Website werkt weer ! (09-10-23)

Het kan mensen weleens zijn opgevallen dat ik deze website een beetje verwaarloos, zoo was nu het ssl certificaat verlopen, ik weet niet voor hoelang. IK denk iets van 2 weken. Ik schrok dat ik er zelf niet meer op kon dus heb ik het weer gerepareerd, deze site doe ik niet veel mee mee maar als het aan mij licht blijft https://www.bedplassen-luiers.nl/  voor altijd online staan. Sinds ik realiseer dat ik gewoon luiers moet gaan verkopen ben ik gestopt met schrijven hier. Al is me een eigen webshop opzetten nog niet gelukt. Vanaf januari gaat deze website naar een goedkopere server maar blijft gewoon bereikbaar, al reageert het dan misschien iets langzamer. Ik blijft onderzoeken hoe ik zelf in de luier business kom. Met deze website ging ik in het begin stiekem en anoniem dingen schrijven over incontinentie om zelf nooit ontdekt te willen worden, al was mn naar wel echt (klaas) Nu ik een eigen webshop wil of voor een bedrijf wil werken wat luiers uitdeelt voor de verzekering heb ik wel geleerd om in het echte leven soms ook te zeggen, ja ik heb wat last van incontinentie.  Groet klaas kramer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.