Mijn Zoon wil nog steeds Luiers!

Mijn Zoon wil nog steeds Luiers om! (tiener) Waarom wil mijn kind luiers dragen ?

Heel af en toe krijgen we ouders die het echte niet meer weten en zijn ten einde raad (https://undercarewear.com). ’s nachts In bed plassen per ongeluk is voorbij maar de jongen of meisje wil zijn bescherming blijven dragen in bed. Vaak is het gewoon het comfort te weten dat als er een terugval is hij niet  zal wakker worden in een nat bed.

star-diapers-1Er is voldoende bewijsmateriaal dat bedplassen wordt veroorzaakt door vele factoren. Veranderingen in gewoonten, zoals actief zijn en de hele dag buiten zijn vs  De hele dag in school zitten, kan de hoeveelheid vloeistof veranderen die hij drinkt. Of de hele zomer lang, in het ontspannen zomer milieu, de jongen kan zijn tijd nemen met naar het toilet gaan voor het slapen gaan, maar zodra de school begint, doet hij dat niet meer. Ook kan stress het opnieuw in bed plassen veroorzaken nadat het kind droog is geweest een tijdje. En hij denkt door of niet door school, Hij nog steeds luiers wil dragen voor zijn gemoedsrust.

Het begin van school is een mengsel van beide angst en opwinding; “Ik krijg mijn vrienden te zien die ik heb gemist de hele zomer. Maar Ik zal voldoen aan papa en mama’s verwachting van mij op school en zal ik voldoen aan mijn eigen verwachtingen? “Vaak komt angst ’s nachts op een top, helemaal alleen in een donkere kamer” De jongen die droog is geweest de hele zomer kan weer in bed gaan plassen als gevolg van deze onzekerheden.

De meeste kinderen die ’s nachts in bed plassen kunnen niet wachten op de nacht dat ze geen luiers meer nodig hebben. Echter, Sommigen zullen zich ook aanpassen dat ze luiers nodig hebben en vinden veiligheid door ze te dragen al plassen ze niet vaak meer in bed of bijna nooit meer. Dit is niet anders dan de 10 jarige oud, dat niet bereid is  om te stoppen met het zuigen op zijn duim of de 12-jarige die vasthoud aan zijn favoriete dekentje. Nachten lijken veel langer te duren voor kinderen, voor sommige kinderen lijkt het meer tijd te kosten om deze dingen op te geven.

De meeste volwassenen hebben geen problemen als er een 12 jarige nog steeds even lekker wil worden ingestopt met hun favoriete teddybeer. Of dat ze hun favoriete dekentje beneden brengen om er TV onder te kijken in de nacht. In feite, de meeste volwassenen vinden het troostend dat de jongen nog niet volledig een jonge man is omdat hij zijn kinderachtige dingen nog niet heeft opgegeven.

star-diapers-2Maar er zullen er ook een aantal zijn die nog een luier om willen zelfs als het niet meer nodig is, Alleen voor de veiligheid. Die gevoelens duren meestal langer dan het echt nodig hebben van de bescherming die een luier bied of het comfort die de denkbeeldige vriend geboden heeft. Kinderen hebben al jaren aangetoond dat luiers, met koele patronen zoals onze RCD of zelfs Goodnites, maakt ze aangenamer en leuker om te dragen Dus een ouder hoeft niet te schrikken als hun kind ze wil om te dragen, zelfs nadat zij ze eigenlijk niet meer nodig hebben.

Geef kinderen de tijd om kind te zijn en het overgrote deel zal stoppen met het gebruiken en dragen van luiers wanneer zij heel zeker weten dat ze droog zijn en blijven. Ze willen niet de extra tijd nodig hebben om ze om te doen op iedere en elke nacht.

star-diapers-3Het ergste wat een ouder kan doen is hun zoon of dochter een baby noemen voor het willen van een dekentje, duim zuigen, het nodig hebben van een denkbeeldige vriend of het zelfs willen van een luier om te dragen. Als het niet mag, kan het uiteindelijk leiden naar een kind dat verlangt naar het verboden voorwerp. Het kan ook leiden naar een schuld gevoel dat er iets mis met ze is emotioneel voor dergelijke verlangen. Liefde en steun van vader en moeder gekregen, Dit zijn allemaal dingen, denkbeeldige of niet, die het beste zijn voor een kind om te leren te laten gaan op hun eigen tijd.

2 gedachten over “Mijn Zoon wil nog steeds Luiers!

  1. Philippe decante

    Ik heb er al heel mijn leven lang last van nu doe ik het met veel plezier ik steek niets meer weg iedereen die ik ken weet het maar het heeft lang geduurd voor ik mij durfde te uiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.