Updates en wat is nieuw op de site

update(TIP ! Voor vragen, tips of reactie kan je ook een reactie onderaan deze pagina neerzetten. Of mail me)

Mis je nog iets wat niet op deze site staat ? Mail het dan ook gerust, maakt niet uit waarover het gaat. Updates aan deze website gebeuren eigenlijk bijna elke dag maar ik vindt het niet altijd nodig om het op deze pagina te zetten omdat het erg klein is. Want ik verbeter vaak alle pagina’s van deze website als mensen er commentaar op geven of tips geven. En ik maak weleens veel spelfouten als ik enthousiast ben om informatie snel op internet te zetten. Vaak zul je zien dat ik regels tekst tussen bestaande tekst zet omdat ik vindt dat ik iets niet goed of verkeerd heb uitgelegd. Voor de volgende bezoekers is het dan verbeterd. De grote stukken tekst die ik toevoeg zet ik hieronder wel neer met een link naar de pagina en de datum wanneer ik het heb aangepast. Voor de bezoekers die dingen vaker lezen. (Grote updates van een bestaande pagina).

Als mensen me vragen sturen dan probeer ik dat in de site te verwerken omdat ze dat nog niet hebben kunnen vinden op mijn site. Vaak denk ik van oh ja dat ben ik nog vergeten maar dat past bij een pagina die ik al heb dus dan zet ik er een nieuw stukje tekst in.

26-11-2023 Wat kan er beter aan incontinentie luiers pagina is bijgewerkt.

18-02-2020 Deze pagina werk ik ook niet meer bij, vanaf deze datum (en eerder al) Geef ik updates en ander nieuws door via mijn blog wat er veel beter geschikt voor is.

De allernieuwste pagina die ik gemaakt heb is: Slapen in een luier (Tips).

25-01-16 de pagina luiers voor tieners is weer verandert.

15-11-15 http://www.bedplassen-luiers.nl/wie-ben-ik/  is verandert.

12-07-15 Nieuw YouTube filmpje toegevoegd onder downloads en de pagina wie ben ik heeft er flink veel tekst bij.

07-06-15 Incontinentie op de basisschool pagina heeft een verbouwing gehad. (Deze is populair)

24-04-15 Stukje toegevoegd over wat doe je met een natte luier ? (incontinentiemateriaal) op de pagina: Met een luier om naar bed gaan en slapen met een luier om in bed. Tegen in bed plassen. Als je voor het eerst met een luier om slaapt zul je je afvragen wat nu als het nat wordt ? Dit heb ik onderaan de pagina toegevoegd.

30-03-15 Nieuwe pagina toegevoegd van alle verschillende merken incontinentie materiaal die je in nederland kunt krijgen. Incontinentie op school pagina verandert.

29-12-14 Zichtbaarheid luiers pagina veranderend excuus voor de spelfouten.

Pagina: Kleding die een beetje kan verbergen dat je een luier omhebt. Bijgewerkt.

Incontinentie op school pagina verandert.

28-12-14  welke-maat-luiers-gebruiken-waar-op-letten is bijgewerkt.

17-12-14  Luiers op campings – luiers praktisch gebruiken bijgewerkt. Stukje toegevoegd van hoe vertellen aan anderen dat je luiers draagt. Zie hier. + Downloads werken weer.

29-09-14 kun je incontinent worden door luiers te dragen pagina is bijgewerkt en is ook nog een beetje nieuw zie hier. Hoe is het om een luier te dragen pagina ook bijgewerkt zie hier.

26-09-14 Pagina over matrasbescherming is bijgewerkt.

23-09-14 pagina over Luiers kopen in een apotheek is geüpdatet. Kop toegevoegd over Incontinentie luiers ophalen in de apotheek nadat je ze besteld hebt. + spelfouten gefikst.

4 gedachten over “Updates en wat is nieuw op de site

 1. Anoniem

  Hallo Klaas,

  Ik plas zelf ook nog in bed maar niet elke dag. Soms gaat het dagen lang goed. Daarom draag ik wasbare luiers. Deze bevallen me erg goed. Ik heb er een paar die een perfecte pasvorm hebben en niet doorlekken. Daarbij kan je ze ook meerdere dagen achter elkaar gebruiken. Ik kan echter niets vinden op je site over wasbare luiers. Wellicht een idee om dit nog toe te voegen aan je site? Ik las ook je verhaal over hansops. Ik draag deze ook regelmatig omdat ik erg onrustig slaap en de luier soms losmaak. Het is inderdaad vervelend om zo’n ding aan te hebben en niet meer bij je luier te kunnen maar ik vind het wel comfortabel zitten. Het houd de luier op zijn plaats en het is vrijwel onmogelijk om je luier uit te trekken. De rits zit in de rug dus als die eenmaal gesloten is kan ik het pak moeilijk open krijgen. Het is wel een veilig idee maar dat is als ik naar de wc moet wel lastig. Misschien ken jij nog andere pakken?

 2. Max

  Kan u mij a.u.b helpen on Welke soort kleding Moet ik dragen met een pamper zodat niemand Kan het pamper zien
  Met dank en hopelijk nog eens horen
  Max!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.