Kun je zien of je een luier aan hebt ? (Luiers verbergen).

Zou je denken dat ik een luier om heb ?

Reclame van een Amerikaans luiermerk. Zou je denken dat ik een luier om heb ? In pyjama – (puber met luier om)

Of ook wel Discretie genoemd (een duur woord voor zichtbaarheid van je luiers). Onderaan deze pagina kun je ook reageren.

Je wilt misschien niet dat anderen een luier herkennen onder een pyjama als je bijvoorbeeld bij vrienden gaat logeren. 😳 Je moet dan wel vertellen dat je ze mee hebt. Als je een ruime pyjama over een luier draagt zoals op deze oude foto van mij zie je een luier al niet meer. Thuis moet het geen probleem zijn. Een drynite luierbroekje zie je totaal niet omdat het eigenlijk gewoon een onderbroek is die wat plas opneemt. Een luier zie je of herken je wat sneller als je een strakke pyjama draagt zoals op het plaatje links maar is echt veel veiliger tegen lekken en kan veel meer hebben. Je kan er van alles overheen dragen wat een luier voor 100% verbergt dat staat ook op deze pagina. Een luierbroekje kan weleens lekken, Een luier is veel dikker en kan meer als genoeg opnemen. Je noemt dat ook wel absorberen. Je moet voor jezelf bepalen wat voor jouw het beste is.

Wat ik mee gemaakt heb is dat als je gaat logeren buitenhuis je nog banger bent dat je in bed plast omdat het bed niet van jezelf is. Als je bijvoorbeeld lekt in een drynite als je logeert bij een vriend in huis dan heb je wel wat uit leggen aan de ma van jouw vriend omdat het matras dan ook nat is en het beddengoed. 😳 Als je liever drynites gebruikt kun je ook bovenop deze slapen zoals op deze foto van mij dit is een matrasbeschermer die ik nu niet meer gebruik. Je kan ook helemaal niets vertellen als je gaat slapen bij een vriend of vriendin maar als een drynite dan flink doorlekt en jouw vriend  of vriendin weet niet dat je een drynite om hebt dan voelt dat ook stom, dat als je bijvoorbeeld in een blauwe pyjama slaapt en je komt uit bed dat je er allemaal natte vlekken in hebt zitten en jouw vriend zegt hee!! Je hebt in je broek geplast. Mooi zonde van je drynite wat het moest tegen houden. Als je met een luier om slaapt dan kost het iets meer werk met omdoen ervan en is misschien wat zichtbaarder onder een pyjama maar je zal nooit wakker met een duidelijke natte plek in je kruis van je blauwe pyjama waarin je dat snel ziet. Zelf heb ik luiers echt nodig. Dus soms is het beter dat anderen een luier onder je pyjama kunnen herkennen die niet kan falen dan dat je een luier broekje draagt en in de ochtend alsnog zichtbaar nat bent als je uit bed komt.

depend_slipsEr zal nooit een druppel uitlekken omdat je misschien te veel plast per ongeluk in je slaap. Een luier kan altijd veel meer aan (als je de goeie koopt) Ook kun je in een luier gewoon rechtop gaan zitten terwijl je er die nacht in geplast hebt, je zal nog een droog gevoel hebben en de luier is gemaakt om te beschermen tegen geurtjes. Een luier is dan makkelijker voor jezelf en geeft meer een veiliger gevoel. Misschien wil een vriend ook wel meemaken hoe het voelt om een luier te dragen. Tegen vrienden moet je ook gewoon kunnen vertellen dat je daar last van hebt. Als ze niet raar doen dan zijn het echte vrienden. Het zou erg jammer zijn als je door bedplassen niet meer kan logeren of niet op kamp kan. En iedereen heeft wel wat sommige jongens of meisjes moeten een bril dragen, ik ken iemand die heeft astma, een klasgenoot van mij heeft last van autisme. Ik vindt ze niet raar. Als een klasgenoot bijna geen lucht krijgt dan leg ik bijvoorbeeld een hand op zijn rug en vraag hoe kan ik je helpen ? Zoo wil ik met mijn probleem van bedplassen en luiers ook behandeld worden. Op een wond doe je een pleister, plas je in bed draag je een luier, het houd het volledig tegen.

Als je gaat logeren bij een vriend is het goed om tegen de ouders van je vriend of vriendin te zeggen dat je luiers draagt zodat je ze sochtens buiten in de container kan gooien buiten en ze niet raar opkijken als jij gaat douchen bij hun. Dat ze niet raar opkijken als jij een luier hebt in een plastic zak hebt en die bij hun buiten in de container gooit die buiten staat. De allereerste keer dat ik zelf bij een vriend ging logeren wist mijn vriend er al vanaf dat ik het had. Alleen had de moeder van mijn vriend er niet zoveel vertrouwen in dat ik hun bed zou drooghouden dat was wel gênant. Ik moest op 2 handdoeken liggen in bed terwijl ik gezegd dat ik luiers draag daarvoor en in huis nooit falen. De eerste ochtend keken ze ook raar op. Ik dacht dat jij nog in je bed plaste !? Zit allemaal veilig in de luier zij ik. 😳

De zichtbaarheid van luiers voor anderen in je omgeving valt best wel mee al zou je als luiers totaal nieuw voor je zijn denken van niet. Als je ze alleen draagt omdat je anders in bed plast. In je eigen gezin moet het normaal worden dat je luiers draagt voor anderen omdat de rest van jouw gezin jouw ook vaak genoeg met een natte pyjama en beddengoed heeft gezien tenminste bij mij in huis wel, zoo gaat het nu bij mij nu wel. Het is eigenlijk vooral hoe je jezelf gedraagt ermee als je er 1 om hebt (psychisch) buitenhuis. Als je ze draagt of het een normale onderbroek is zal ook niemand gaan zoeken naar “iets” op een manier van er is wat met die jongen hij gedraagt zich anders dan normaal (Onzeker overkomen met bewegen).

Bijvoorbeeld Heel langzaam lopen vanaf een douche waar je de luier hebt omgedaan naar een slaapzaal waar je die nacht gaat slapen, waar ook anderen naast je slapen omdat je bijvoorbeeld een weekendje weg bent met je sportvereniging of school of familie, bang dat de luier kraakt (wat ze nauwelijks meer doen) of dat ze het op een of andere manier toch kunnen zien of weten dat je met een luier om gaat slapen. Door niet anders te doen bijvoorbeeld zoals voordat je luiers gebruikte zal niemand het merken. Buitenhuis ontkom je er niet aan dat je soms eerlijk iemand moet vertellen dat je luiers nodig hebt. Je wilt ook niet bij leuke dingen wegblijven dan wordt je eenzaam. Maar echte vrienden of vriendinnen kan je het ook wel vertellen waardoor je jezelf niet zoo druk meer hoeft te maken. Echte vrienden lachen je niet uit en willen je helpen. De meeste mensen willen je helpen. Net zoals je vaak onverwachts een knuffel krijgt.

De zichtbaarheid hangt af van welke kleren (pyjama) je er overheen draagt, De dikte van de luier en of het merk & model een beetje goed bij jouw lichaam past (meer daarover op deze pagina). Het ene merk kan Lekkerder/Comfortabeler zitten als het andere. Wat pas echt een luier doet laten opvallen is als je een veel te grote maat kiest. Doordat het te groot is gaat het achter bij de billen en in je kruis ook ruimer zitten waardoor er geen normale ronding meer inzit. De luier volgt je lichaam niet meer. De goeie maat volgt netjes je lichaam net zoals een onderbroek of boxer dat doet. De persoon op het plaatje hierboven draagt wel een echte luier onder zijn pyjama dit doet hij voor het merk Star diapers*, een Amerikaans merk wat niet in Nederland te krijgen is, voor om te laten zien hoe een pyjama al bijna doet verbergen dat je een luier draagt. (als je dat wilt) Alleen heeft hij wel een strakke te pyjama.

Het veiligste om een beetje te verbergen dat je een luier draagt bijvoorbeeld als je ermee in de ochtend van bed afkomt of vlak voor dat je slapen gaat nog even tv kijkt vindt ik zelf een joggingsbroek, body of een huispak ook wel onesie, jumpsuit genoemd het fijnst om te dragen. Wat verder op deze pagina te vinden is (Details over body,s). Een Badjas of ook wel een ochtendjas genoemd is ook heel fijn om te dragen als je net van bed afkomt. Het heeft niks met luiers te maken maar het verbergt het voor 100%.

*Diaper is Engels voor luier

Badjas over een luier

Badjas over een luier

Een Badjas of ook wel een ochtendjas genoemd is heel makkelijk en snel om te doen. Het lijkt soms wel een judopak maar is het niet. Een badjas doe je heel makkelijk en snel dicht met de band die eraan vast zit. Niemand die er een luier of drynite onder ziet.

Badjassen en onesie,s kun je kopen in de winkel maar ze zijn ook goed te vinden op internet.

Luier onder kleding Wat is het beste ? Om eroverheen te dragen wat raad ik aan ? Vlak voor op bed gaan, Ermee slapen, ’s ochtends.

Ik in mijn body en luier om scheren

Ikzelf ’s morgens vroeg voor de spiegel in een body met de Tena slip waar ik in geslapen heb nog om, aan het scheren. De luier is onzichtbaar.

Als je met een luier om naar bed gaat is een body die je hier koopt wel het comfortabelste om eroverheen te dragen vindt ik persoonlijk, het zit het fijnst. Ik gebruik deze body alleen als ik in huis slaap. Een body is speciaal gemaakt voor als je luiers nodig hebt, als je op de koop link klikt snap je een beetje hoe het werkt. Maar je kan er ook prima pants onder dragen of een Flex of Absorin T-fit. Een body kan een luier beter op zijn plek houden. Nadeel is dat je er uitziet als een ziekenhuis patiëntje in een body daarom zal ik het niet snel buitenhuis dragen. Het is zorgkleding. In huis weet iedereen dat ik er last van heb dus hoef ik me voor niemand te schamen en draag ik dus wat het lekkerst zit. Het is een fel witte body waardoor je ook zeker weet dat je niet doorgelekt bent. In een witte body zie je dat meteen, kleurt meteen geel. Het geeft je een veilig gevoel als je zeker weer dat een luier 100% alles opgenomen heeft.

Een pyjama kan ook gewoon maar het liefst eentje die niet afzakt, dat is waar ik altijd in slaap. Als mijn body in de was licht dan gebruik ik een normale pyjama. Een body is een hemd en een korte broek in 1. Het fijne eraan vindt ik dat mijn luiers nooit meer bovenuit mijn broek komen of dat mijn hemd tussen de luier gaat zitten want het is 1 pak (1 geheel) ook is een body handig als je plassen wilt bij de wc, ik hoef me dan niet eerst helemaal uit te kleden om mijn luier uit te doen een body heeft een rits in het kruis zitten. Een body gaat ook afkoeling tegen. Een body koop je bijvoorbeeld hier.

Sinds kort heb ik Jumpsuits, Onesies, Huispakken ontdekt dat kan ik iedereen aanraden omdat het een luier voor 100% verbergt en omdat een Jumpsuit, Onesie, Huispak prettig draagt. Net zoals een body. Jumpsuits vindt je hier. Verder op de deze pagina lees je er meer over. Een ondergoed boxer kan maar hoeft niet want een luier zit als een boxer en is als het ware dan je onderbroek. Over een pyjama broek draag je dan een T-shirt wat een beetje lang is zodat het over je pyjamabroek heen gaat. Zoo komt niemand te zien dat je er 1 draagt. Een beetje zoals op dit plaatje van een luiermerk uit Amerika wat niet in Nederland te krijgen is. Om te demonstreren dat je deze luier niet zou herkennen of zien als je er niet vanaf zou weten van zijn probleem ’s nachts.

luier onder kleding. (klik voor vergroting)

luier onder kleding. (klik voor vergroting)

Het is een mooie pyjama en zijn T-shirt komt ook ver over zijn pyjama broek heen waardoor je de luier niet ziet eronder maar de luier tekent wel af! Omdat hij een te strakke pyjama aan heeft die je lichaam volgt. Je Krijgt dan de vorm te zien in je kruis van wat je draagt. Je kruis komt naar voren en je hebt een vouw naar je bovenbenen waardoor je het misschien zou herkennen maar ik weet ook waarop ik moet letten omdat ik ze zelf draag een ander zou nog kunnen denken hij draagt een verkeerde onderbroek. Binnen huis of voor mensen die van je probleem weten maakt het niks uit maar als je het geheim wil houden niet doen dus. Beter kun je als je het geheim wilt houden een wat wijdere pyjama dan gebruiken die wat losjes zit zoals op een foto van mijzelf.

luier onder een van mijn eigen pyjama's

luier onder een van mijn eigen pyjama’s tena slip niet zichtbaar

Een foto van me ’s ochtends genomen in pyjama onverwachts wat ik normaal dan niet wil maar met deze foto kon ik zelf ook een keer zien dat het niet te zien was dat ik daaronder een luier aanhad. Waarvan ik kan zeggen dat ik daar een tena slip maxi small onder aan had die wat dikker zijn en meer aan kunnen als het merk star diapers. Die zou in de pyjama van star diapers hierboven nog beter zichtbaar worden. In de mijne dus niet. En blauw is een kleur waar je snel natte vlekken in ziet mocht de luier eens een keer falen. Dit is vooral fijn als het je eerste week is dat je met een luier om slaapt omdat je nog een beetje moet leren vertrouwen op luiers en door de blauwe pyjama heb ik een extra check of het niet gelekt heeft wat het nooit doet. Het geeft ook wel een kick dat ik mijn favoriete pyjama die normaal elke dag in de was licht nu gewoon een paar dagen kan gebruiken. Een veilig gevoel. Een pyjama zoals hieronder zou ook perfect zijn.

verbergen van luiers

Verbergen van luiers met ruime pyjama. onmogelijk om te zien of je een luier aan hebt.

Jumpsuits, Onesies, Huispakken.

Wat helemaal ideaal en in is tegenwoordig , is het dragen van een huispak ook wel een onesie genoemd hiermee hou je volledig verborgen dat je een luier draagt vlak voordat je gaat slapen of langer ’s ochtends bijvoorbeeld. Een huispak bestaat vaak uit 1 geheel en zit ruim. Ziet er gaaf uit en zit lekker. Het voelt ook lekker aan op je huid.

Verbergen van luiers (incontinentieluiers) met een Onesie of huispak.

Verbergen van luiers (incontinentieluiers) met een Onesie of huispak.

http://www.onesieskopen.nl

camouflage kids - jumpsuit navy strong blue camouflage kids - jumpsuit navy strong blue. Achterkant

Camouflage kids – jumpsuit navy strong blue. Voorkant – Achterkant. Jumpsuit van http://www.onepiece.com.

Een jumpsuit, Onesie, Huispak is prefect om een luier in te dragen.

Een onesie is het nieuwe comfortabele huispak, vroeger ook wel bekend als hansop. Net als een jumpsuit bestaat de onesie uit één deel welke je met een rits of knoopjes in één keer aan of uit kunt trekken. Dit nieuwe kledingstuk is meestal vervaardigd van prettige jogging- of superzachte fleecestof en staat daarom garant voor een optimaal draagcomfort. De onesie is daarmee hét perfecte cadeau voor jezelf of een ander. Van een gekke dieren-onesie waarmee je de show steelt op festivals tot een lekkere comfy pyama-onesie waarmee je heerlijk op de bank kunt chillen. Hier vind je ze allemaal. Uiteraard is een onesie meer dan alleen comfortabel of gek.

Luier onder jeans.

Zou je denken dat deze persoon bijvoorbeeld een luier draagt ?

Luier om met jeans

Toch wel

Luier om met jeans Luier zichtbaar

Tags:tena slip zichtbaar

45 gedachten over “Kun je zien of je een luier aan hebt ? (Luiers verbergen).

  1. danny

   ik draag ook nog liujers maar ik schaam me er niet voor hoor en ik zoek ook vrienden die dat ook draag ik heb nu geen vrienden daar door en zoek maatje dat ik me niet allen voel daar door groede danny

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi kay. Nee ik heb geen scoliose brace nodig ik wist ook niet wat het was dus heb ik het even op gezocht op google. Heb jij die nodig om je rug rechter te houden ? Lijkt me wel lastig overdag Of kun je er ook alleen mee slapen ? Van mijn moeder heb ik tena slip maxi small luiers die ik moet dragen omdat ik erg vaak ongelukjes heb dus ook doordeweeks.

 1. Bruno

  Hallo ik ben bruno ben ontlastings incontinent en bed plasser daarom draag ik tena slip maxi + inlegger maar ben op zeeklasse gewees juffen en meesters wisten dat maar de medeleerlingen wisten dat nie, ik wist niet goe mn luier te verbergen en het was rond een uur of 2-1 snachts lag te slapen maar slaap vast en rond da uur wier ik wakker ze hadden mn laken weg genomen en men broek afgetrokken en mn t-was half uit ik schaamde me rot word nuu nog gepes en mn jogging word ook nog altijd afgetrokken door pesters maar hoe komd het dat ze mn bedplassen hebben doorgehad wist ik nie maar het is lastig incontinent. En bedplasser te zijn

    1. klaas Bericht auteur

     Hoi,

     Nee met poepen heb ik geen probleem. Ik draag een luier alleen in de nacht omdat ik anders in bed plas in mijn slaap. Ik wordt er niet wakker van totdat ik helemaal zeiknat en koud ben.
     Overdag draag ik geen luier. Alleen af en toe een soort onderbroek wat net zoo werkt als een luier maar dan veel dunner en vergeet je bijna dat je die draagt.
     Overdag voel ik het wanneer ik moet plassen, ik heb alleen af en toe moeite met ophouden ervan soms overdag.
     Bijvoorbeeld als we een toets of examen hebben op school dan mag je absoluut niet de klas uit als ik dan op zulke momenten niet naar de wc mag als ik nodig moet dan heb ik het heel zwaar met het ophouden.
     Ik kan dan bijna niet stilzitten en af en toe gaat het ook mis dat ik een natte onderbroek heb. Of bijvoorbeeld rijzen met het openbaar vervoer naar huis en het dan heel lang moeten ophouden omdat je de bus niet uit kan.
     Dan heb ik vaak ongelukjes. Maar niet dat ik echt in mijn hele broek plas overdag. Net zoveel als je plast bij de wc zeg maar. Dus daarom ook geen echte luier voor overdag.

     Dus af en toe op dagen dat ik meer zekerheid wil draag ik tena pants.
     En ja ook in pretparken.
     Ik voel wel wanneer ik moet plassen en ik kan het ophouden maar niet als ik vast sta in een wachtrij voor een attractie waar ik niet uit kan.
     Ik heb daar ook al eens een natte onderbroek gehad.
     Ik heb een tena pant nog nooit hoeven verwisselen op school, maar ik zou het wel kunnen doen want er staat een prullenbak op school in de wc bij mij.
     Een tena pants kan ik gewoon ook een lange schooldag van 8 uur omhouwen zonder dat iemand het merkt.
     In een pretpark staan ook gewoon prullenbakken in wc,s waar je ze in kan gooien.
     Een tena pants trek je net zoals een gewone onderbroek aan en zit ook zoo al is het iets dikker maar draagt onzichtbaar.

  1. Gerben

   Bij ons op school staan er bij sommige jongens wc’s maandverband prullen bakken. Ik gooi ze daar namelijk altijd in.

  1. klaas Bericht auteur

   Ja ik weet het ik heb het ook lang verborgen gehouden omdat ik me ervoor schaamde, Ik was ook te stoer om toe te geven dat ik ja wel eens een beetje in mijn broek plaste overdag (de stoere jongen op school). Toen het bedplassen erbij kwam snachts moest ik eens verplicht praten met mijn ma, ze moest even me me praten zij ze tegen me en toen we dat gesprek hadden brak ik echt en ik gooide alles eruit waarmee ik zat. En toen kreeg ik ook luiers snachts en speciale luierbroekjes voor overdag. Ikzelf had die optie niet om luiers van een broertje of zusje te pakken.

  1. klaas Bericht auteur

   Ik ben een paar keer een klein beetje uitgelachen omdat ik niet echt volledig in mijn broek broek had geplast maar een heel klein beetje. Als ik heel erg nodig moet plassen heb ik weleens moeite met ophouden, dat ik rennen moet naar de wc door de druk die ik voel en ja als dan de wc,s volledig bezet zijn en moet wachten tot ik kan plassen heb ik weleens dat er een klein beetje ontsnapt waardoor ik met een natte onderbroek zit. Maar dan echt dat ik zoo nodig moet dat ik niet meer stil kan staan of zitten.

   Ik heb aardig wat keren een natte plek of een natte stip in mijn kruis van mijn spijkerbroek gehad. Een paar keer is dat gezien door mensen van mijn klas en ik het zelf niet eens door had, dan schrok ik wel en ik zij dan dat het water was ofzoo. Soms werd er weleens gezegd van jaja je hebt in je broek geplast. Schone broeken heb ik nooit gezien op school, ik heb er ook nooit naar gevraagd.
   En dat beetje wat ik verlies is binnen een half uur opgedroogd. Tegenwoordig heb ik daar bescherming voor waardoor dat niet meer gebeurt.

   Ik heb het in groep 8 weleens niet kunnen houden in een gymles vlak voordat we zouden beginnen omdat ik met blote voeten op een koude vloer liep en de lerares zij dat ik niet weg mocht, voor de uitleg. Wat de hele klas gezien heeft, ik schaamde me maar echt iedereen vond het rot voor me. Echt alles laten lopen in een gym broek.
   Niemand lachte en ik denk dat de lerares gezegd heeft tegen de klas dat het heel rot voor me is wat daar gebeurde toen ik snel naar de kleedkamer ging om me te verschonen. Ik heb er niks meer over gehoord.
   En gym broeken hebben ze op school wel een stapeltje van op voorraad.
   Alleen had ik voor de rest van de schooldag dus geen onderbroek meer.

 2. Robin

  Hallo Klaas wat moet ik doen ik poep nog in mijn luier weet jij een stevige luier van soms gaat een drynite afzakken dus weet jij een luier wat beter om mijn talaile zit

  1. klaas Bericht auteur

   Eigenlijk zijn alle luiers daar wel goed voor deze bijvoorbeeld En om de luier een beetje goed zit hangt er een beetje vanaf wat je maat is, Ben je rond de 14 dan is de maat small wel goed denk ik. De 4 plakkers laten de luier erg stevig zitten.

 3. kaj

  He ik ben kaj en ben 16 jaar,
  Ik heb een vraag ik heb namelijk een luier actie gedaan (hiermee haalden we luiers op voor het goede doel) alleen het probleem was dat ik er niet af kon blijven. Ik deed ze vaak aan en poepte en plaste ze dan vol, ik raakte hier een soort van opgewonden van. Alleen nu zijn alle luiers weg en ik durf geen nieuwe te halen (niemand weet die) .

  Wat moet ik doen? En heefd iemand die ook?
  Groetjes kaj

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi kaj ik zou niet weten welke luiers jij bedoeld maar als je luiers zoekt die je past als je 16 bent dan zijn er genoeg merken en types.
   Zoals die ik draag in bed. Ik ben 14 jij 16 dus jij moet ze ook makkelijk passen. Ik gebruik tena maxi small.
   Luiers in jouw maat koop je in de apotheek bij jouw in de buurt maar je kan ze ook via internet kopen.

   Ik heb bijvoorbeeld deze https://www.123drogisterij.nl/tena-slip-plus-m-30st-715785.
   Die pas jij wel.
   Ben jij een meisje of een jongen ?

   De eerste keer dat ik verplicht een luier om moest voor het in bed plassen vond ik dat het ergste wat er was, ik heb het een maand uit kunnen stellen en toen moest ik van ma.
   Ik voelde me weer een baby. Maar eenmaal om voelt het ook wel heel verzorgend en veilig. Na voor het eerst wakker worden in een natte luier vindt ik het een geweldig uitvinding.
   Voorkomt mijn natte bedden en het zit ook gewoon fijn.

   groet klaas

  2. Gijs van de velden

   Vind je het wel lekker om in je pemper te poepen en te plassen ik hal ze nog wel een een keer uit de vuilnis bak van iemand anders dat is ook nog een manier om te doen allen als de K liko aan de weg staat groetjes van gijs ik draag zelf abena slip xl4

 4. Menno

  Hoi ik ben Menno en ik ben 14 jaar. Ik plas nog soms in me bed maar om daarvoor iedere avond een luier om te doen vindt ik overdreven maar om in de avond wakker te worden in een nat bed wil ook niet. Wat moet ik nu doen? Moet ik nou luiers kopen of niet? (ik heb er ook nog niet met me ouders over gesproken)

  Groetjes,
  Menno

  1. klaas Bericht auteur

   Heel soms nog, Ik laat mijn site puur nog bestaan omdat het mensen helpt denk ik en ik geloof dat luiers daar echt wel goed voor zijn als je nog in bed plast.

 5. luierfan

  Ik ben niet incontinent, maar vind het wel vervelend als ik heel lang niet naar de wc kan, bijvoorbeeld een reis van een paar uur. Dan kan ik het vaak niet helemaal meer ophouden. Het is nog nooit iemand opgevallen dat ik een natte onderbroek heb, maar ik heb nu wel een pak luierbroekjes gekocht. Dan kan ik mijn plas laten lopen als het niet meer gaat.

 6. broekenplasser

  Vandaag voor het eerst een luierbroekje (tena pants) aangehad. Toch is het best gek: ik heb echt een luierbroekje nodig want soms plas ik in mijn broek (ik voel het wel aankomen, maar ik moet dan opeens zoooo nodig), maar toen ik hem vandaag om had vond ik het best moeilijk om mijn plas gewoon te laten lopen. Ik kon er drie keer in plassen, twee keer een beetje (want ik durfde niet zo goed) en de derde keer kon ik het niet stoppen en deed ik een hele grote plas. Dat kon de luierbroek eigenlijk niet aan, de plas liep er een beetje langs (niet heel erg als je bedenkt dat ik soms gewoon op straat mijn broek uitruk om een plas te doen, ik heb ook niet voor niets luierbroekjes gekocht). Toen ik voor de vierde keer een plas deed, hield die het echt niet meer. Maar goed, hij kan dus wel een hele grote plas opvangen, dus in het vervolg doe ik bij lange treinreizen heel erg een luierbroekje aan. Dat is beter dan na de treinrit opeens voelen dat je je plas niet meer kunt houden, en op het perron ter plekke met je broek omlaag te gaan.

 7. broekenplasser

  Ik ben heel erg blij met je site Klaas, dat heeft me wel over de streep getrokken om luierbroekjes aan te schaffen. En het is eigenlijk zo simpel. De drogist heeft ze gewoon in de winkel liggen. En ze helpen me heel erg.

 8. Luierfan

  Het is zo erg als je je plas niet meer kunt houden, en je kunt niet meteen plassen. Ik ben wel een expert in wildplassen (en zelfs wildpoepen) geworden, maar soms gaat dat gewoon niet. Zeker weten dat ik bij lange treinreizen een luierbroekje aantrek. En ik doe er eigenlijk bijna altijd wel een plas in. Op de terugweg doe ik dan weer een nieuwe aan. Het is ook echt wel nodig, ik kan geen uren achter elkaar mijn plas ophouden.

  1. pantyboy

   dat is bij mij precies het zelfde, en daarom vind ik het ook geen probleem dat ik nu echt incontinent ben geworden

 9. luierfan

  Nou, ik ga nu dus echt elke dag een luier omdoen zeg. Ik dacht het afgelopen weekend dat ik wel weer een keer zonder luier in de trein kon zitten. Yeah right, een halte eerder uit de trein gesprongen omdat ik het niet meer hield, en direct op het perron broek omlaag gerukt. Ik kon echt niet anders meer. Nu weer gewoon in een luier.

 10. Anoniem

  Hallo allemaal ik wil graag luiers dragen maar ik weet niet hoe ik moet zeggen tegen me ouders heeft iemand daar tips voor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.