Luiers dragen voor de lol. Of graag een luier om ? Fijn ?

Reageren kan op elke pagina onderaan.

Oorzaak van onverwachts luiers willen dragen ?

Als je er van jongs af aan ermee opgegroeid bent is het niks apart meestal. Dan zijn luiers vaak net zoals gewone onderbroeken. Bijvoorbeeld als je ouders denken van nou we hebben kinderen met een zwakke blaas dus luiers is normaal hier. Veel jongens hebben een zus en zolang je in huis woont zul je bijvoorbeeld deze zien in de badkamer luiers hoort een beetje in dezelfde categorie maar dat is in de meeste huishoudens taboe (mag niet over gepraat worden) of ze weten niet eens eens dat het bestaat vooral na je 5e. Je kan ook 18 zijn en nooit iets met luiers  te maken hebben gehad maar het onverwachts tegenkomen bij een vriend thuis die het nodig heeft, dat kan een trigger zijn dat je het zelf het allerliefst hetzelfde wil gaan doen. Dan is het voor sommige in 1 klap een hobby vooral als je ook nog in bed plast. Het is leuk om voor jezelf te zorgen maar sinds jaren hou je dan 100% al het beddengoed droog. Beetje deze situatie:

Meestal is het een trauma ergens van als je bij jezelf ontdekt dat je het leuk vindt om luiers te dragen. Bijvoorbeeld je bent 12 jaar oud en plast echt nooit in je broek per ongeluk maar je hebt voor je 12e erg vaak een ongelukje gehad gemiddeld 1x per week waar bij veel mensen het zagen dan heb je al een trauma. In de tijd dat je vaak in je broek plaste wist je niet dat er luiers in je maat voor bestonden of andere broekjes. Als je jong bent bepalen je ouders wat goed voor je is, weten ze dan niet wat er allemaal bestaat om je droog te houden dan kom je zelf ook niet op het idee om luiers te dragen als je het nodig hebt 🙁 . Als je op je 12e er dan achter komt bijvoorbeeld via een vriend of vriendin dat er allerlei typen luiers voor bestaan dan lijkt het jouw ook meteen vreselijk comfortabel en veilig om te dragen dat is 1 voorbeeld. Om die rottijd goed te maken en of het je bevallen had toen je het nodig had en misschien nog. Je plast dan niet meer per ongeluk in je broek, toch geeft het je dat veilige gevoel dat je geen ongelukjes meer kan krijgen. Bij sommige jongeren begrijpen ouders niet dat ze er echt niks aan kunnen dat ze per ongeluk in hun broek plassen of en in bed plassen en daarvoor luiers willen en dat ouders dat ook weer niet snappen waarom. Soms vinden ouders dat je geen baby meer bent en het daarom niet meer mag terwijl je zelf denkt: het is niet nodig dat ik telkens nat ben als ik luiers mag dragen die ik mezelf omdoe. Ze zijn voor elke leeftijd.

graag een luier om

Graag een luier om ? https://www.luierforum.nl/

Snel op deze pagina naar:

Wat moet ik als ik gek ben op luiers ? Wat als je luiers wilt dragen ? Wat als je er opgewonden van wordt ? Als je ernaar verlangt om een luier te dragen voor de lol omdat het jouw fijn lijkt en of nieuwsgierig bent naar hoe het is om weer een luier om te hebben dan is dit niet een een slecht iets, het is niet een zieke neiging zolang je er niemand kwaad mee doet, het is allemaal liefde, het is onschuldig, met respect voor de mensen die incontinent zijn en ze echt nodig hebben, misschien ben je het zelf een tijdje geweest waardoor het misschien komt. En het is ook geen leedvermaak. Je pakt ook geen luiers af van de mensen die ze echt nodig hebben als je het voor je plezier doet. Fabrieken maken op elk pak pampers echt wel winst. Is er te weinig, mooi voor hun dan want dan zetten ze een nieuwe machine neer die ze maakt. Je bent niet de enigste die dat heeft, alleen iedereen houd het meestal geheim omdat ze niet raar of anders dan normaal willen worden gevonden. Net zoals iemand die nog weleens in bed plast, dat heb je dan gemeen. Zowel meisjes als jongens kunnen dat hebben, van luiers houden en of ook af en toe ongelukjes hebben, en altijd van mensen van wie je het nooit zou verwachten, het kan je beste vriend of vriendin zijn. Iemand die kickbokst bijvoorbeeld, je weet het nooit. Meestal is het iets wat je onderdrukt hebt. Je moet er alleen niet verslaafd aan raken. Maar als je het onderdrukt kan het erger worden. Als je het hebt kun je er misschien weleens iets per ongeluk over zeggen tegen een hele goede vriend of vriendin. Bijvoorbeeld op een geschikt moment zeggen: het lijkt mij wel eens fijn om een luier te dragen. Heeft jouw vriendin of vriend het ook dan kun je geen betere vriend of vriendin krijgen. Valt het verkeerd ? Dan maar niet meer over praten. Het vervelendste voor tieners is dat ze het verlangen er naar hebben maar niet aan luiers kunnen komen of absoluut niet mogen van hun ouders. Aan de andere kant als je opgeroeid en er zijn altijd luiers in je buurt dan rust er ook geen taboe op en krijg je ook niet het verlangen dat je ze wilt. Als je het verlangen naar luier hebt en je kan het niet uitleven dan blijft het in je hoofd hangen. Misschien mag het pas als je op jezelf woont.

😳 Misschien een raar onderwerp en ik wil er zelf niet te veel over schrijven maar ik geloof er zelf in, als je Engels goed verstaan kan is het ook aan te raden om deze of deze of deze video op YouTube te kijken. Zoo is het dan ook weer maar dat is mijn persoonlijke mening. Het is soms letterlijk en figuurlijk in de watten worden gelegd als je van luiers houd. Luiers zitten lekker maar niet als je vrij wilt kunnen bewegen overdag zoals met sporten of fietsen, LO (gym) op het VMBO. Voor sporters is het niks overdag. Je bent echt wel langzamer met rennen bijvoorbeeld. Het kan wel maar je zit met een luier tussen je benen en soms moet je weg om je te verschonen net als je iets leuks doet wanneer je het echt nodig hebt. Toch zijn er ook speciale luiers voor mensen met een actieve levensstijl. Er bestaat bijvoorbeeld de tena slip maxi small wat een gewone luiers is. Sinds 2016 is er ook de Tena Slip Active Fit Maxi Small voor als je wat actiever bent. Het is ook maar net wat iemand nodig heeft, het kan ook een halve luier zijn die net zoo zit als een boxer zoals bijvoorbeeld een pants. Als je 24 uur per dag luiers nodig zou hebben verdwijnt de lol ervan wel. Je hebt overdag minder bewegingsvrijheid maar je hebt tenminste geen natte broek als je het nodig hebt.

Voor tieners is het soms ook fijn om ze te mogen dragen thuis. Bijvoorbeeld als de dag er op zit en je hebt gesport en de rest van de avond heb je niks meer te doen. Dan kun je als het ware de hele avond in je pyjama rondlopen. Waarom een pyjama ? Omdat die erg comfortabel zit zoo is dat met luiers ook, ze zijn gemaakt om comfortabel te zitten. Je kan als je jong bent ook om psychologische redenen luiers gaan dragen doordat je bijvoorbeeld misschien maar 1x in de maand in je bed plast per ongeluk, dat is al erg genoeg om daar een trauma van te hebben want als je het 1x en vaker hebt gedaan dan weet je dat het de volgende nacht ook kan gebeuren, zit je met een luier om die zacht voelt weet je voordat je slapen gaat dat er echt niks meer kan gebeuren, het brengt rust in je hoofd. Het is ook maar net wie je wilt zijn, wil je als tiener altijd erg stoer zijn dan wil je waarschijnlijk er niks mee te maken hebben. Wil je aardig voor iedereen zijn en ben je niet vies van een knuffel dan passen luiers er ook wel bij. Het past bij jongeren die aardig zijn.

Het is ook niet zoo dat jongeren incontinent willen worden, De meeste jongeren willen weten hoe het is en voelt zoals deze video op youtube. Van je babytijd weet je het niet meer. En niet alleen jongeren ook volwassenen. Je komt er achter dat luiers voor volwassenen bestaan, zijn ze echt zoo goed dat je erin kan plassen zonder te lekken ?

Luiers geven wel altijd een veilig gevoel. Gebruikers vinden het prettig dat de Slip (luier) het onderlichaam volledig inpakt, ook rond de benen. Overal zit materiaal, wat een veilig gevoel geeft. Ongelukjes zijn met een Slip dan ook vrijwel uit te sluiten. Ook voor degenen die niet incontinent zijn. Iemand die bijvoorbeeld elke nacht per ongeluk in bed plast en ze daarvoor moet dragen vindt het ook niet altijd vervelend om bijvoorbeeld een luier onder zijn pyjama te hebben en vlak voor het op bed gaan nog even tv te kijken in de woonkamer. Vooral als je van je zelf weet dat als je ze niet daagt een stinkende natte koude pyjama krijgt. Je voelt dat je met een luier omzit maar een luier is van heel zacht materiaal. Als bedplasser weet je dat je niet voor de tv in slaap moet vallen in de woonkamer. Heb je een luier om dan weet je als bedplasser dat er niks meer verkeerd kan gaan, je hoeft er dan niet aan te denken dat je niet in slaap mag vallen maar gewoon alleen chillen na een drukke dag sport en school. Uit voorzorg dus een luier om.

Taboe.

Op luiers zit ook een groot taboe, taboe is : Durf jij het woordje luier uit te spreken waar veel mensen zitten te luisteren naar je ? 😳 Dat is taboe. Iets niet durven zeggen. Bij ons in de familie zijn er veel kinderen die in bed plassen. Als moeders erover praten waar iedereen bij zit weet je hoe laat het is met hun zoon of dochter. Ik durf nu pas te zeggen dat er veel voor te krijgen is.

Taboe op luiers is ook bijvoorbeeld als je zelf heel vaak in je broek plast maar ook weer geen luier daarvoor wilt gaan gebruiken omdat je dat stom vindt en gênant. Of dat je denkt wat moet ik de mensen wel niet vertellen waar ik mee omga ? Dat ik luiers nodig heb. Dus misschien wel 100X een natte broek hebben gehad maar toch luiers afwijzen iedere keer omdat je bang bent van wat anderen ervan vinden. Terwijl als je een luier omdoet het in 1 keer over is dat je iedere keer een natte broek hebt. Jezelf wat tekort doen. Sommige jongens willen ze ook niet als hun ouders het aanraden op hun 12e bijvoorbeeld. Dan denken ze: dan ben ik een soort groot kind en eigenlijk vergeten dat als ze de volgende keer nat zijn, niet meer nat zijn.

Soms krijgen jongeren die echt luiers nodig hebben krijgen ook geen luiers of iets wat er op lijkt omdat hun ouders vinden dat ze daar te oud voor zijn, omdat sommige jongeren vaak in bed plassen maar hun ouders niet willen dat ze daarvoor luiers voor gebruiken omdat ze denken dat hun zoon of dochter daardoor het nooit zal afleren om in bed te bedplassen terwijl het daar helemaal niet aan licht. Niemand doet het expres in bed, het overkomt je, dit is ook taboe. Een vader kan denken : mijn zoon moet een pamper om. Hij kan de gedachte daarvan wel raar vinden, ouders kunnen het dan ook beter zelf aan kinderen vragen wat ze willen.

Je kan ook niet weten dat het bestaat als je jong bent. Bijvoorbeeld je hebt op school heel vaak een natte onderbroek, op de basisschool of de middelbare. Dan weet je niet dat er van alles voor te krijgen is. Je hoeft dan geen luier om meteen om te voorkomen dat je een natte onderbroek krijgt. Een pants is bijvoorbeeld een halve luier die net zoo zit als een boxer. Maar wie vertelt dat je dat kan dragen als je ouders er al niet vanaf weten dat ze bestaan ? Als je heel vaak ongelukjes hebt gehad en je ontdekt dan allerlei soorten luiers dan houd je er ook van.

Als je luiers draagt omdat je het fijn vindt zitten net zoals een pyjama bijvoorbeeld heel fijn kan zitten dan moet je een beetje opletten met:

 • Dat je gebruikte luiers niet meer als 2 dagen in een prullenbak laat zitten binnenhuis.
 • Dat je doucht als een luier is gebruikt. Bijvoorbeeld je hebt er een nacht mee geslapen dan kun je in de ochtend douchen niet overslaan.
 • Gebruikte luiers meteen weggooien, als je ze in een pedaalemmerzak doet ruik je gebruikte luiers minder. Het is een zakje waar een trekband inzit zodat je ze luchtdicht kan afsluiten en weggooien. Een luier waar in geplast is stinkt niet heel erg maar als een gebruikte luier meer als 2 dagen bijvoorbeeld in een pedaal emmertje zit dan gaat deze langzaam bederven. Met een zakje eromheen duurt het langer voordat luiers echt beginnen te stinken,

  pedaalemmerzak

  pedaalemmerzak

Ouders. Als je nog in huis woont.

Sommige ouders snappen niet waarom je een luier voor de lol draagt of ook een beetje nodig hebt, als je ze stiekem gekocht hebt bijvoorbeeld. Misschien mag het gewoon niet, sommige ouders willen liever niet dat jongeren gaan roken of te veel gaan drinken, luiers dragen is dan toch veel softer en niet schadelijk. Als je het ook nodig hebt hoef je jezelf ook niet schuldig te voelen dat je het fijn vind zitten. Soms denken ouders er niet zelf over na wat ze ervan vinden als ze jouw op luiers dragen betrappen of ze komen ze tegen op je slaapkamer maar vinden ze ervan van wat ze er over hebben gehoord of gelezen hebben terwijl dat bij iedereen een beetje anders is. Dus van een ander horen wat het is volgens hun terwijl de TV alleen op sensatie uit is. Het doet erg pijn als ouders je niet begrijpen of niet goed naar je willen luisteren. Jongeren die van luiers houden zijn vaak de aardigste mensen die er zijn omdat ze niks hebben met stoer willen zijn of de beste willen zijn. Het omgekeerde van stoer is genoeg om erg gelukkig te zijn. Op TV kunnen ze er ook programma’s over maken maar zetten een verkeerd beeld neer. Wordt jij betrapt dan kun je zomaar bij die groep mensen op TV horen. Terwijl dat het bij iedereen anders in elkaar zit. Iedereen beleeft het anders. Echt sommige ouders kunnen schrikken ervan en denken mijn zoon of dochter heeft een rare luierfetisj. 😐 Waarom wil mijn zoon of dochter nog luiers ? Heb ik ze iets te weinig gegeven ? Kunnen ouders denken. Terwijl je zelf zoiets hebt van ik vindt het alleen maar lekker zitten, niks meer niks minder. 😉 En als je ze zelf voor de lol draagt kun je er ook goede dingen mee doen want je wordt er zelf een expert in. Als bedplassen in de familie zit bijvoorbeeld, als je meemaakt op een vakantie dat iemand het doet dan kun jij advies geven, niet om er op te kicken maar gewoon om heel aardig advies te geven. Maar geen enkele ouder is hetzelfde. Misschien zijn ze erg open minded, dat betekent dat ze open staan voor nieuwe dingen. Veel volwassenen staan bijvoorbeeld niet open voor nieuwe dingen als ze streng gelovig zijn en naar de kerk gaan, Closed dus. Je kan dan bijvoorbeeld ook niet zeggen dat aliens bestaan tegen je ouders. Als ze er positief over denken vinden ze het misschien schattig en willen ze alleen dat je de gebruikte luiers goed opruimt en wel fris ruikt als ze je een knuffel willen geven als je daarvan houdt. Luiers horen bij jong zijn. Denken ze er negatief over dan kunnen ze je in het ergste geval naar de kinderpsycholoog sturen. Of gewoon psycholoog / psychiater. Dat zullen niet veel ouders doen, dat is erg zeldzaam en je kent ze zelf het beste.

Dat is ook niet iets waar je heel bang voor moet zijn, alleen je moet wel praten over je luierhobby bij de psycholoog. En ze willen het ook niet uit je hoofd praten meestal. Ze kunnen soms het advies geven aan je ouders van hij of zij moet het gewoon uitleven. Toch erg dat je ouders niet achter je staan. Je ouders zouden jou het beste moeten kennen. Dat je een aardige jongen of meisje bent.

Het is ook maar de vraag altijd wat ouders ervan vinden dat je luiers draagt omdat je het lekker vindt, als je al zeker weet dat je het stiekem moet doen omdat ze het misschien niet zullen begrijpen als je het gewoon verteld. Geen enkele ouders zijn hetzelfde. Ze kunnen het ook heel positief opvatten. Dat je bijvoorbeeld vaak in bed plast en helemaal zelf luiers in huis haalt. En ze je dan betrappen ermee. Dat ze alleen zeggen oh heb je die gekocht omdat je nog in bed plast ? En toestemming krijgt om ze te dragen en ze je zelfstandig vinden dat jij dit geregeld hebt en voor jezelf zorgt. Misschien vinden ze het wel schattig dat jij een luierhobby hebt maar willen ze alleen niet dat je ze buitenhuis draagt bijvoorbeeld op school omdat leraren vervolgens aan je ouders gaan vragen waarom draagt jouw zoon of dochter nog een luier ?

Een luier hobby is wel beter dan roken bijvoorbeeld vindt ik zelf. Je kan het verlangen hebben dat je graag een luier om wilt net zoals iemand een sigaret moet hebben, maar met roken vergiftig je jezelf want het is een feit dat in elke sigaret schadelijke stoffen zitten, je wordt er bij elke sigaret minder van wordt kwa gezondheid, je kan er beter niet aan beginnen. Of waarom worden veel jongeren soms dronken ? Alcohol heeft dan je hersenen bereikt als je dronken bent. Een luierhobby is niet slecht voor de gezondheid je moet alleen niet te lang met een veel te natte luier om lopen. Je doet erg veel kennis op wat deelbaar is en je kan er mensen mee helpen.

Smoking-Ingredients

Stoffen die in nicotine zitten.

Zolang je er niemand kwaad mee doet is het niet verkeerd. Misschien ga je er later wel door in de zorg werken. Wat niet verkeerd is als je iets met luiers hebt en verzorgen. Iemand die graag in luiers is heeft ook een hekel aan het taboe 😳 op luiers. Er zijn ook jongeren die luiers nodig hebben op bijvoorbeeld een schoolkamp die zijn altijd bang om uitgelachen te worden omdat ze een luier dragen. Vooral de eerste keer op schoolkamp en slapen met een incontinentie luier om de eerste nacht op schoolkamp. Degene die het dan belachelijk maken als ze het door hebben en niet iets met luiers hebben zijn dan die persoon echt aan het kwetsen die het nodig heeft, iemand kwaad doen dus, iemand die van luiers houdt zal dat niet zoo snel doen omdat die persoon hartstikke zorgzaam is en meer van het elkaar helpen zijn. Die weten ook meer hoe het is om ze te dragen. Als je luiers draagt op een kamp en je krijgt vervelende opmerkingen erover dan moet je jezelf afvragen waarom ze dat doen, mischien zijn ze wel jaloers ? Je kan je alsnog schuldig voelen als je iets met luiers hebt omdat je het mischien sexy en opwindend vindt op een manier van luiers zijn gemaakt voor mensen die een probleem hebben en ik kick erop 😳

hot-pants-jeans

Hot pants jeans

Maar het is iets wat mensen gewoon kunnen hebben en je zelf niet eens weet hoe je eraan komt. Zolang je maar respect hebt voor mensen die niet zonder kunnen. Net zoals veel meiden zich sexy of beter gezegd aantrekkelijk voelen in hotpants. Als je logisch nadenkt ziet het eruit als een jeans broek die is afgescheurd. Voor de meeste mensen zit het wel lekker en ziet het er wel leuk uit. Net zoals strings.

Mensen die echt incontinent zijn, dus bijna niet hun plas kunnen ophouden overdag of nog erger, het niet helemaal niet voelen aankomen zijn er ook wel blij mee dat ze bestaan alleen voelen die zich er niet altijd aantrekkelijk in, die willen er vanaf dat ze incontinent zijn. Hun moeten bijvoorbeeld ook vaak overdag verschonen omdat ze maar 4 tot 6 uur met en luier kunnen doen net op het moment dat ze met iets leuks bezig zijn waar ze dan even bij weg moeten. En dan het vaker moeten wassen overdag nog. Als je dat hebt is het zeker geen pretje. Dus dat moet je altijd gescheiden houden. Sommige mensen zien het moeten gebruiken van inco-materiaal als vernederend, meestal als het nieuw voor ze is. Het is voor sommige mensen moeilijk om te accepteren in het begin dat ze een kleine handicap hebben en luiers nodig hebben. Dit materiaal zal je net helpen je terug vrij te voelen en je grotendeels van de stress verlossen om op onverwachte momenten onaangename verrassingen te hebben. (een quote van pambria.net)

Het is ook zoo : Anders is leuk. (iets nieuws proberen) dus leef je uit en geniet er van.

luiers willen dragen

luiers willen dragen

Het kan ook zijn dat je erg met je gevoelens worstelt, dat je diep vanbinnen voelt dat je graag een luier om wilt en dat het je fijn lijkt als je tiener bent of als volwassene maar er niet aan toe wilt geven en het dus maar onderdrukt dat gevoel, wat ook niet goed is, je gevoelens onderdrukken. Elke keer als je het woord luier alleen al maar hoort dan is het lastig om te horen. Omdat je het raar vindt van jezelf. Daar kun je last van blijven houden. Soort van haat liefde verhouding voor luiers. Je kan er aan toegeven dat je graag een luier om wilt maar wat zullen anderen daarvan vinden ? Als je eraan toegeeft kun je er ook weer erg veel plezier van hebben, en je kan er goed mee doen als je bijvoorbeeld iemand kent die in zijn bedplast, je kan dan je kennis gebruiken om iemand te helpen en heel erg aardig te zijn en misschien de beste vrienden worden. Misschien heb je wel 10x op het punt gestaan om voor de aller eerste keer in je leven voor jezelf bij de apotheek een pak incontinentie luiers te kopen maar dat je toch een stemmetje in je hooft krijgt dat het niet goed voelt om te doen. Dat je het aan de ene kant toch raar vindt dat je dit doet. Je kan je ook erg eenzaam voelen dat je denkt dat je de enigste bent die die gevoelens heeft maar dat is niet zoo. Als je er in het dagelijkse leven open over bent tegen mensen die je echt vertrouwd kan je zomaar een leeftijdsgenoot tegen komen die hetzelfde heeft. Jongens en meisjes kunnen dit hebben (graag luier dragen).

DL of AB ?

miloOok op internet kun je er genoeg over vinden. Vooral op internet komen jongeren hiermee naar buiten dat ze dat hebben en dat zijn er heel veel. Er zijn nogal veel forums waarop je hierover open kunt praten en niet raar gevonden wordt. Op internet noemen ze je als je van luier houdt een DL wat staat voor “Diaper lover” Diaper is engels voor luier, en lover is liefhebber. Ook op Nederlandse forums gebruiken ze dit. Dl wordt wereldwijd op internet gebruikt. En dan is er ook nog AB. Wat staat voor adult baby deze groep wordt heel zwart gemaakt in de media. Toch is er 1 artiest die zich erover uitgesproken heeft dat ze het ook heeft: Miley cyrus. Maar ja die is wel een beetje doorgedraaid op het podium. Iemand die iets met luiers heeft hoeft dus niet altijd iets te hebben met baby dingetjes.

Voor de rest kun je je hart luchten op forums op internet voor iedereen die wat heeft met luiers. Hier komen ook jongeren op https://www.luierforum.nl Daar kun je heel open praten over alles wat met luiers te maken heeft. Luiers voor de lol maar ook als je het nodig hebt. Je moet je alleen wel eerst even registreren en voorstellen. Maar geen enkele vraag is raar.

Het kan bijvoorbeeld gebeuren dat je door je verlangen om graag luiers te dragen ze uiteindelijk gaat kopen en als je dan het pak luiers dan in huis hebt dat het dan gewoon niet goed voelt dat je dat gedaan hebt, dat je ze besteld hebt terwijl je daarvoor ze dol enthousiast en vol verlangen besteld hebt. Maar nu het pak er staat vindt je het een klein beetje ziek van jezelf. Omdat je misschien denkt bij jezelf  dat ze voor mensen met een probleem zijn gemaakt. En zelf koop je ze voor je eigen lol ? Dat hoef je dus niet voor een ander in te vullen.

Dat je iets hebt met incontinentie luiers is ook niet erg, sommige mensen doen het juist vaak per ongeluk in hun broek of per ongeluk in bed, jongeren en volwassenen. Maar luiers gebruiken vinden ze dan ook weer mensonterend omdat erbij aan baby’s wordt gedacht door ouders of jongeren zelf waardoor ze nooit in huis worden gehaald, sommige jongeren denken dat als ouders het aan hun voorstellen om een luier om te doen dat het iets voor baby,s is bijvoorbeeld waardoor ze die nooit gaan dragen en wachten veel te lang voordat ze naar een dokter (huisarts) gaan of iets gaan dragen wat ze beschermd tegen die ongelukjes. Zoals bijvoorbeeld een half jaar lang een paar keer in de week een natte onderbroek hebben. Er niet aan willen toevoegen dat ze eigenlijk een klein beetje incontinent zijn om maar niet een soort luier om te hoeven door het taboe. Of denken het gaat vanzelf wel over. Als je ze later ontdekt kan je haat in liefde omslaan voor luiers. Als je luierliefhebber bent ben je erg ver met accepteren van luiers alleen moet je niet denken dat iedereen luiers lekker, fijn of prettig vindt want iemand die echt incontinent overdag is vindt dat heel akelig om altijd te moeten dragen, je moet vaak verschonen en als je op school incontinent bent kun je moeilijk aan Lo, Lichamelijke opvoeding (gymlessen) of sport meedoen op bijvoorbeeld het VMBO. Dan zit een luier echt in de weg met bewegen. Dat ligt er ook aan wat voor bescherming je nodig hebt. Of hoeveel

Een klein beetje of erg incontinent zijn is ook een klein beetje een handicap voor sommige mensen, je wilt niet speciaal zijn dus soms voelt het voor jongens en meisjes beter om te doen alsof er niks aan de handt is. Bijvoorbeeld als je het tegen je ouders verteld dat je al een paar keer een natte broek hebt gehad op school of onderweg naar huis in een bus dat je dan van je ouders naar de huisarts (dokter) moet en dat jij dan bang bent dat je luiers moet gaan dragen. Voor jongens is dat ook niet zoo stoer een luier om. Stoer doen is ook een beetje aan andere personen niet laten zien hoe je je echt voelt vanbinnen. Je verdrietig voelen of bang voelen maar dat niet aan de buitenkant laten zien wat gevoelens onderdrukken is. Daarom voelt het veel beter om je zwakheden te laten zien aan anderen of vertellen waardoor jezelf stukken beter voelt zoals het vertellen op school of tegen vrienden dat je een pamper nodig hebt als het er op aan komt.

Als je van luiers houdt accepteer je luiers of je het echt nodig hebt of niet, veel jongeren komen er te laat achter dat ze bestaan of mogen ze niet dragen van hun ouders en gaan het kopen als ze het niet echt nodig hebben maar meer omdat het ze lekker of fijn lijkt zitten wat het ook is. Het is een zacht iets en geeft een beschermend veilig gevoel, zeker als je een beetje een trauma hebt van vaak je bed nat te hebben gehad. Als iemand komt logeren die luiers nodig heeft zul jij daar dan ook geen probleem van maken wat fijn is voor diegene die zich kapot schaamt. Je kan er goed mee doen. Incontinentie luiers is ook niet iets waarvoor ze TV reclames maken wat ze van mij wel zouden mogen doen. Als je jaren in bed hebt geplast maar je wist niet dat er ook “grote luiers” bestonden in jouw maat en waar je die zou krijgen en je ontdekt ze pas veel te laat als je al over het in bed plassen of per ongeluk in je broek plassen overheen bent gebroeid dan kun je daarvan een trauma hebben en als je ze dan weer herontdekt kun je er gehecht aan raken en denken bij jezelf: zoo had het moeten wezen de periode dat ik elke nacht nat wakker werd, ik had luiers moeten hebben, volwassen en jongeren kunnen dit hebben. Misschien wist je niet van het bestaan af of wouden je ouders er absoluut niet aan omdat hun dachten dat ze iets beters hadden om jou ervan af te helpen.

Meisjes en jongens kunnen van luiers houden ik denk dat het 50:50 is, zelfs volwassenen. Er wordt op veel plekken op internet gezegd dat als je van luiers houdt en luiers draagt voor de lol dat je een fetisj hebt, een luierfetisjisme. Maar dat wordt erg vaak verkeerd begrepen.

Mensen met een luier fetisj.

Het zijn zowel mannen als vrouwen die dit hebben en het heeft niks met pedofilie te maken.
Het zijn volwassenen die zelf verlangen weer even kind te zijn. Een vaak voorkomende factor is bedplassen in de jeugd. Bedenk dus dat over 10 jaar je kind die dan in de pubertijd komt ook een voorkeur voor luiers heeft en dat dat een afwijking is van de secure norm maar daar niks mis mee is. Laat staan dat dit strafbaar is of ook maar iets te maken heeft met de drang naar sex met kinderen.

Voorbeeld:

Ik ben 17 jaar en ik word opwindend van een luiers hoe kan dat, kan ik daar voor naar de huisarts gaan ? Ik wil wel graag weten waarom ik er opwindend van word.

Antwoord:

Misschien heb je het onbewust toch erg nodig gehad een tijd. Zoals heel vaak een nat bed maar dat je niet wist dat daar ook luiers voor bestonden. En toen je erachter kwam dat ze bestonden had je het niet meer nodig maar toch benieuwd naar hoe het werkt allemaal.

Stel, je hebt een kind dat DL of AB is, Zou je dan denken dat je je kind niet goed genoeg hebt opgevoed?

luiers voor de lol

luiers voor de lol en – graag een luier om willen.

288 gedachten over “Luiers dragen voor de lol. Of graag een luier om ? Fijn ?

  1. klaas Bericht auteur

   Misschien heb je het onbewust erg nodig gehad maar nooit gekregen. En het is ook apart dat luiers zoveel vocht kunnen vasthouden. Dat vindt iedereen bijzonder.

     1. Ferre ideler

      Ik heb tot mijn 7 heel veel in mijn broek geplast ik denk dat het dat is

     2. klaas Bericht auteur

      Ik ook, bij mij werd het langzaam minder maar ik lekte zelfs op de middelbare school nog. Ik meurde daar vaak naar plas.

     1. Dimitri

      Ik ben zelf 42j en draag reeds lang luiers… Gewoon omdat ik ze graag draag… Is mss raar maar ben niet de enige. Heeft leuk gevoel…

     1. Pieter

      Hallo Jens ik voel me ook altijd aan getrokken tot luiers van pampers dus als je wil kunnen we een keer mailen

    1. Anoniempje2011

     Hee ik plas in mij broek en ik durf het niet tegen mij ouders te zeggen
     ik weet niet hoe het komt maar als ik ze zie denk ik hoe kan ik ze krijgen want ik heb ze ook nodig

     1. ruben

      Ik zou fijn vinden om poepluier voelen dat plakte aan de kont. Vind super zalig gevoel.

  2. Jason

   Heey klaas weet jij waar ik goede maar goedkope luiers kan kopen en anoniem graag want me ouders willen niet dat ik ze draag en krijg geen zakgeld en heb je tips om de luier te verbergen die je aan heb

   1. Jo

    Hey Jason, anoniem luiers kopen zal je enkel op het internet kunnen. Misschien ga je best in een (grote stad) naar een grote supermarkt. Daar kent niemand je, en zullen ze er geen aandacht aan besteden. Als je subtiele luiers zoekt ben je best met Drynites of Tena Maxi Slip. Die houden lekker veel, voelen goed aan, en zelfs als ze vol zijn kan men niet zien dat je een luier aanhebt. Veel plezier!

   2. Anoniem

    Doe er een strakke (jeans)broek over.
    (Zeker geen panty, of rokje indien je een meisje bent, anders kunnen ze je luier erdoor zien, of vanonder je rok zien.)

  3. Jason

   Heey klaas wil je me helpen want mijn ouders willen dat ik geen luiers draag maar ik heb ze stiekem wel nodig allen krijg geen zakgeld dus weet jij een plek waar ik goede maar goedkope luiers kan kopen ps ben 14

 1. anoniem

  Hoi,

  Ik ben een jongen van 15 en ik draag graag luiers maar mijn ouders gaan er niet mee akkoord. Weet iemand toch hoe ik onopvallend luiers kan kopen en dragen??

  1. klaas Bericht auteur

   Je kan ze gewoon kopen bij een apotheek of anoniem bestellen bij een webshop. Als je al vaak dingen bestelt via internet valt het niet op als je een pakketje krijgt. En als je graag luier draagt kun je er bijvoorbeeld mee slapen of mischien zelfs weleens op vakantie dragen als je bijvoorbeeld in een tent moet slapen. En als je goede kleding over luiers heen draagt valt het niet op of je een luier draagt.

  2. Anoniem

   Hallo klaas

   Ik ben nieuwsgierig hoe een luier is
   Ik heb maat S mijn omtrek is ongeveer 75 ik
   Welke luier zou het best zijn ik dacht tena slip maar welke vind jij beter en ik wou hem bij de aphotheek bestellen en daar dan
   Opvallen wan afleveren valt op bij ouders die weten van niet
   En moet je dan je eigen naam Door geven en zo ja wat gaan ze daar mee doen
   En kun je hem daar gewoon cash betalen

   Groet anoniem

  3. anoniem

   Ja je moet gewoon luiers kopen als je ouders er niet zijn en als je nog een jonger broertje of zusje hebt dan kun je er daar eentje van pakken e als dat niet lukt dan ga je naar de winkel en San koop je er een pak van en dan neem je een grote big shoppet mee en dan zeg je dat je ff iets bent gaan halen voor je vriend. S nachts doe je ze gewoon aan.

  4. Robby

   Hoi

   Ik draag ook graag luiers ma ik zit met het zelfde probleem maar daar heb ik wat op ge vonden ik ben een jongen van 19
   Mischien kunnen we wel is wat afspreken dan kan ik je wel wat adressen en tips geven als je dat op prijs steld

   Gr Robby
   Robbyr388@gmail.com

 2. Anoniem

  Hallo klaas

  Ik wou graag luiers kopen bij de aphotheek
  Via telefoon en dan daar ophalen maar ze
  Hebben een naam nodig doe ze dan wat met die naam
  En ik heb heup omvang van 75 welke luiers kan ik best
  Nemen die zoveel mogelijk opnemen en niet lekken
  Ik dacht aan tena slip small maar wat vind jij het best

  Groet anoniem

  1. klaas Bericht auteur

   Hee anoniem, beetje late reactie van mij maar ik was druk.

   Je naam hebben ze nodig omdat een apotheek vaak luiers niet op voorraad heeft, dus dan bestellen ze het en dan hebben ze het de volgende dag op voorraad.
   Dus dan zetten ze het onder jouw naam in de computer dat jij dat besteld hebt en als jij dan in de apotheek komt hoef je alleen te zeggen ik kom voor een bestelling voor jordy.
   Apotheken bereiden bestellingen ook altijd voor als je er via de telefoon om vraagt, dus dan staat het al klaar in een plastic tas met een Strikker erop met jouw naam.
   Dit is voor omdat de mensen van een apotheek honderden bestellingen krijgen zodat ze niet in de war raken.
   Wel zeggen dat je ze contant betaalt.
   Want mensen die echt incontinent zijn overdag krijgen ze van de verzekering en hoeven ze niet te betalen.
   Met jouw naam kunnen ze kijken in de computer of ze ze aan jouw ook gratis mee moeten geven omdat het dan verzekerd is.
   Daarom kun je beter gelijk zeggen dat je ze contant wil betalen, dit is ook niet raar want als je bijvoorbeeld iedere nacht in bed plast krijg je officieel ook geen luiers van je verzekering.
   Dan moet je ze ook zelf betalen.

   Ikzelf vindt de Tena slip maxi small het beste.
   Tena slip maxi small is van 56 tot 85 cm dus moet wel passen.

   Maxi staat voor de hoogste absorptie, je hebt ook nog plus maar die absorbeert weinig, Super zit er tussenin.
   Maxi absorbeert erg veel zonder te lekken.
   Ze kunnen wel lekken als je ze niet helemaal goed omdoet of te losjes maar anders niet zoo snel als ze goed zitten

   groetjes klaas.

   1. Angelo Cabooter

    De hoogste absorptie van Tena is Ultima.
    Maar bestaat enkel uit de maten medium en large
    (Bij de slip variant)
    Je hebt ook nog Tena ultima flex.
    Die bestaat van small tot extra large.

   2. Angelo Cabooter

    Maxi is niet het hoogste bij Tena, het hoogste is Ultima
    (zowel bij slip, als bij Flex)
    Maxi heeft 8 druppels, terwijl het bij Ultima er 9 zijn.

 3. geen naam

  Hey klaas,
  Ik ben opzoek naar maar mensen in belgië met dezelfde gevoelens voor luiers als ik, maar waar zou ik in belgië ab/dl/tb-contacten kunnen leggen?

  Alvast bedankt,
  Geen naam.

 4. klaas Bericht auteur

  Volgens mij niet, dan zouden ze het via rembours moeten doen zoo heet dat. je kan hun ook een mail sturen of bellen. Bij de apotheek kan het wel contant.

 5. Rikky

  Ik ben een man van 48 jaar die graag eens een luier date zou willen doen met een dame of meisje die de zelfde passie geeft als ik
  met andere woorden ook graag een luier draag ik woon in west vlaanderen (BELGIE)

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi,

   Bestel je wel eens wat via internet ? Want als je luiers koopt staat het niet op de doos wat er in zit.
   Als het normaal is bij jullie thuis dat jij dingen bestelt via internet dan gaan ze niet moeilijk doen thuis.
   Als je een pakketje dan thuis krijgt kun je zeggen dat er cd,s inzitten om te branden ofzoo.
   Voelt wel jammer dan dat je liegen moet.

   Soms kun je ook een bestelling op het postkantoor laten bezorgen. En dan haal je je pakketje op wanneer er even niemand thuis is.
   Voelt ook wel lastig omdat het stiekem moet.

 6. Anoniemo

  Ik hou van luiers dragen maar mijn ouders vinden dat niet goed, ze zeggen dat het iets met pubertijd te maken heeft en dat het weer over gaat maar ze snappen mij niet. Ik ben een dl en gebruik oude luiers maar wil graag Drynites kopen. Denk je niet dat mensen dat heel raar vinden als ze iemand zo zien?

  1. klaas Bericht auteur

   Bedoel je het kopen van drynites ? Bij een supermarkt denken ze echt niks raars over je.
   Als ze wat denken dan denken ze dat je mischien in bed plast en daarom drynites koopt.

   1. klaas Bericht auteur

    Mischien kan ik ook beter dat plaatje weghalen, als je zoo gezien wordt denken ze waarschijnlijk dat je incontinent bent.

  2. ........

   Ik ben ook iemand die luiers draag om ik het lekker vind zitten maar ze kijken helen maal niet raar als je in de winkel staat en als je gwn in een rug zak stopt dan ziet niemand aleen het weg gooien is altijd een groot probleem voor al als je een niewschierige moeder heb

 7. Anoniem

  Wie kan mij helpen
  Ik heb as ik ga slopen steeds zin om luiers te dragen
  Ik probeer het te gegeten maar krijg steeds meer zin soms
  Pak ik een oude ondergroen en stop ik er sokken in om het gevoel te krijgen
  Wie weet wat ik moet doe of hoe ik er van af kom

  1. Jason

   Heey ik heb persies het zelfde ik doe dat okaltijd en soms val ik er mee in slaap en doe ik perongeluk mijn behoefte als het aan voelt als een luier maar me ouders mogen er niks van weten dus soms in het gevaarlijk voor mij

 8. anoniem

  beste klaas

  ik wil liever niet mijn naam zeggen maar ik wil luiers dragen ik heb ze eigenlijk niet nodig maar ik wil ze wel dragen.
  ik weet niet hoe ik het tegen mijn ouders moet vertellen

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi,

   Beetje een late reactie van mij maar toch.
   Moeilijke vraag misschien kan je ze zeggen dat je hebt ontdekt dat je iets met luiers hebt.
   Misschien omdat je in je leven vaak ongelukjes hebt gehad en dat je er nu een soort hobby wil van gaan maken omdat je er mensen mee helpen kan.
   Toen ik voor het eerst rond mijn 12e weer een luier om moest in bed van mijn ouders haatte ik het, ik dacht ik been geen baby.
   Na 1 nacht slapen vond ik het geweldig omdat er in 1 keer een einde kwam aan mijn natte bedden en een luier zit ook fijn in bed.

   Als ik bij iemand kom logeren die het fijn vind om luiers te dragen dan denk ik, ik hoef me niet te schamen als ik ermee mn bed in ga.
   Als je het overdag de hele dag nodig hebt is het niet fijn.

  2. ?

   Ik ook ik had nog 3 ongebruikte luiers due zo goed zaten en het voelde heerlijk erin te plassen maa toen ze op graakten zocht ik een manier om zelf een te maken en dat deed ik zo: pak ondergoed doe het om en steek het vol zacht wcpapier dat voelt al wat aan als een echte luier en als je een plasje maakt word je ondetbroek niet nat en gaan je ouders niet zeggen ‘waarom is je onderbroek nat en stikt ie zo’ indien je onderbroek tog nat word moet je hem afwassen en zeggen dat je hem vergeten uit doen bent voor het douchen

 9. anoniem

  beste klaas

  ik wil luiers dragen maar ik weet niet hoe ik het te gen mijn ouders moet vertellen
  kan jij mij helpen??

 10. Anoniem

  Beste klaas

  Kun jij mij helpen in verlang steeds meer naar luiers
  Ik doe nu zelfs oude kleren bij mijn onderbroek in voor het gevoel
  Hoe kom ik er van af of wat moet ik doen
  Ik kan het niet tegen mijn ouders zegen die gaan er nooit mee
  Eens weet jij wat ik hier aan moet doen

  Alvast bedankt anoniem

 11. Anoniempje

  Beste klaas

  Kun jij mij helpen in verlang steeds meer naar luiers
  Ik doe nu zelfs oude kleren bij mijn onderbroek in voor het gevoel
  Hoe kom ik er van af of wat moet ik doen
  Ik kan het niet tegen mijn ouders zegen die gaan er nooit mee
  Eens weet jij wat ik hier aan moet doen

  Alvast bedankt anoniem

 12. onbekend

  hallo klaas

  ik ben een jongen van twaalf en wil graag luiers dragen.
  Maar ik durf het niet vragen aan mijn ouders. Kun je me a.u.b. helpen

    1. klaas Bericht auteur

     Mischien toch een keer proberen te kopen als je het je lukt. Vrienden kunnen het ook hebben. Mischien voelen ze het net zoals jij dat hebt en dan sta je sterker, mischien dat je dan een keer wat samen kunt halen.

 13. Michael

  Goeiedag,

  Ik vroeg me af als je gaat ophalen bij een postkantoor of ze weten dat je luiers heb besteld, want ik wil het voor de eerste keer halen.
  Ik weet al dat ik het niet gaat vertellen aan me ouders want die vonden het achterlijk toen het op TV kwam.
  Ik ben op dit moment 16 jaar maar ik heb dit gevoel al sinds mijn groep 4/5 en word steeds erger, had het geprobeerd om het te ontlopen, maar dat lukt niet.
  Dus nu denk ik maar dat ik er mee moet dealen. Ik weet zelf niet hoe ik aan deze gevoel ben gekomen.
  Zelf heb ik nog geen 3 dagen geleden in me bed geplas wat normaal nooit is gebeurd en dat heeft mijn gevoel van luiers dragen vergroot.

  Met vriendelijke groet,
  Michaël

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi Michael,

   Ik denk niet dat ze het op het postkantoor kunnen zien dat je luiers hebt besteld, als hun dat zien dan interesseert het ze niet want ze zien elke dag honderden pakketjes. Weten ze wel duidelijk dat er luiers inzitten kunnen ze misschien denken och wat zielig voor die jongen, die plast misschien in bed of erger. Luiers zitten daar veel vaker bij in het postkantoor. Het licht er ook aan bij wie je besteld hebt. Bestel je bijvoorbeeld bij https://www.123incontinentie.nl dan zit er een kartonnen doos om heen net zoals je kleding besteld via internet of CD,s om te branden. Een doos van 123 is niks van op te vinden dat er luiers inzitten of dat er een merk op staat zoals tena, Depend, absorin. etc.

   IK heb daarover ook een mail gehad een keer van die webshop die stuur ik wel even door naar jou.

   En de TV is alleen op sensatie uit, het kan ook nog zijn dat het toneel is wat ze spelen. Er zijn niet veel mensen die dat op tv gaan vertellen. En niemand heeft op dezelfde manier wat met luiers sommige volwassen/jongeren vinden het ook leuk om als baby gekleed te worden. De meeste luierdragers vinden dat zelf maar niks en is het alleen maar het prettig vinden om een luier te dragen. Wat de TV dus doet is als bijvoorbeeld je ouders je betrappen dat ze automatisch denken dat je het leuk vind om baby te zijn, terwijl je misschien het alleen fijn vindt om luiers te dragen. Het licht er ook aan wat jij en of je ouders op TV hebben gezien.

   IK heb er zelf ook altijd wat mee gehad dus je bent niet alleen. Plas je vaak in bed dan wordt het gevoel van luiers willen dragen alleen maar groter.

   Groet,

   klaas.

 14. max

  Hey klaas ik ben 12 jaar en ik vind luiers echt lekker zitten ik wil ze graag dragen maar dat is het probleem ik had het laast aan me moeder verteld en die wou het niet dat ik luiers ging dragen dus heb je daar een paar tips voor? En ik heb nog een vraag waar kan ik goede luiers dan halen voor mijn maat?
  En als andere mensen dit nu lezen we kunnen het erover hebben mijn gmail is privemax04@gmail.com

  Groetjes max 12 jaar

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi max, hopelijk werd je moeder niet boos omdat je vertelde dat je vertelde dat je luiers wou. Ik weet niet of je het alleen wil omdat je het lekker vindt zitten of het lijkt je lekker zitten. Of dat je ook nog weleens in bed plast vaak of weinig. Hoe heb je het aan je moeder verteld ? En hoe reageerde ze ? Als je bedplast kan je moeder bijvoorbeeld denken dat je daarom luiers wilt, maar misschien denkt ze dat je daar altijd hulp bij nodig het om ze om te doen. Misschien dat ze daarom zegt ik wil het niet. Je kan het echt leren zonder hulp. Als je ze wil dragen omdat je het lekker vindt zitten kun je misschien zeggen dat je ze van je eigen geld betaalt en dat niemand er wat van zal zien omdat je ze alleen op je slaapkamer draagt en netjes opruimt.

   Ik vindt het zelf fijn zitten maar ik heb het ook echt nodig in bed. Toen ik voor het eerst luiers moest gaan dragen op mijn 13e omdat ik elke nacht in bed plaste wou ik het niet. Toen de luiers thuis stonden heb ik het 2 weken geweigerd om om te krijgen, ik vond het voor baby,s. Na 1 keer proberen wou ik niet anders meer. Gelijk al in een droog bed wakker worden dankzij de luiers.

   Op internet kun je goed luiers krijgen in jouw maat maar ook via de apotheek, wat je op internet ziet kun je vaak ook wel krijgen bij een apotheek bij jullie in de buurt.

   Jij bent jonger als ik dus ik denk dat je ook wel een maatje kleinere luiers zou moeten. Je hebt bijvoorbeeld Tena slip junior.

   Groetjes klaas. Meer vragen ? Gewoon vragen.

   1. max

    N
    Hey klaas daar ben ik weer nou ik plas ongeveer 1x per maand in me bed is dat genoeg voor een luier? En me moeder werd gelukkig niet boos op me maar zei dat ze het niet verwacht had dat ik graag luiers wilden maar ze zei uiteindelijk nee. Ik zei tegen me moeder ik wil je al heel lang wat vertellen en toen gooide ik het eruit en zei ik vind luiers lekker zitten zo ging het dus ongeveer. Maar kan je me hier bij helpen? En ik kan niet bestellen via internet ben 12, ik heb wel op 5 minuten fietsen een apotheek

   2. max

    N
    Hey klaas daar ben ik weer nou ik plas ongeveer 1x per maand in me bed is dat genoeg voor een luier? En me moeder werd gelukkig niet boos op me maar zei dat ze het niet verwacht had dat ik graag luiers wilden maar ze zei uiteindelijk nee. Ik zei tegen me moeder ik wil je al heel lang wat vertellen en toen gooide ik het eruit en zei ik vind luiers lekker zitten zo ging het dus ongeveer. Maar kan je me hier bij helpen? En ik kan niet bestellen via internet ben 12, ik heb wel op 5 minuten fietsen een apotheek.

    Groetjes max

 15. Anoniem

  Hoi klaas

  Ik ben een jongen die van luiers houdt maar ik wil nooit teveel geld uitgeven eraan weet jij misschien hoe ik aan hoedkope tena slips kom ofzo

  1. Anoniem

   ja klopt .maar ze zijn nooit te koop in een suppermarkt helaas vooral grooteincontenetie luiers niet. wel jammer.

 16. klaas Bericht auteur

  Hoi lars,

  Jammer dat de drynites niet meer pasten, met 16 jaar zit je een beetje op het randje denk ik, het is ook voor 8 tot 15 jaar.
  Ik snap ook wel waarom je deed alsof het voor je zusje was. Vaak is het ook niet nodig en zeggen ze zelf helemaal niks, diegene die achter de kassa zit maar je denkt het wel dat ze raar zullen opkijken want dat dacht ik ook toen ik luiers bij de apotheek ging ophalen de eerste keer (slips) toch is het niet raar want bij de Albert Heijn zien ze dat elke dag over de bant rollen. Misschien als er een bekend persoon achter de kassa zit zullen ze even opkijken van ooh ? Plas je in bed ?

  Je mag het ook wel fijn vinden. Ik plas zelf in bed maar ik zou me bij iemand die het fijn vind om te dragen me niet hoeven schamen voor mn luiers. Ik vind het ook lekker zitten alleen in het begin wou ik er niet aan omdat ik het voor baby,s vond. Bij mij is het dubbel omdat je ermee nooit meer in bed kan plassen. Overdag zou het alleen maar vervelend zijn om te dragen.

  Ik denk dat jij de maat small hebt, ik ben 14 en pas er perfect in.
  Zelf gebruik ik de Tena slip maxi small, small is dus de maat. Zie hier.
  Ik heb de slip omdat dat het meeste van alles absorbeert.

  En tena is een goed merk die ken ik, allemaal eigenlijk wel behalve depend heb ik gehoord.
  En als je liever geen slip wilt dan is er ook pants, die doe je net zoo om als een normale boxer.
  Als je in bed zou plassen dan zouden die wel snel lekken.
  Pants is een beetje een grotere drynite maar dan veel beter.
  Misschien kun je tegen je tegen je moeder zeggen dat je ondekt hebt dat je iets met luiers hebt maar nog niet zeggen dat je het al doet in huis.
  Eerst kijken wat ze ervan zegt. Er zijn ook ouders die het niet zoo raar vinden en als jij je wel schoonhoud en in de douche gaat als je luiers gebruikt hebt, en de luiers netjes opruimt dat ze er geen last van hebben er niet zon probleem mee hebben.

  Als je nog meer vragen hebt gewoon vragen.

  Groetjes, klaas.

 17. klaas Bericht auteur

  Weten ze dat er luiers in jouw maat bestaan ? Jouw ouders ? Misschien mag je ze wel als de matrasbeschermers op zijn want die zijn best duur. En wat vonden ze voor de rest van jou idee ?

  Weten je ouders dat je weleens ongelukjes hebt ?

  1. Kevin

   Beste Klaas,
   Mijn ouders weten al dat er luiers in mijn maat zijn, zevenden het niet een goed idee en toen zij mij irritante vader wil je weer baby zijn?
   Waar op mijn antwoord was nee.

   Maar mijn broertjes gebruiken ook matras beschermers maar die hebben ze nog niet nodig. Nog geen ongelukje gehad.

   1. klaas Bericht auteur

    Hoi kevin,

    Ja dat is wat veel volwassen mensen denken dat je dan automatisch weer een baby bent als je weer een luier om moet of wil.

    Maar het is niet zoo, Als je er elke ochtend er achter komt dat je nat bent of je ouders willen dat niet meer kun je ze ook dragen.

    Als je vader zoiets zegt van wil je weer een baby zijn dan schrik je even. Misschien had je kunnen: nee ik wil gewoon geen ongelukjes meer hebben en ik kan ze zelf leren omdoen staand (dan ben je echt geen baby maar zelfstandig). Met een luier voel ik me veilig omdat ik in mijn slaap geen ongelukjes meer kan krijgen. Maar dat is achteraf, als je vader zoiets zegt dan weet je even niet wat je zeggen moet.

    Misschien kan je als je er weer eens een gesprek over krijgt zeggen dat een matrasbeschermer net zoo werkt als een luier maar een luier is je onderbroek.

    Wat voor matrasbeschermers gebruiken je broertjes en jij dan ? Als jij vaak ongelukjes hebt dan ben je niet alleen omdat ze er deze speciaal voor maken.
    Een matrasbeschermer neemt vocht op maar je pyjama en onderbroek wordt wel nat en je dekens.
    Een luier neemt beter vocht op maar die heb je aan als je onderbroek en daar kan het niet uit als je een ongelukje hebt. Plas je er per ongeluk in dan komt er geen druppel in je pyjama.
    En het voelt alsnog droog vanbinnen.

 18. eddy

  hoi ben eddy ik draag ook graag pampers word er van op gewonden zou graag met miesjes of vrouwen in kontact komen die dat gevoel ook hebben om is samen te genieten

 19. Pamper lover

  Hallo ik Ben Een echte pamper lover Alle soorten pakken Baby dry Simply dry en Actievit Prinium maat 6 Die passen Prima je moet Alleen de bijde plakstrips iets uit Rekken

  1. Baby

   Hallo ik vind het ook nog fijn
   Om nog luiers van pampers om te hebben
   Zoals pampers baby dry luiers samen een keer mailen

  2. Baby

   Hallo pamperlover ik ben ook
   Dol op het merk pampers
   Ik heb meestal baby dry om
   Vind ik fijn samem een keer
   Iets leuks doen met pampers hoe oud ben jij ?

 20. anoniem

  hallo ik zoek eigenlijk iemand die het ook geil vind om luiers te dragen en een meer met me zou willen skypen ?

 21. pantyboy

  ik ben echt incontinent , maar toch vind ik het heerlijk om luiers te dragen
  luiers dat vond ik al fijn toen ik nog niet inco was
  en nu ik wel echt inco ben geworden , vind ik luiers dragen nog steeds fijn

 22. Lucy

  ik heb een taille van 72-75 en draag graag luiers tot nu toe alleen drynites 8-15 girl maar wil graag iets anders met meer absorbsie zoals van het merk tena welke maat luier moet ik dan van tena XS S M L XL?

  groetjes (van een meisje ja een meisje ja)
  Lucy

 23. Anoniem

  Ik plas één keer per week in mijn bed en word geil van luiers maar ik weet niet hoe ik er moet kopen ik ben 12 jaar maar wens anoniem te blijven

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi, beetje late reactie van mij maar toch.

   Weten je ouders ook dat je één keer per week in bed plast per ongeluk ?
   Misschien kan je aangeven bij je ouders dat je luiers hebt ontdekt voor je probleem, al heb je misschien 1x per week een ongelukje, je voelt je wel zeker met logeren.
   Ze zijn wel voor je gemaakt.

   Als je ze via internet besteld blijf je anoniem, al worden ze thuis bij jouw bezorgd dan staat er niet op de doos dat er luiers inzitten het is niet te zien.
   https://www.123incontinentie.nl/

 24. pantyboy

  ik vind het wel prettig dat ik nu luiers moet dragen
  en dat ik niet steeds meer naar de wc moet om te gaan plassen
  want ik voel het niet meer

 25. anoniem

  beste klaas,

  Mijn ouders hebben mijn luiers gevonden in mijn slaapkamer en zij vinden dat ik er mee moet ophouden als ze er nog een keer achter komen dan sturen ze me naar een psychiater. Ze zijn ook boos op me omdat ik dat doe. Wat moet ik doen want het gaat er alleen om dat ik ze lekker vind zitten.

  mvg anoniem

  1. klaas Bericht auteur

   Sorry voor de late reactie, Jammer dat je ouders het niet begrijpen. Want je doet er echt niemand kwaad mee. Heb je ook kans gehad om het uit te leggen ?
   Alle ouders zijn ook verschillend dus ik vindt het ook moeilijk om te zeggen wat je moet doen.
   Meestal schrikken ze als iemand stiekem luiers draag,t maar het eerste wat ze vragen is meestal of je ook echt ongelukjes hebt overdag of snachts.
   Dat ze boos zijn gaat wel weer over, mischien komen ze er nog op terug als ze niet meer boos zijn.
   Bij sommige ouders kun je er afspraken over maken, dat je het mag, maar dat je het binnenhuis houd en jezelf schoon houd.
   Als het gevoel weer te sterk wordt dat je luiers wilt dragen kun je het mischien alleen in vakanties doen als ouders er niet zijn of bij vrienden maar dat is ook moeilijk.
   Je kan ook doorgaan maar dan is er wel kans dat je echt bij een psychiater moet komen.
   Psychiaters zijn niet voor kinderen die gek zijn, maar vaak kun je er heel goed mee praten.
   Psychiaters zijn helaas ook heel verschillend van wat ik gehoord heb.
   Zij kunnen je vaak wel volledig begrijpen en je ouders het uitleggen dat er niks mis met je is.
   Hij kan ook opdracht geven aan je ouders dat ze afspraken over de luiers.
   Meestal keuren ze het goed als je het binnenhuis houd en jezelf schoon houd.
   Mischien zie jij nog een mogelijkheid om afspraken erover te maken voordat het een 2e keer mis gaat.

 26. Luier lover

  Ik ben echt verliefd op luiers ik draag ze op school en overdag draag eigenlijk alleen maar pampers baby-dry jumbo pack maar die koopt me moeder want heb 2keer per nacht wel een ongelukje maar heb er zelf geen last van. Me moeder vind het ook niet erg die vind het wel leuk zij helpt me de luiers altijd aan doen soms heb ik broekjes en soms ook niet.

  Maar heb eigenlijk ff een vraagje ik ben net iets te groot voor pampers maar zoek nieuwe stevige goed absorberende luiers die mij een droge nacht kunnen bezorgen kun jij mij daar bij helpen?

  1. Anoniem

   Hallo ik vind luiers ook zeer aantrekkelijk. Ik ben opzoek naar info. Tot welke leeftijd kon jij die pampers dragen?

 27. Thijs

  Hoi klaas ik ga morgen naar een vriend van mij (ik blijf daar slapen) en die plast nog in bed.
  maar ik vind het fijn om luiers te dragen maar ik mag het niet van mijn ouders dus ik heb een pak drynites gekocht.
  Maar ik ben bang als ik naar die vriend van mij ga dat zijn moeder het tegen mijn ouders zegt wat moet ik doen?
  Mvg thijs .

  1. klaas Bericht auteur

   Mischien kun je tegen je ouders zeggen als zij vragen waarom je luiers draagt of drynites. Dat jij je vriend het gevoel wou geven dat hij zich niet hoeft te schamen.
   Het is vaak zoo dat als iemand nog in bedplast en luiers moet dragen dat hij zich schaamt voor wie ze niet nodig heeft.
   Als iemand komt logeren.
   Als je vriend luiers nodig heeft en jij doet dat ook, dan voelt hij zich niet zoo speciaal.
   Dan is het een beetje waar maar ook dat je het zelf fijn vindt.

 28. Lucy

  ik heb een taille van 72-75 en draag graag luiers tot nu toe alleen drynites 8-15 girl maar wil graag iets anders met meer absorbsie zoals van het merk tena welke maat luier moet ik dan van tena XS S M L XL?

  groetjes
  Lucy

 29. Han

  Ik vind het een enorm goede site Klaas. Zeer informatief en duidelijk.
  Voor velen geeft het erg veel goede tips en vooral hoe met luiers om te gaan gedwongen of als je graag draagt. Het taboe die erop rust zou toch eens doorbroken moeten worden.

 30. Thomas

  Hoi klaas
  Mijn neef plast nog in bed ( 1 jaar ouder dan mij )
  En hij draagt luiers maar ik zou ook wel graag een om willen
  Maar ik weet niet hoe ik dat zelf omdoe
  Zou ik dit gw aan mijn neef kunnen vragen of hij er een bij mij om wil doen
  Groetjes Thomas

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi Thomas, ik denk dat je het wel vragen kan. Je vriend zal zich waarschijnlijk minder appart voelen als jij ook een luier draagt. Totaal gelijk.
   zelf een luier omdoen

   Ik zou het wel netjes vragen. Als je neef staand in de badkamer je een luier om gaat doen kun je het ook samen doen. Als je neef het doet moet hij wel tussen je benen zijn wat mischien gênant is maar je bent alle 2 een jongen. Dus wat je mischien kan doen is zelf de luier tussen je benen doen staand en aan de voorkant vasthouden en dat je neef de plakkers vast maakt en de rest controleert.

 31. MISTER XXX

  Nou ik heb een probleem.
  IK draag graag een luier.
  Maar vroeger droeg ik ook een luier en toen ging het een keer mis, gevolg een nat bed.
  Na vele jaren wil ik weer dragen maar ben zo bang dat bed weer nat word.
  Heb jij een oplossing.

  Groetjes Mister xxx

 32. Anoniem

  Beste Klaas,

  Ik heb gehoord dat het niet verstandig is om op je rug te slapen voor de absorptie van de luier.
  Welke houding is dan wel ideaal daar voor?

  Vriendelijke groeten Anoniempje.

  1. Anoniemmm

   Ik draag ook graag luiers maar durf er niet over te praten echt wie zou met mij erover willen praten die luiers ook fijn vind?

  2. Bedplasser

   Hier ook man van 50 jaar.
   Draag ook graag luiers maar ook omdat het moet.
   Ben bedplasser sinds 2008.
   Heb wel behoefte er over te praten met lotgenoten.
   Groetjes Bedplasser.

 33. luierfan

  Ik vind luiers ook lekker. Echt heel fijn. En ik kan mijn plas wel ophouden, maar het is zo fijn als je het gewoon kunt laten lopen. In een drukke trein ofzo, dat niemand dan ziet dat ik lekker zit te plassen.

 34. Oplossing luierloosheid

  Hallo iedereen ik ben iemand die bijna 13 komt deze maand*voor je dit niet leest het word intressant voor luier loze mensen zoals ik*en 2 maanden gelededen vond ik nog 3 schone luiers dat nog niet gebruikt waren dus ik deed ze om en dat voelde heerlijk maar ik deed het stiekem en kreeg er een grote…van in mijn luier maar toen ie weer normaal was deed ik een plasje en dat voelde nog beter dus na 3 dagen waren ze op. Jammer . ik zocht naar een oplossing en die had ik dus sie gene die een luier similator willen luister…*:pak boxer of iets anders van ondergoed doe het aan en steek het vol zacht wc papier dat voelt ook al zalig dat gevoel het lijkt op een zelfgemaakte luier en dan kan je tijdends het spelen op lezen of leren of wat dan ook een plasje maken zonder dat je ondergoed nat wordt dus je ouders kunnen niet zeggen waarom’ stinkt je onderbroek zo en is ie nat?’ maar moeat ie tog nat zijn dan was je hem even met de hand en zeg je dat je hem vergeten uit doen bent voor het douchen.*ik hoop dat je hier oets mee kunt

 35. 13JaarDL

  Hey klaas, ik ben 13 jaar bijna 14 en zit al een tijd met het zelfde probleem sinds ik 7 was had ik al gevoelens voor luiers toen was ik met een vriend luiers gaan kopen en aandoen. Ik lig al dik 2 jaar in bed ben bijna 14 dus vanaf mn 12 de in bed naar luier verhalen forums en meer te kijken en lees er heel veel over. Ik lag in bed mijn moeder maakte me wakker en ik wou het na vele jaren bekend maken dat ik luiers wou dragen, “ben geen bedplasser” ik zij dus dat ik luiers wou dragen waarop zij mij aankeek of ik gestoord was “door het proggama extreme rtl” ik ging snel douche. Ze ging boodschappen doen en ik hoopte op luiers maar nee ik ging naar beneden ontbijten en zij dat het een grap was, en nu praat ze vaak als een baby tegen mij! Wat moet ik doen! Ik wil luiers dragen maar dat begrijpt ze niet

  1. klaas Bericht auteur

   Mischien kun je het nog bij je vriend in huis doen, dan ben je zogenaamd iemand die nog in bed plast en ze zelf proberen te bestellen ergens.

 36. pantyboy

  zittend plassen gaat niet zo gemakkelijk als man , maar ik vind het wel fijn gaan vinden dat ik incontinent ben geworden , luiers draag , en nooit meer voel dat ik plas , zeker zeer handig als je in de trein zit of een lange autorit moet maken

  1. klaas Bericht auteur

   Dat is ook weer zoo, ikzelf hou er wel van dat ik de controle heb. Lijkt me vervelend dat ik met luiers om kom bij de sporten die ik doe. Zoals zwemmen. Alles uitleggen aan iedereen enzoo.

   1. leco

    Hee klaas ik luw graag mijn aller grootste droom voltooien maar ik durf het niet aan mijn ouders te vertellen heep jij misschien nog wat tips onze te krijgen ov te geheim houden groeten Leco

 37. anoniem

  hoi ik ben twaalf en he nog steeds luiers om omdat ze heerlijk zitten.
  zwemen is ook heel fijn met een zwemluier aan want als je aan de kant ligt te zonnen (geld ook voor op het strand) hoef je niet eerst weer naar de toilet en dat is heel fijn.
  ik draag ook romber want die houden je luier omhoog als hij te zwaar is.
  ik ben trouwens een jongen maar als ik snachts naar bed ga doe ik meiden kleding aan want dat zit heerlijk.
  het is alleen lastig om niet te laten zien dat je een luier om hebt.
  maar mij lukt het gelukkig wel.

  Groetjes Anoniem.

 38. Anonieme jongen.

  hoi ik ben 12 en zit op de middelbare school en heb nog steeds luiers en rombers aan.
  ik vind het heerlijk zitten en je hoeft als je nodig moet niet eens naar de wc.
  in het zwembad/ het strand is een zwemluier ook heel erg fijn want dan hoef je niet naar de toilet maar je doet het gewoon in je luier.
  dan hoef je niet eerst een toilet te zoeken want dat is altijd zoon gedoe.
  ik draag ’s nachts ook meiden kleding omdat dat echt zo heerlijk zit.

  Groetjes Anonieme jongen.

 39. Mr ......

  Halo ik van 13 en woon in Rotterdam Ommoord ik hou van luiers als er iemand is in Rotterdam Ommoord dan hoor ik dat graag

 40. leco

  Hee klaas ik luw graag mijn aller grootste droom voltooien maar ik durf het niet aan mijn ouders te vertellen heep jij misschien nog wat tips onze te krijgen ov te geheim houden groeten Leco

 41. anoniem 123

  hooi klaas ik wil graag luiers dragen voor de lol want het is mijn aller grootste droom om luiers te dragen en ik durf het niet aan mijn ouders te vertellen want ik ben bang dat ze het verkeert opvatten zal ik het zegen ja of nee en waar kan ik on op gemerkt luiers kopen of Fer stopen

 42. anoniem 12345

  hooi klaas ik wil graag luiers dragen voor de lol want het is mijn aller grootste droom om luiers te dragen en ik durf het niet aan mijn ouders te vertellen want ik ben bang dat ze het verkeert opvatten zal ik het zegen ja of nee en waar kan ik on op gemerkt luiers kopen of Fer stopen
  groeten mij

 43. Piet

  Haloo. Ik. Denk. Er vaak aan hoe zouw het zijn een luier te. Draagen maar wat ik me af vraag as je een stijve plasser help en klemt Zig vast tuse de luier en buik en plast. Dernaa. Dan loopt het tog boove oover. Uit

   1. Piet

    Haloo ik snap het niet as je een stijve heb staat hij tog om hoog en dan klemt hij tog of zit de luier hooger
    Lees het nu pas

    1. klaas Bericht auteur

     Ze kunnen hoger zitten maar als je een luier omdoet kun je beter ervoor zorgen dat je geslachtsdeel naar beneden wijst in de luier voordat je een stijve hebt. Als hij naar benden wijst en je hebt de luier om kan hij onmogelijk om hoog komen, daar is geen ruimte voor en het houd tegen dat je een stijve krijgt. Bij deze luiers moet je geslachtsdeel ook wel naar naar benden liggen. Bij het eerste beste ongelukje wordt de luier precies in de midden nat, niet eerst aan de voorkant.

 44. Anoniem Privé

  Hallo,
  Ik wil echt zo graag een luier alleen ik durf het niet aan mijn ouders te vragen.
  Weet iemand waar ik goedkope luiers kan krijgen?

 45. Anoniem

  Hoe zou ik als 12 jarige nou luiers naar binnen kunnen smokkelen? Ik heb geen contant geld alleen een pinpas maar hun kunnen zien waar ik heb gepint dus dat word moeilijk. Iemand een idee?

  1. ononiem

   pin wat geld op bij een pin auomaat en koop het daar mee als je ouders iets vragen zeg je dat je iemand moest terugbetalen ofzo.

 46. nenir

  Waar kan ik luiers kopen in mijn maat zoals die abena (bestellen kan niet mijn ouders maken alles open) ps ik ben 13.

 47. renien

  hallo anoniem ik ben 13 en vind het ook lekker om een luier te dragen ik zoek iemand om er over te praten heb je skype zo niet dm me ik zie graag een antwoord tegemoed ( ik woon in rotterdam ommoord)

 48. renien

  hallo anoniem ik ben 13 en vindt het ook lekker om luiers te dragen ik zoek iemand om er over te praten ik woon in rotterdam en je kunt mij berijken via skype of dm.
  groeten renin

 49. Charles

  Haloo
  Ik zouw ook graag luiers willen denk er ieder avond aan gebruik me handboek om het. Ge voel te krijgen ik. Hoor graag

 50. renluier

  wtf klaas leeft nog? woe dats kan. maar st klaas word tijd dat je lid word van abdlforum.nl. ik ben daar ook lid van is wel een leuke site er zijn ook genoeg mensen op de site die inco zijn.

  1. klaas Bericht auteur

   Zal ik doen, Laatste 2 jaar heb ik veel tijd gestoken in of ik zelf luiers kon gaan verkopen.

   En ik leef nog ja, deze site is er per ongeluk wel even af geweest maar ik wil voor altijd wel iets blijven doen met luiers. En ik kan nog oefenen om zelf een uiterlijk voor deze site te bouwen.

   1. Renluier

    Word wel tijd voor een eigen webshop en eigenlijk moet hier ook een forum komen. Als je een webshop wilt bouwen is WordPress een goede site.
    Ik heb daar al ervaring mee. Ik ben benieuwd of het nog wat gaat worden.
    Groeten Renluier.

    1. klaas Bericht auteur

     Deze site is wordpress en ik wil en zat bezig met een webshop, een webshop is wel lastig want ik moet er mijn huidige baan voor opzeggen.

     1. klaas Bericht auteur

      Ik heb het geprobeerd en iemand hielp me die onverwachts afhaakte. Maar ik heb al 15 jaar een baan van 7 tot 4, al lijkt me een eigen webshop veeeel leuker. Ik dacht de webshop na mijn baan te doen na 4 uur. Toen ik bezig was met die webshop dacht ik, dit gaat niet lukken als ik 40 uur werk, er is te weinig tijd. Ik werd er mega onzeker van. Ik kan mijn baan opzeggen maar dan moet ik ook meteen minimaal 2000 euro per maand voor mezelf alleen verdienen. Ik ben even met de webshop gestopt terwijl ik het nog heel graag wil. Maar als ik mijn plannen door wil zetten moet ik echt mijn baan stoppen denk ik. Ik kan luiers ook bijna nergens inkopen.

 51. renluier

  Hhhm, ja lastig. je zou ook gewoon een soort bijbaan kunnen nemen een paar uur in de week en dan de rest van de tijd aan de webshop kunnen werken. Je kan ook een bèta webshop maken met maar een paar producten en dan de assortiment aanvullen na verloop van tijd dan verdien je nog wat terwijl je de webshop maakt. Als je een groothandel zoekt dit is er één die ik al kende http://nl.grandtiico.net/adult-diapers/ .

  1. klaas Bericht auteur

   Hee dank je voor het meedenken, ik heb al een wooCommerce webshop (onder winkel) Als ik verkoop wil ik ook gewoon zeker weten dat de producten die ik verkoop de besten zijn, ik sta wel achter wat ik verkoop. Die buitenlandse merken ben ik niet zoo zeker van. Tena, Absorin, Attends is gewoon goed. Met Tena heb ik contact gehad, maar die willen zich gaan richten op hun eigen webshop. Maar ik geef niet op. Als je heel goed nadenkt moeten officieel luiers vergoed worden door je zorgverzekering (als je echt problemen hebt) Misschien moet ik gewoon bij een apotheek gaan werken of daar een webshop voor bouwen. Eentje bij ons in het dorp. Dus daar zal ik een apotheek een mail over sturen. Misschien moet ik wel naar school voor dat om bij te leren maar ik zou het wel doen als het niet te lang is. Mijn website draagt nu allemaal op gratis dingen maar als ik serieus een goed plan heb voor een webshop stop ik er mijn eigen geld in en koop ik een lux Thema (skin voor de webshop die al online staat)

 52. Renluier

  Geen probleem. Als je hulp wilt met het maken van een webshop kun je ook een ICT’er benaderen. Wat je ook zou kunnen doen is dropshipping. Ik deed dat ook voor mijn handeltjes op school. Ik heb ook al een kijkje genomen op jouw webshop en vind het er best goed uitzien nu missen alleen de producten zelf nog.
  Ik hoop dat er wel wat van komt want als je een webshop hebt zal ik daar zeker wel gebruik van maken.

  Oja ik heb een ABDL discord chat voor de geïnteresseerden heb ik hier een link.
  https://discord.gg/4JMBnHs

  1. klaas Bericht auteur

   De webshop is nu nog basic, Ik kan een thema installeren voor wordpress en dan is hij in 1 keer pro. ik zoek nog waar ik in Nederland inkopen kan doen. Een medewerker van 123incontinentie.nl/ heeft mij geholpen en die heeft ook het idee van dropshipping uitgelegd. 1 nam contact met mij op omdat ik links plaatste naar hun website. Maar het contact is er niet meer. Ik moet het nu zelf volledig doen. Het idee vindt ik ook eng maar ik zou er een paar duizend euro in kunnen stoppen. Dank je voor de tips, leuk dat jij het al deed voor handeltjes op school. Ik dacht toen ik deze website iets van 6 jaar geleden online zette dat een bedrijf beginnen iets zeer moeilijks was. Dus 4 jaar heeft het vol gestaan met links naar sites die luiers online verkopen omdat ik dacht dat ik dat zelf niet kon. Sinds 3 jaar weet ik, ik kan het zelf ook. Maar het is een hele stap, een webshop gaat veel tijd kosten. Als ik 2000 euro per maand verdien kan ik de baan die ik nu heb opzeggen en kan ik hele dagen aan een webshop voor mezelf werken. De webshop is van woocommerce, deze gebruikt https://www.123incontinentie.nl/ ook gewoon. Ik ben heel dankbaar voor je reactie, ik was hem bijna kwijt want hij stond in de spam map.

 53. anoniem

  ik wil het supper graag dragen maar me moeder gaat het zoizo raar en ze gaat verschijnlijk boos worden dus ja en ja….
  met carnaval 2020 ga k als baby dus een luier! ik wil het wel kopen maar ja het kost wel eve 8 euro en als je arm bent zoals ik is dat moeilijk kunnen jullie me helpen ik smeek het meeh ik geef toe ….

  ik wil het zo graag help me voor meer geluk in je leven en ja ff ik weet dat ik me echt als een baby gedraag maarja tips?

  1. Renluier

   Als je best klein bent kan je bij de kruitvat eigen merk babyluierbroekjes proefverpakking kopen die kosten maar 2,50 voor 6 luierbroekjes. Je kunt ook een proefpakket aanvragen op diverse sites soms zelfs GRATI$

 54. panty

  ik vind het heerlijk om luiers te dragen
  daarom heb ik er ook nooit problemen mee gehad da ik al heel jong incontinent werd

 55. Gerwim

  Ik ben incontinent geworden door een blaascatheter maar ik vind het niet zo erg omdat ik graag luiers draag.Ik draag de slip Absorin nigh/heavy XL met een plasticbroek en een romper.

  1. Renluier

   HE e. jij wil verzekeringen flashen. Je kunt proberen to doen alsof je je plas niet aan ziet komen of niet kan ophouden. Dan moet je met je ouders naar de huisarts en zeggen dat je je plas niet kunt ophouden als je geluk hebt trappen ze er in en worden de luiers vergoed.
   GEEN 100% EFFECTIVITEITS GARANTIE!

 56. thomas

  ik draag graag pampers want ik word daar blij van maar hoe kan nik da tegen mijn papa zeggen e ik weet nu al dat hij nee gaat zeggen ik heb nu nog 2 dry nicht 10 tot 15
  en nog rond de 8 tena broekjes hoe zou ik da zeggen ik ben er echt verslaafd aan ik draag er een onderbroek boven zodat het niet zo dik is zou je me kunnen helpen

 57. Andre

  Ik ben al 52 en vanaf mijn 15 of 16 heb ik een liefhebberij gekregen van luiers en alles wat ermee te maken heeft.
  Het liefst draag ik 24/7 een luier, dit kan jammer genoeg niet door de gezinssituatie en werk.

 58. pantyboy

  ik ben 55 en al heel lang incontinent . en ik draag dus ook al heel lang incontinentieluiers , maar ik heb het nooit gevonden dat ik incontinent ben geworden want ik vind het nog steeds heerlijk dat ik nooit meer voel dat ik moet plassen , en dat ik altijd kan doen wat ik wil zonder dat ik een wc hoef te zoek
  ik wil er ook niet meer aan denken dat ik geen luiers meer zou hoeven te dragen

 59. pantyboy

  ik vind het ook gewoon heerlijk om een luier te dragen ook al ben ik incontinent
  om een luier aan te hebben vond ik al fijn toen ik nog niet incontinent was , maar zeer waarschijnlijk door het vele luiers dragen terwijl ik ze nog niet nodig had , ben ik toch incontinent geworden , nu moet ik ze gewoon dragen

 60. Baby

  Ik ben inmidels 41 en vind het nog steeds fijn om een luier om te hebben zoals pampers ik wil graag met iemand watsapp die ook dol op het merk pampers is wie heeft dit ook ?

  1. klaas Bericht auteur

   Heb je ze ook een beetje echt nodig ? Misschien als je vriendin bij je in huis is er 1 ongebruikte per ongeluk laten slingeren in de badkamer of ergens dat ze er 1 ziet ergens. Als ze vragen stelt van wie ze zijn dat je zegt dat je bedplasser bent.

 61. Arend

  Beste Klaas,
  Sinds mijn 13e houd ik van luiers. Ze geven mij een opwindend gevoel. Ze blijven schoon en gebruik ze alleen voor het fijne gevoel.
  Mijn ex-vrouw vond een luier en een plastic broek. Dit werd aanleiding tot een scheiding. Mijn huidige vrouw weet dat ik luiers heb en fijn vind. Ze rept er met geen woord over. Als ik alleen ben, draag ik soms een luier. Het opgewonden gevoel kan tot bevrediging leiden.
  Ik denk er vaak aan dat ik het fijn zou vinden om elke nacht of zelfs dag en nacht een luier om te willen hebben. Ik kan er niet over praten met mijn vrouw. Durf dit onderwerp niet aan te snijden.
  Nu denk ik erover om stiekem ’s nachts een luier om te doen. Het veiligst, meest onmerkbare, is een plastic luier met drukknopen met een katoenen luier eronder. Dit is dun, kraakt niet en is bij onraad snel af te doen. Het lijkt me opwindend. Mijn vrouw heeft al zo’n 8 jaar niet meer laten merken dat ze intiem wil, dus de kans dat ze voelt of ziet dat ik een luier om heb is minimaal.
  Het allermooist zou zijn dat ik een vrouw tref, die mij geregeld een luier om wil doen, waarmee ik klaar kan komen.
  Graag ontvang ik je reactie. Dank je wel.

 62. pantyboy

  ik heb echt luiers nodig omdat ik incontinent ben , maar ik vind het heerlijk dat ik mijn plas nooit meer voel

 63. Loena

  Hee ik ben Dilana ik vind het leuk om luiers te draagen het zit gewoon lekker krijg er een leuk en lekker gevoel bij ik heb vaak sex met een ander die ook luiers draagt we voelen altijd onder elkaars luiers ik ben 16

  1. Anoniem

   Hoi ik ben 13 en ik woon in vlaardingen mij lijkt het ook leuk om luiers te dragen woon je een beetje in de buurt misschien? Want ik ben erg benieuwt hoe het echt is om er een te dragen
   Groetjes

 64. pantyboy

  ik vind het fijn dat ik incontinent ben geworden en dat ik nooit meer voel dat ik moet plassen ,dat vind ik zo fijn dat ik het daarom ook heerlijk vind dat ik dag en nacht luiers moet dragen

  1. Anoniem

   Hoi woon je toevallig in de buurt van vlaardingen. Want ik wil ook een keer ervaren hoe het is om een luier te dragen

 65. Anoniem

  Hey,
  Ik ben een jongen van 13
  En zou graag ook een luier proberen of dragen.
  Ik vind het leuk als ik iemand in een luier zie.
  Maar ik wil ze anoniem bestellen hoe kan ik dat beste doen?
  En welke moet ik dan kopen?
  En ik durf het niet te vertellen aan mijn ouders?
  Wat moet ik doen als ze er achter komen?
  Of hoe kan ik ze het best verbergen voor mij ouders?
  Of kan ik er het beter gewoon vertellen maar hoe dan?
  En nog iemand tips?
  Al vast bedankt.

  Groetjes van anonieme jongen van 13.

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi,
   Heb je ook nog last van natte bedden sochtens ? Als dat gebeurt bij je kun je misschien ook tegen je ouders zeggen als je bijvoorbeeld nat wakker wordt en je bed is nat en je moeder komt je helpen met je bed verschonen dat je verteld dat je weet dat er ook luiers bestaan voor als je 13 jaar bent. Nog niet vetellen dat je ze leuk vindt maar om te kijken wat ze ervan vinden. Misschien dat je ouders het alleen maar een goed idee vinden. Zou geweldig zijn als je ouders ze kopen voor je omdat je ze nodig hebt. Misschien vindt je het heel fijn dan maar hoef je dan niet te vertellen.

   Als je echt geen problemen hebt met het ophouden van je plas zou ik toch proberen te zeggen tegen 1 van je ouders dat het je fijn lijkt om een luier te dragen nog voordat je gaat proberen thuis.

   Voor de rest kun je luiers via internet bestellen. Je krijgt dan een doos aan huis gebracht waar niet op staat dat er luiers inzitten. Als je al vaker pakketjes besteld, stellen je ouder misschien geen vragen als er iets bezorgd wordt. Als ze erachter komen maar zeggen dat je vaak per ongeluk een natte onderbroek hebt, dat je ze gekocht hebt om jezelf te helpen.

   Een goede luier voor jouw op je 13e zou zijn de: Tena Slip Active Fit Maxi Small Tena Slip Active Fit Maxi Small.

   Of: Tena Slip Junior Tena Slip Junior

   1. Anoniem

    Hey Klaas,
    Nee ik heb ’s ochtends geen last meer van een nat bed.
    Maar als ik het zou vertellen aan 1 van mijn ouders hoe kan ik dat het beste doen?
    Ik dacht er aan om het stiekem te doen en als ze mij betrappen of het pak luiers vinden het uit te leggen.

    1. klaas Bericht auteur

     Hey, ok ik snap je wel. Doe je weleens wat met je vader ? Sommige ouders gaan weleens een half uurtje lopen met hun zoon. Kan zijn dat jij bijvoorbeeld weleens een uurtje gaat fietsten samen met jouw vader. Gewoon omdat jullie dat alle 2 leuk vinden. Dat is misschien een goed moment dat je verteld dat je ergens mee zit. En dat het je fijn lijkt om nog een luier te dragen. Misschien zijn er afspraken over te maken dat je het alleen thuis op je kamer probeert.

     Anders moet je het inderdaad stiekem doen en uitleggen als ze je betrappen. Ik weet wel dat het gevoel dat je dat wilt heel sterk kan zijn. Al draag je nooit luiers het kan enorm zacht voor je voelen. Niet alleen op je huid maar ook vanbinnen, voor de rest moet een natte luier wel binnen 2 dagen buiten in de container liggen.

     1. Anoniem

      Hey,
      Soms ga ik wel eens gaan fietsen met mijn vader maar niet zo vaak.
      En als ik iets doe dan doe ik dat meestal met mijn moeder. Zo als naar de cinema gaan of eens gaan wandelen in het bos met mijn moeder.
      Dat komt vooral omdat ze mij heeft op geroeit zij deed vroeger alles met mij ze was altijd thuis en mijn vader die werkt van 06:30 tot 18:00.
      Maar ik denk als ik het aan mijn moeder vertel dat zij het raarder zal vinden dan mijn vader. En dat ze zal zeggen dat luiers zijn gemaakt voor mensen die het echt nodig hebben en niet voor de lol of omdat je het leuk of lekker vind zitten. En dat is ook zo.
      Maar als ik al denk dat ik een luier om heb krijg ik al een warm gevoel van binnen. Daarom dat ik het ook echt wil proberen en wil voelen hoe een luier zit. En ik vind het echt speciaal en niet normaal dat een luier zo veel kan vast houden zonder te lekken.

     2. klaas Bericht auteur

      Sorry voor de late reactie, ik heb het ook wat druk. Ja dat is moeilijk. Het is ook een beetje voor mensen gemaakt die ze echt nodig hebben, maar die mensen hebben er geen last van dat jij ze uitprobeert. En ik vond het ook speciaal en niet normaal de allereerste keer dat een luier zo veel vast kan houden zonder te lekken. De allereerste keer geloofde ik er ook niet in dat een luier het echt zou houden als ik een ongelukje had. Maar het houd zoveel dat als jij bijvoorbeeld nodig moet plassen en nodig naar de wc moet makkelijk en dan voel je je toch nog best droog.

     3. Anoniem

      Was dit nog even vergeten toevoegen hier onder.
      En dat ze zal zeggen dat ik geen luiers lag dragen.
      Omdat zij dat waarschijnlijk geld verspilling vind

     4. klaas Bericht auteur

      Kan, of je moet er zelf voor sparen. Misschien kan je het proberen het aan een vriend te vertellen dat je iets met luiers hebt, Gaaf als je het alle 2 wilt en misschien kan het bij hem thuis.

     5. Anoniem

      Klaas,
      Ik heb nog 1 vraagje is er een discord server voor abdl voor Nederland of België?
      Zo ja zou je mij dan een link willen sturen.
      En bedankt voor al je hulp.

     6. Anoniem

      Laatste vraag sorry was ik nog even vergeten.
      Welke luiers raad je mij aan?
      Ik heb heupomvang 62 cm.

     7. klaas Bericht auteur

      Tena Slip Active Fit Maxi Small. Die is van Heupomvang 56 tot 85 CM. Kan wat groot vallen voor je maar het moet wel goed zitten. IK weet haast wel zeker dat die goed zijn. En anders zijn er nog wel 2 types die je past.
      Tena slip maxi active fit small

   2. Anoniem

    Hey klaas,
    Nee ik heb ’s ochtends geen last meer van een nat bed.
    Als ik het aan 1 van mijn ouders zou vertellen hoe kan ik dat het best vertellen?
    Ik zat zelf te denken om het stiekem te doen en als ze mij betrappen of ze vinden mijn pak luiers dat ik het dan uitleg.
    Of wat denk jij dat het beste is wat ik kan doen?

 66. pantyboy

  ik ben echt incontinent maar ik vind het ook heerlijk om een luier te dragen , maar ik moet luiers dragen ,en toch vind ik het fijn

 67. Rick

  Hallo Klaas,

  Ik wil ook graag luiers hebben. Gewoon voor het gevoel alleen ik kan ze wel kopen stiekem, maar wij hebben 1 prullenbak in de woonkamer. Is het dan niet raar als ze een keer die prullenbak verschonen dat ze opeens een luier in de prullenbak zien? Wat kan ik dan het beste doen?

  Groetjes, Rick.

 68. Rick

  Hallo Klaas,

  Ik kan luiers pakken en kopen stiekem alleen hoe moet je ze weg gooie. Wij hebben namelijk maar 1 prullenbak in de woonkamer staan, en het is raar als mijn moeder opeens luiers in de prullenbak vind. Wat kan ik hier aandoen?

 69. ik

  hey klaas,
  ik moet elke keer heel vroeg in de ochtend opstaan omdat ik naar de wc moet ook in het weekend ik ben altijd moe is het dan beter om gwn een luier te kopen of gaat het wel weer over

  groetjes ik

 70. oscar

  hallo klaas,
  Ik ben niet incontinent maar ik wordt elke ochtend heel vroeg wakker omdat ik naar we wc moet, ik wil wel een luier proberen maar ik ben bang dat ik dan incontinent wordt en niet meer zonder kan. zou ik een luier proberen? of gaat het wel weer over.

  groetjes

 71. Anoniempje2011

  Hee ik plas in mij broek en ik durf het niet tegen mij ouders te zeggen
  ik weet niet hoe het komt maar als ik ze zie denk ik hoe kan ik ze krijgen want ik heb ze ook nodig

  1. klaas Bericht auteur

   Ik zou het toch proberen, misschien wordt je naar een dokter gestuurd maar daar moet jezelf ook niet voor schamen want die dokter heeft dat heel vaak gehoord, reken maar.

 72. Gijs

  Ik hou van luiers ik poep en plas ze altijd helemaal vol maar laatst had ik er een om bij een vriend en die vriend zag het en zag ook nog dat ik hem vol gepoept had hij vertelde het tegen zijn ouders en toen zij hij ook dat hij luiers droeg

 73. schaap abdl

  ik ben 29 en draag voor de fun nog pampers als ik thuis alleen ben als je wil praten over pampers stuur een vriend verzoek op discord ImaSheep#1709

 74. matthijs

  ik ben incontinent geworden en ik ben verplicht om de hele dag een luier te dragen , maar ik vind het dragen van een luier heerlijk. ik wil nooit meer zonder luiers ook al zou dat kunnen

 75. LOVE LUIERS

  Hallo, ik ben 25 jaar. En ik hou super graag van luiers aan te hebben ik heb tot mijn 10 jaar luiers gedragen. Op mijn 10 jaar ben ik pas gestopt met in mijn bedplassen en toen heb ik tot mijn 17 geen luiers meer aan gehad maar toen ik bijna 18 werd begon ik intresse te krijgen om terug luiers te dragen. En toen ik 18 was sinds dan begon ik elke dag dag en nacht aan luier aan 24/7. maar ik druf daarmee met niemand daar over te praten ik ben bang dat ze mij gaan uitlachen en mij dar mee zouden pesten. Dit is de eerste keer dat dat ik het eens van mijn hart kan laten. en ik vroeg mij af of er nog zo mensen waren gelijk mij. want het zou leuk zijn moest ik iemand zou leren kennen waarik daarover kunnen praten. en ik draag nog steeds 24/7 een luier en ik heb het zelfs het liefste mijn luier aan als ik hem juist vol heb geplast ik hou van dat gevoel als je in u luier aan het plassen bent zo een lekker warme plas die in je luier loopt. Als iemand is die wel praten hier over of iets wat je wil vragen dit is mijn discord: _offlimit_

  1. klaas Bericht auteur

   hallo,

   Ja er zijn wel meer mensen die dit hebben. Bij mezelf is het alle 2, ik vindt ze fijn maar heb ook serieus wat nodig, ik heb anders al snel een natte onderbroek.

   Uitlachten & pesten valt wel mee denk ik, alleen als iemand ontdekt dat je luiers draagt kun je beter zeggen dat je ze serieus nodig hebt.

   Op mijn werkdagen draag ik altijd wat je noemt: Tena comfort. Een luier zit dik en kun je minder vrij bewegen en ik wil er op mijn werk niet expres in plassen, dus daarom geen luier onder het werk. en ga ik gewoon naar de wc. Thuis wel een luier vaak. Tena comfort is gewoon een dun verband die ik serieus nodig heb om droog te blijven.

   Ik ben bijna gewend om 24/7 tena comfort te dragen, die heb ik via de verzekering. Ik doe ook alles, ik hou van sporten en ben heel erg actief dus een dun gespierd lichaam. Maar heb serieus urineverlies soms dus daarom had ik van de zomer ook een tena comfort onder mijn zwemshort/zwembroek ook als ik naar strand ging. ik doe dat altijd op de fiets, thuis mijn zwemboek aan en hempje erboven. Wat betekende dat als ik wou zwemmen dat die tena comfort uit mn zwembroek moest. Dat kan met een tena comfort gewoon terwijl je zwembroek nog om is zodat je niet naakt op het strand staat. Het is een paar keer gezien door mensen op het strand dat ik een groot wit verband uit mijn zwembroek haalde. Niemand interesseerde het echt wat. 1 keer wat meisjes die zachtjes lachen maar daar geef ik niet om. Ik vindt het erger als ik in mn broek plas.

   Vond jij als kind tot 10 jaar luiers ook al fijn ? Bedplassen is voor kinderen heel erg. Ik heb een paar mensen gesproken in het echt, die vonden het bedplassen jammer maar die stapten wel echt droog het bed uit zonder vlek erin, met luier.

   Groet klaas.

 76. TENA LOVER

  Hoi ik Ben 54 jaar en ik Draag Tena Ultimate Active fit large en Ze zitten mij Erg goed En ik heb Alleen om Als ik Slaap Off Als Weg moet naar de Supermarkt off Ga fietsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.