Losse luiers / incontinentiemateriaal online bestellen – Zelf een pakket samenstellen met verschillende merken.

Save Express

Save Express – Is de grootste in incontinentieproducten – Heeft echt alle denkbare merken. Nadeel: Je moet betalen met Paypal.

Ook is het mogelijk om zelf je luiers of andere types incontinentiemateriaal los te bestellen zodat je geen volledige pakken hoeft aan te schaffen om erachter te komen wat voor jou comfortabel zit dus goed op maat en voldoende kan opnemen. (incontinentiemateriaal losse verkoop) Ook is dit handig als je niet zoveel luiers nodig hebt. Bijvoorbeeld je wilt ze een keer gebruiken op vakantie om er zeker van te zijn dat je geen ongelukjes krijgt in een bed wat niet van jezelf is en daarna niet meer. Een volledig pak heeft er gemiddeld al 24 stuks inzitten. Als het gebruik van luiers ook nieuw voor je is dan kan je er bijvoorbeeld van elk merk wel 2 bestellen. Bestel je er 24 dan heb je 12 verschillende merken (En die bestaan er  wel) of verschillende types zoo kom je er pas echt achter wat voor jezelf het beste is.

Een voorbeeld waar dit kan is http://www.saveexpress.de/ Ook kan je bij apotheken verschillende proefpakketjes krijgen maar nooit zoveel tegelijk dat je in 1 keer alle merken hebt sommige houden het zelfs bij 1. Gewoon naar vragen.

Aanvraag proefpakketten luiers (gratis). Op internet.

Vaak kun je ook een proefpakketje luiers aanvragen via de site van incontinentiemerken zoals op de site van tena en andere merken. Zoek altijd naar proefpakket. En stuur anders een mailtje naar de eigenaar van de site. Als je ze kan bestellen ontvang je het in de brievenbus, ze passen er doorheen. Bij de site van absorin zie je het duidelijk.

4 gedachten over “Losse luiers / incontinentiemateriaal online bestellen – Zelf een pakket samenstellen met verschillende merken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.