Luiers bestellen bij een webshop via internet anoniem

Een bekend apotheek logo

Een bekend apotheek logo

Een voorbeeld van hoe een apotheek er een beetje uit kan zien

Een voorbeeld van hoe een apotheek er een beetje uit kan zien

 

 

 

 

 

 

 

Drynites kun je kopen in elke supermarkt en bij elke drogist. Echte goede en betrouwbare luiers die een zeer groot absorptievermogen hebben voor jouw leeftijd en in jouw maat vindt je in de lokale apotheek bij jouw in de buurt en in internetwinkels / Webshops. Of je nu 12,13,14,15 of 18 jaar oud bent ze zijn te krijgen in alle maten tot aan luiers voor volwassenen aan toe. Van ieder merk meestal wel in in 4 verschillende maten zodat je als tiener als je het nodig hebt niet het gevoel hebt dat je een volwassen luier om hebt. Het kan net zoo goed passen als een gewone boxershort maar dan wel wat dikker natuurlijk.

Hoe kom je aan luiers ? (verkooppunt van luiers).

De Makkelijkste manier en anoniemste manier om aan luiers of incomateriaal / incontinentieluiers te komen is bestellen via internet bij een internetwinkel. Je kan alle soorten luiers online kopen / bestellen. Maar is het zoo dat je alleen weet dat er drynites bestaan en is de rest allemaal nieuw voor je? wat je kan gebruiken. Kun je bij een apotheek ook om proefpakketjes vragen hier kijken ze niet raar van op. Je krijgt dan een pakketje losse luiers zodat je geen hele pakken hoeft te kopen kopen om erachter te komen wat voor jouw zou kunnen werken.

( Incomateriaal stamt af van het woord incontinent waarbij je urine verliest. In bed plassen is misschien de vervelendste vorm van incontinentie omdat je net als bij de wc al je urine in 1x kwijtraakt wanneer deze vol is. )

Vergoeding (Declareren bij een zorgverzekeraar).

Sommige verzekeringen vergoeden het gebruik van luiers of incontinentieluiers als je ze nodig hebt. Meestal op recept van de huisarts die kan hier toestemming voor geven. Die schrijft dan een recept en regelt dit via je verzekering. Als het recept is ingeleverd bij je apotheek heb je meestal automatisch een regeling dat je elke maand een pak luiers kan ophalen zonder veel gedoe met betalen. Het kan zelfs bij je thuisbezorgd worden. Enkele webshops accepteren ook een doktersrecept en wat nieuw is, is dat als je incontinentie producten koopt bij een webshop dat zij dit automatisch rechtstreeks declareren bij je zorgverzekeraar (Hier zijn ze nog mee bezig en willen ze graag zoo hebben). Een goed voorbeeld hiervan is deze website. (Als dit werkt kan je bijvoorbeeld luiers bestellen op internet maar hoef je geen geld over te maken omdat je verzekerd bent. Ergens wel terecht. Dat je verzekerd bent kost ieder persoon gemiddeld 130 euro per maand. Meer over vergoedingen kan je hier ook lezen http://www.bedplassen.nu/5,0,vergoeding,index,0.html Het beste is gewoon vragen aan de verzekering wat je vergoed krijgt want regels veranderen vaak en het verschilt per verzekering pakket wat je vergoed krijgt.

links om te bekijken:

line

Internetwinkels / Webshops – Bestel luiers met pakjegemak – Luiers op postkantoor.

Internetwinkels zijn vaak volledig anoniem met het versturen van luiers. Je betaalt meestal met Ideal wat het meest gebruikt wordt en meest eenvoudige is. Je hebt hiervoor een Random reader nodig en kennis van internetbankieren. Bovendien zijn internetwinkels of webshops vaak gespecialiseerd in het verkopen van incontinentiemateriaal (luiers) En het pakketje dat je thuisgestuurd krijgt staat niet op dat er luiers inzitten. Het is bij de meeste shops een Blanco doos en noemen ze dat een Discrete verzending (Op soms een logo na van de webshop zelf) Zoals dit:

anonieme verpakking

Anonieme verpakking

ideal logo

 

 

 

 

En als je het nog anoniemer wilt of je het komt je niet uit om het pakketje van de postbode te ontvangen wat je in een webshop hebt besteld kan je het bij sommige webwinkels ook laten bezorgen bij een winkel of postkantoor bij jouw in de buurt dit gebeurt ook als er een pakketje wordt bezorgt bij je thuis maar 2x doet er niemand open dan worden ze bezorgt op een postkantoor waar je ze kan afhalen wanneer het je het beste uitkomt. Ze worden ook wel genoemd: DHL servicepoint of Kiala punt. Ze doen alle 2 hetzelfde maar kiala werkt bijvoorbeeld samen met DPD. Bij PostNL heet dit PakjeGemak. Bij PakjeGemak word het vaak bezorgt in een boekenwinkel bijvoorbeeld de Bruna die verkopen boeken en schrijfgerei maar kunnen vaak ook handelen in pakketjes (verzenden en ontvangen). Een kiala punt kan bijvoorbeeld bij een benzinepomp zijn, Een DHL servicepoint heb ik weleens van gezien dat ze daarvan pakketjes bij een sigaretten winkeltje bezorgen. Wil je dus een pakketje liever niet bij jouw thuis laten bezorgen dan moet je even onderzoeken wat mogelijk is bij de webshop waarbij je wat wilt bestellen meestal vindt je wel 1 van de 3 onderstaande logo,s terug bij een webshop en anders kun je nog altijd een E-mail sturen om te vragen wat mogelijk is.

pakjegemakverticaalx180PostNL-logo

PostNL pakjegemak. Klik hier voor meer uitleg.

dhllogo

DHL servicepoint

Op de DHL Servicepoints kunnen consumenten hun online bestelde pakjes ophalen en retourneren. Doordeweeks of in het weekend. Zonder lange wachtrijen. En op het tijdstip dat hun het beste uitkomt. Zonder te betalen want dat is meestal al via internet gedaan Lees Meer.

kiala

https://www.kiala.nl

Komt er niemand achter dat ik luiers online bestel ? Het maakt me zenuwachtig.

Dat jij je daar zorgen over maakt zit vaak tussen de oren als het per ongeluk bij de buren bezorgt wordt als je er niet bent. Als je bij de meeste webshops incontinentieluiers of ander incontinentiemateriaal besteld denken ze aan je privacy, je krijgt dan een witte doos waar je niet aan kan zien dat er luiers in zitten, er staat alleen je naam en adres op niet wat er in zit zoals de webshop van 123drogiserij waar een link naar is onder dit stuk tekst. Al staat er op de zijkant of bovenkant van een doos Tena slip Maxi small en het gebeurt dat je niet thuis bent. Dat de postbezorger denkt: Ik lever het af bij de buren en een buurjongen van jouw leeftijd die je ook wel kent pakt het pakketje van hem aan. Hij kan eigenlijk niet veel met dat er Tena maxi small op de doos staat. Want het woord luier komt er niet in voor. Het woord Tena kan hij herkennen van inlegkruisjes dat in elke badkamer wel te vinden is. Weet hij of zij wel wat het is dan licht hij of zij er zelf mee in bed ’s nachts of heeft dat een tijd gedaan of moeten doen.

Ja ik heb een luier nodig Ik plas in bed

Ja ik heb een luier nodig Ik plas in bed.

Iedereen die je zou kunnen uitlachen omdat je luiers draagt is gewoon een slecht persoon. Je moet dan ook nagaan waarom ze lachen het kan ook zijn dat ze beseffen waarom je ze draagt bijvoorbeeld: van jij plast in bed en dan ga je jezelf ook nog meer voor schut zetten door een luier te dragen zou iemand kunnen denken omdat ze niet weten hoe het is. Niet wetend dat luiers je ondanks dat 100% droog houden. Dat de luier zeker weten voorkomt dat jij een nat bed krijgt. Iemand die ze draagt weet dat, iemand die ze niet nodig heeft weet dat niet. Sommige jongeren zijn zelfs jaloers dat jij daar luier voor mag gebruiken. Eigenlijk voorkomen ze een nat bed en kan je de luier gewoon als onderbroek zien. De waarheid is dat het veilig voelt en fijn zit ’s nachts je bent eindelijk beschermd na waarschijnlijk veel natte bedden te hebben gehad.

4 voorbeelden van internetwinkels zijn : (klik je erop ga je naar de site voor meer informatie over de verzending)

Voor wie de goedkoopste is kun je het beste zelf vergelijken omdat webshops vaak ook aanbiedingen hebben.

123incontinentie

123incontinentie.nl

Voor 17:00 besteld, volgende dag discreet thuisbezorgd.

> Anoniem & 100% Discreet
> Track & Trace en Pakjegemak
> Geen 123incontinentie sticker op de doos
> De goedkoopste in Tena Men

 

http://www.multipi.nl/

http://www.multipi.nl/

MultiPi.nl, uw incontinentie webshop. Wij zijn één van de goedkoopste webshops met producten zoals luiers, matrasbeschermers, fixatiemateriaal, broekjes, urinalen, inlegverband, onderleggers voor mannen en vrouwen! MultiPi.nl, is de allernieuwste webshop voor incontinentie en hebben alles van het merk Attends.

Losse luiers / incontinentiemateriaal online bestellen – Zelf een pakket samenstellen met verschillende merken.

Ook is het mogelijk om zelf je luiers of andere types incontinentiemateriaal los te bestellen zodat je geen volledige pakken hoeft aan te schaffen om erachter te komen wat voor jou comfortabel zit dus goed op maat en voldoende kan opnemen. Ook is dit handig als je niet zoveel luiers nodig hebt bijvoorbeeld je wilt ze een keer gebruiken op vakantie om er zeker van te zijn dat je geen ongelukjes krijgt in een bed wat niet van jezelf is en daarna niet meer. Een volledig pak heeft er gemiddeld al 24 stuks inzitten. Als het gebruik van luiers ook nieuw voor je is dan kan je er bijvoorbeeld van elk merk wel 2 bestellen. Bestel je er 24 dan heb je 12 verschillende merken (En die bestaan er bijna wel) of verschillende types zoo kom je er pas echt achter wat voor jezelf het beste is.

Een voorbeeld waar dit kan is http://www.saveexpress.de/ Ook kan je bij apotheken verschillende proefpakketjes krijgen maar nooit zoveel tegelijk dat je in 1 keer alle merken hebt sommige houden het zelfs bij 1.

 

Tags: hoe kom je aan luiers, losse luiers kopen, anoniem luiers kopen.

12 gedachten over “Luiers bestellen bij een webshop via internet anoniem

 1. Sebas

  Ik zie op de site paar webshops staan waar je luiers kan kopen.

  Een tip is ga bij verschillende webshops langs.
  Die kan je namelijk heel veel geld besparen.
  Omdat de ene webshop duurder is dan de andere.
  Je kan dat doen via google en hier onder heb ik mijn webshop bij geschreven omdat die één van de goedkope webshop is en ook goed is.

  Ik heb een vaste webshop waar ik mijn luiers koopt omdat die namelijk één van de goedkoopste van Nederland en dat is.
  http://www.ab-dl-tb-club.nl/shop

 2. Menno

  Hoi ik heb een vraag ergens op je site zag ik dat je proefpakketten kon aanvragen bij de apotheek zijn die gratis of niet.

  Groetjes,
  Menno

  1. klaas Bericht auteur

   Hee menno, goh wat vervelend voor je.
   Ja die proefpakketten zijn gratis, alleen kun je er wel beter bij zeggen dat het voor de nacht is.
   En tena of attends zijn echt de topmerken.

 3. Menno

  Hoi ik ben Menno en ik ben 14 jaar. Ik heb een tijd gehad dat ik in me bed plaste. Toen we naar het ziekenhuis toegingen kwam eruit dat mijn blaas rand te dik was (dus ik kon me plas niet goed vast houden en de singaal werd niet of slecht doorgegeven). Daarvoor heb ik pillen gekregen toen ging het weer goed. Maar nu plas ik soms weer in me bed zonder dat me ouders het weten en vindt het eigenlijk overdreven om een luier te dragen maar om sommige avonden wakker te worden en zo stil mogelijk je bed verschonen vindt ik ook niet fijn. Maar ik las ergens op je site dat je bij de apotheek een proefpakketten kon aanvragen ofzo. Zijn die pakketten dan gratis of niet?

  Groetjes Menno

  1. klaas Bericht auteur

   Hee menno, goh wat vervelend voor je.
   Ik ben er zelf nooit voor in het ziekenhuis geweest, ik heb wel een blaasonderzoek bij de dokter gehad (aan de buitenkant).
   Ja die proefpakketten zijn gratis, alleen kun je er wel beter bij zeggen dat het voor de nacht is.
   En tena of attends zijn echt de topmerken.

   groet klaas.

 4. Menno

  Oke thnx. Ik denk dat ik binne kort zo’n pakket ga halen. Maar ik kom binnen en ik zeg dan: ‘Hallo mag ik een proef pakket van tena voor de nacht.’ Is dat dan goed genoeg of moet ik dan nog meer zeggen?

  Groetjes menno

  1. klaas Bericht auteur

   Ik zou vragen of ze ook proefpakketjes hebben van tena voor de nacht. Als ze niet goed weten wat je bedoeld kun je er nog bij zeggen dat je incontinentie-materiaal bedoelt.
   Klinkt voor jezelf wel raar dat je dat moet uitspreken maar dat is het wel helaas, want het merk tena heeft veel veel producenten zoals ook Grote maandverbanden voor meisjes.
   Dat het alleen voor de nacht is, dus om mee te slapen alleen kun je er beter wel bij zeggen.
   Als je je niet heel erg schaamt ervoor om het woordje luier in een apotheek te zeggen kun je ook gewoon zeggen of ze een proefpakketje tena luiers hebben of een ander merk als het niet op voorraad is.
   Inco-materiaal noemen ze het ook wel.
   En je maat kunnen ze nog weleens om vragen, ik ben ook 14 dus het zal wel Small zijn dat moet je ook weten.

   Groetjes klaas.

 5. Sebas

  Wis je dat je ook proefpakketjes kan aan vragen bij de incontinentie merken zo als Tena of Abena?

  Dit is mogelijk omdat ik dit zelf ook heb gedaan bij verschillende merken voor incontinentie materiaal.
  Dit kan je doen door naar de website te gaan van het merk en zoeken naar proefpakketje.
  Je kan dit doen door op de website een formulier in te vullen of te bellen of te mailen.
  Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.