Pants model luiers (luierbroekjes)

Tena pants in het echt om - zoo ziet het eruit

Tena pants

molicare mobile

Molicare mobile

Absorin Pants

Absorin Pants

Tena pants productfoto en het gevoel dat het je geeft

Tena pants in het echt

Lille healthcare SupremPants

Lille healthcare SupremPants

molicare mobile Super

Molicare mobile Super – Verpakking

Pants lijken erg op de luierbroekjes die je in de supermarkt vindt (zoals drynites en Kruidvat luierbroekjes) Maar deze zijn professioneler en bestaan al veel langer als luierbroekjes van de supermarkt. Ze worden vaak gebruikt als luierbroekjes voor de nacht voor grote kinderen Ze zijn ook veel beter omdat ze meer absorberen. Pants vindt je in iedere lokale apotheek bij jouw in de buurt of in een webshop. Ze zijn zeer geschikt om overdag te dragen en een klein beetje om in de nacht te dragen (Hier is eigenlijk de Slip / Luier veiliger voor). Ook zijn ze er in veel absorptie sterkers.

Pants hebben een perfecte pasvorm door de unieke elastieken om middel en benen. Het zit eigenlijk als een netje om je lichaam heen maar het voelt aan als gewoon ondergoed en je kan ze makkelijk meerdere dagen of nachten dragen zonder dat het broekje uitrekt of een maat groter wordt wat sommige luierbroekjes van de supermarkt wel hebben. Als je het broekje van dichtbij bekijkt dan zal het je opvallen dat de broekjes een vierkantjes patroon hebben dit is zoo omdat de pants broekjes uit allemaal elastieken draadjes bestaan Verticaal en Horizontaal waardoor het niet makkelijk afzakt ook als het broekje gewicht krijgt wanneer het nat is geworden.

 

Je kan het ook wel zien een nieuw broekje wat uit de verpakking komt ziet er zoo uit:

tena pants uit de verpakking (samengetrokken)

tena pants uit de verpakking (samengetrokken)

tena pants aan

tena pants aan (past goed)

 

 

 

 

 

 

Pants passen perfect en hebben een prima bescherming tegen lekken. Aan de buitenkant voelt de pant aan als een textiel product, doordat er een zacht materiaal gebruikt is. Om lekkage te vermijden is er een anti-lekrand aangebracht aan de zijkanten binnenin.

Tena pants

Tena pants met antilek-randjes

De zachte elastiek in het product zorgen er voor dat de pant goed sluit om het lichaam en er voor zorgt dat het niet doorlekt. Als het nodig is het eenvoudig om de pant snel af te doen door eenvoudig de zijkanten open te scheuren en hem daarna op te rollen en met de speciale tape vast te maken, zodat de pant eenvoudig weggegooid kan worden. Ook voor deze geldt: Pants wordt door alle bekende merken gemaakt maar er zijn maar kleine verschillen in. Het uiterlijk is vaak wel totaal anders.

Pants zijn er in veel absorptie sterkers van ongeveer gelijk aan wat een drynite aankan tot 2X zoveel.

Zoekwoorden: luierbroekjes voor volwassenen, broekjes voor bescherming tijdens de nacht, luierbroekjes voor de nacht voor grote kinderen.

Eén gedachte op “Pants model luiers (luierbroekjes)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.