Flex model luiers

Tena flex luiers

Tena flex luiers

Tena flex luiers

Tena flex luiers (Hoe het werkt)

 

 

 

 

 

 

 

 

Deze flex luiers zijn alleen maar geschikt voor overdag en met erg warm weer en wordt vaak gedragen door mensen die last van incontinentie hebben overdag. Het handige van deze luiers is dat je ze zeer snel kunt verschonen zonder je helemaal uit te kleden (Staand) Het is een luier die je met klittenband sluiting vast zet en een katoenen band die om je middel heen gaat die de flex luier op zijn plaats houdt en voorkomt dat hij afzakt. Ook zijn ze aan de zijkant open waardoor het koeler is en luchtdoorlatend ideaal voor in de zomer met warm weer.
Het werkt als volgt: Zoals je ziet op de 2e foto zit aan de achterkant van de Flex luier een brede stoffen katoenen band vast wat ook de kant is die op je rug komt (klikken op foto’s is vergroten) Eigenlijk zijn het 2 uiteindes en op 1 kant zit een klittenband sluiting waardoor je die band om je middel heen kan spannen en vervolgens net zoals een schoen met een klittenband sluiting vast kan plakken. Ongeveer zodat je dit hebt:

Tena Flex Band om lichaam

En dan is het alleen nog het absoberende verband zelf wat dan tegen de achterkant van je benen hangt. Die haal je vervolgens tussen de benen door met een klein beetje spanning en kan je op de katoenen band die al om je middel heen zit vastplakken. De Flex heeft aan de voorkant 2 klittenband sluitingen.

Tena flex Vastzetten op voorkant

 

Met weer rechts en links een klittenband aansluiting duidelijk zichtbaar. Niet geschikt voor als je last van bedplassen hebt. Raakt 1 kant los in je slaap door veel draaien dan plakt de klittenband sluiting aan je dekens waardoor als je veel draait in je slaap hem helemaal uitrekt.

 

 

 

Details:

Tena flex omdoen 2

Tena flex omdoen 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.