Luiers !? Ik moet weer een luier om, ben ik incontinent ?

attends luier uitleg punt voor punt

Molicare luier uitleg punt voor punt.

Tiener en luiers weer om moeten of nodig hebben !? Tja, zou je zo denken, luiers, dat is toch voor kleine kinderen? Baby’s ?

Dat heb ik ook kort gedacht maar nee dat is achteraf helemaal niet zoo het is er ook voor als je last hebt van urineverlies, wat per ongeluk in bedplassen ook is. (Bedwateren noemen ze het bij ons thuis). Mijn moeder wilde dat ik na een hele tijd in bed te hebben geplast dat ik een luier omdoen, mijn eerste reactie was Ik ben geen kleuter meer. Maar aan de andere kant wedt ik er zelf helemaal gek van dat het elke keer in bed gebeurde. Een luier moet je in je hoofd dan anders gaan zien en daar hielp mijn ma me wel mee. Ik was ondertussen al meer dan een jaar nat dus ik wist ook wel ik moest maar eens wat gaan proberen. Eigenlijk kun je een beetje zeggen dat je half incontinent 😉 bent maar dat is heel vervelend om toe te geven dat je dat bent in het begin vindt ikzelf maar als je het overdag niet hebt valt het mee vindt ik. Verschil met overdag en ’s nachts urineverlies/incontinent is dan dat je ’s nachts alles in 1 keer verliest, een ongelukje dus onverwachts in je slaap. Het helemaal niet voelen aankomen in je slaap waardoor je dus in bed plast omdat je te diep slaapt of nachtmerries hebt. Je kan ook overdag veel stress hebben. In plaats van telkens een scheutje overdag als je echt incontinent bent. Overdag heb je dan een bepaalde tijd dat je een luier dragen kan als je telkens kleine beetjes verliest. Bij bedplassen kan een luier dat ook aan maar is ie misschien nog maar half vol, erg veilig dus.

Mijn moeder wil dat ik een luier omdoen.

Tena luier onder pyjama

Tena luier onder pyjama. Zie jij natte vlekken ?

Eerst wou ik ook helemaal geen luier om, vooral toen ze door mijn ma in huis waren gehaald, wat ik er niet leuk aan vond was dat ik dacht dat de enigste manier om ze om te krijgen was dat het misschien liggend moest gebeuren en dat altijd iemand je moet helpen met het omdoen ervan. Liggend geeft omdoen geeft natuurlijk de meeste babygevoelens 😳 en het op je nakie moeten zijn schaam ik me voor 😳 . Toen ik een nieuw matras kreeg omdat de oude geel was geworden en muf rook van al mijn ongelukjes wist ik wel: ik moet luiers dragen. En als ik nog langer tegen mijn ouders zou zeggen ik wil het niet dan denk ik wel dat ze op een avond hadden gezegd dat het verplicht is helemaal toen ik voor het eerst op mijn nieuwe matras ging slapen. Maar ik had een week voordat ik mijn nieuwe matras kreeg al toegestaan dat ik een luier omgedaan zou krijgen dus gelukkig op tijd. Het de eerste keer een luier omgedaan krijgen van mijn ma ging toch wel makkelijker als ik gedacht had want het hoeft helemaal niet liggend maar gewoon staand wat ik niet verwacht had. In mijn geval na judo, als ik daarvan thuiskom ga ik douchen daarna is het vaak een uurtje of 8 en nog te vroeg om te gaan slapen en in de badkamer doe ik dan al gelijk mijn pyjama aan dit is dan het moment waarop ik hem om kreeg Het is nog gênant om naakt te staan maar moest het gewoon laten gebeuren om het een kans te geven. Een luier doe je dan samen om, zelf houd je de voorkant op je buik vast en je ma maakt de plakkers op de voorkant vast. En tegelijk leerde ze me hoe ik het zelf kon doen staand. Achteraf kon mijn broertje dus ook helpen want daar schaam ik me niet voor.

Als je van je moeder verplicht luiers moet dragen moet je niet deken dat:

 • Dat omdat je bed te vaak nat is geweest je voor straf verplicht een luier om moet doen.
 • Dat het niet is bedoeld om je klein te maken, dat je ma bij zichzelf denkt baby,s plassen ook nog in bed dus moet ik mijn zoon of dochter ook weer zoo behandelen door hem verplicht luiers om te laten doen.
 • Dat anderen je minder leuk vinden als je luiers nodig hebt, sommigen zijn juist jaloers omdat hun het thuis niet mogen dragen omdat ouders vinden dat ze daar te oud voor zijn.
 • Het is altijd voor je eigen bestwil.
 • Je kan het zelf alleen omdoen als je wilt.

14 jaar en slaapt nog met een luier,

Luier-jongens-elkaar-helpenAls eerste moet je maar denken dat luiers echt 100% voor jouw probleem gemaakt zijn en je moet niet denken wat anderen daarvan denken dat je nog luiers gebruikt, zoo van hij is al 14 😮 . Ik dacht zelf en mijn ouders dat er alleen luiers/pampers voor baby,s bestonden en dus dat je als peuter bent luiers nooit meer om kan. Dus nooit meer op het idee gekomen van luiers dragen omdat ik dacht dat er niets is wat past. En door de schattige kinderachtige figuurtjes moet ik er ook niet aan denken om die om te moeten 👿 . Waardoor ik echt bijna echt een jaar in bed heb geplast. Dus elke keer een bed verschonen en slecht voelen 😳 . Het is ook niet iets waar ze reclame maken voor op TV, luiers voor een jongen van  bijna 13 jaar. Maar er uiteindelijk toch er achtergekomen dat luiers voor elke leeftijd zijn omdat mijn moeder verraadde aan een andere moeder in de familie dat ik een bedplasser ben 👿 . En dat dus aan de goede persoon heeft verteld omdat zij een meisje thuis hadden die daar ook last van heeft. En zoo dus op het idee van luiers kwam voor mij alleen je moet het wel in de incontinentieluiers zoeken. Als je bedplasser bent kun je zeggen dat je half incontinent bent. Wat heel goed vanzelf over kan gaan als je jong bent omdat je heel snel in de groei bent. Kan ook de reden zijn dat je daardoor ook in bed plast. Je weet het nooit 100% zeker.

Als je vaak in bed plast en je gaat na heel vaak je bed te hebben verschoond over op luiers dan zul je snel door hebben dat ze 100% voor je probleem gemaakt zijn. De luiers passen bij je probleem omdat je meteen weer droog slaapt en je bed niet hoeft te verschonen telkens. Ze voorkomen ook nog eens dat je naar plas gaat ruiken. Luiers zijn er dus voor: Jong & oud, baby,s en volwassenen, voor vrouwen en mannen en alle vormen van urineverlies en ontlastingsverlies. Je kunt wel nagaan wat er gebeurt als je eerst elke ochtend een nat bed hebt en je gaat daarom met een luier om slapen in bed waar ze ook voor gemaakt zijn zoals in deze video van het merk abena.

Als iemand thuis dan voor het eerst met het idee aankomt om luiers te gaan gebruiken om je bed droog te houden schrik je misschien. Zelf dacht ik eerst moet ik nu nog weer met een luier om slapen ? Ik ben 12 ! Toen mijn ma ’s nachts een keer tijdens het verschonen van mijn bed waaraan ik aan meehielp met een natte koude pyjama en onverwachts tegen me zij op een kalme toon: of wil je met een luier om slapen ? 😳 😳 Ik zei eerst helemaal niks en ik dacht in mezelf : eerst vindt ze het zielig voor me en troost ze me als het gebeurt is en nu lijkt ze het wel zat te zijn terwijl ik er helemaal niks aan kan doen, nog steeds om het te stoppen.

Omdat ze grapjes maakt over luiers of ze probeert me te straffen nu door me een baby te laten voelen zoo voelt het even (ik vat dingen nog weleens verkeerd op). Dus ik vraag hoe bedoel je dat ? Ze zij: Echt om je te helpen we praten er morgen wel even over.  😉  De volgende kwam ze dan ook bij me zitten op de slaapkamer om te praten na schooltijd terwijl ik achter de x-box zat . 😉 Ik dacht oh nee 😮  nu zal ik het te horen krijgen dus ik vroeg ook gelijk aan haar waaraan ik dacht: Luiers die pas ik toch allang niet meer ? 😮 Babyluiers daar houd het toch bij op ? Nee zij ze ook gelijk die bedoel ik ook niet, ik bedoel incontinentieluiers. Mijn vraag daarop was: maar ik ben toch niet incontinent !? Ik voel het overdag prima op tijd aankomen en meestal haal ik de wc ook op tijd. Dat heeft ze me ook uitgelegd. Incontinentie kan zijn dat je helemaal geen controle erover hebt maar ’s nachts in je slaap een nat bed krijgen is het ook. Je bent dus ook gewoon nog zindelijk en moet je er niet aan denken dat het voor baby’s is. Incontinentie = ongewild urineverlies. incontinentieluiers zijn dus voor dat doel gemaakt er zijn zelfs nachtluiers vertelde ze. Die ze voor mij in gedachten had.

Slik Ik krijg een luier om

Slik Ik krijg een luier om, van mijn moeder moet ik luiers dragen.

Mijn laatste vraag was zijn die juist niet alleen voor volwassenen ? bejaarden ? Toen kreeg ik ook meteen te horen waarom ze er zoo in geloofde, een familielid had het zelfde probleem als ik en was een jaartje ouder dan ik. Ik zou dus dezelfde incontinentieluiers krijgen als haar wat wel vreemd voelt 😉  omdat ik haar goed ken en ik verwachte nooit dat zij er last van had (je kon het overdag niet merken aan haar). Zou mij perfect passen dus. Er waren ook maar 3 maten volgens ma. Na bijna een half jaar soms tot vaak een nat bed te hebben gehad werd ik er ook helemaal gek van en had een hekel aan op bed gaan. Dus ik vroeg ook meteen door hoe het dan zou zijn als ik met een luier om naar bed zou gaan. Dat was prettig om te horen alle vooroordelen over incontinentieluiers raakte ik wel een beetje kwijt.

Ma vertelde dat ik minder afhankelijk van haar zou worden helemaal ’s nachts denk maar aan schoon beddengoed zoeken midden in de nacht en douchen midden in de nacht waardoor ma het door krijgt dat het weer fout is gegaan die nacht en komt helpen terwijl ze de die dag moet werken ’s ochtends. Voor mij betekent het ongestoord doorslapen van 21.00 tot 7.00, Niet meer ’s nachts hoeven douchen, Fit zijn overdag op school, Geen zorgen maken over het slapen gaan, Eerder klaar zijn voor school ’s ochtends, Uitslapen in de weekenden, Geen natte lakens van de zolderkamer naar de wasmachine brengen beneden. Het helpt je echt van veel ellende af. Alle nattigheid in ieder geval wel. Ook is het niet zoo dat je er altijd iemand bij nodig hebt om een luier om te krijgen als je daar niet aan kan wennen of je wilt het liever zelf doen en kunnen. (Zie hier op de site).

luier om krijgen

luier om krijgen

Is het raar om luiers te dragen op 10 11 12 13 14 14 16 17 18 jarige leeftijd ?

Bedplassen en eigenlijk luiers nodig hebben zien veel kinderen als een probleem “Ik heb een probleem. Ik plas in mijn bed” Of ze zijn bang dat er iemand achter komt en ze vertellen moeten ik moet nog steeds een luier om naar bed en je vraagt dat jezelf af of dat mensen dat niet over je denken. Dit is alleen als je het probleem net hebt. Daarom is het goed om het soms ook goed uit te leggen waarom je ze draagt en hoe lang. Dat bijvoorbeeld als iemand “ooit” een grapje erover zou maken van hé hij slaapt nog met een luier om dat jezelf zegt ja sinds een maand weer bijvoorbeeld, gewoon eerlijk. Hoe je beter naar dit probleem kan kijken is het zien als een “Uitdaging” Sommige kinderen moeten een bril dragen anderen hebben weer moeite met lezen doordat ze zich niet of slecht kunnen concentreren.

Een probleem is iets dat je tegenhoudt om iets te doen.
Een uitdaging is een obstakel om te overwinnen.

Sommige leeftijdsgenoten willen luiers nooit proberen omdat luiers het bedplassen onderstreept. Je wil dan dat zoo min mogelijk mensen er vanaf weten dat je vaak een nat bed hebt. Aan luiers beginnen zou kunnen beteken dat het weer een stap moeilijker wordt om het verborgen te houden. Ook twijfelt iedereen of het werkt. Dan wordt gedacht dan plas ik bed en dan is alles nat en voelt ook echt nat. Een luier is ook stof dus dat voelt dan net zoo nat. Niet wetend hoe ze echt werken daarvoor is deze site er ook. Luiers zijn juist bedacht zodat je kan doen wat je anders niet meer kon doen door het bedplassen. Schamen voor anderen door het dragen ervan is dan ook erg zonde. Dit zou betekenen dat je bijvoorbeeld niet kan logeren bij je beste vriend of op schoolkamp kan gaan. Dit kan je ook vergelijken met zoals het dragen van een bril als vrienden merkten dat je bepaalde dingen zonder bril slecht zag en met bril weer net zoo scherp als hun ziet is dan erg positief. Hun vinden je bril dan heel ook heel nuttig en goed. En zijn vaak ook blij voor jou dat je iets gevonden hebt zodat je scherp ziet. Zoo is dat met luiers ook.

Luierbroekjes zijn enorm populair omdat je ze onzichtbaar kan dragen maar het vervelende ervan is dat ze voor “Kleine ongelukjes zijn” wat voor sommigen kan beteken dat ze niet genoeg absorberen wat dan weer geen garantie is dat je je bed droog houdt wat zeker moet bijvoorbeeld als je bij vrienden logeert of op vakantie in een hotel slaapt daarom heb ikzelf ook geen moeite met het dragen van luiers. De eerste keer wel bij vrienden toen was ik een beetje zenuwachtig maar door zelf heel open erover te praten worden anderen ook erg open en kom je erachter dat bijna iedereen wel weet hoe het is om een nat bed te hebben. En bij slaapfeestjes van een week zullen ze denken ben jij wel bedplasser? Omdat je met een luier ’s ochtends ook niet kan zeggen of het ’s nachts is misgegaan omdat het altijd droog aan blijft voelen. Iedereen die weleens een nat bed heeft gehad maar er ook maandenlang geen last van kunnen hebben en dus geen luierbroekje nodig hebben of luier die vragen zich af hoe dat kan ? Last van bedplassen hebben maar toch elke dag opstaan alsof er niks aan de hand is !? Voor hun is luiers dan iets magisch hoe kan dat? Een probleem hebben waarbij alle dekens drijfnat worden en je pyjama maar dat dan netjes in 1 onderbroek houden en alsnog jezelf droog voelen. Degene die ze nog nooit om hebben gehad denken dat is slechts om heen heel klein beetje urine op te vangen.

Maar het is ook niet zo raar dat mensen ook op latere leeftijd luiers gaan dragen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. Mensen kunnen namelijk incontinent worden, door hoge leeftijd, of door een ongeval, maar ook door een aangeboren afwijking. Bij mij was het op advies van mijn moeder die in de zorg werkt anders had ik misschien nooit geweten dat ze bestonden voor elke leeftijd. Ik dacht misschien net zoals ieder ander van mijn leeftijd luiers zijn voor baby,s en wou vooral stoer zijn. 😉 Maar zoo moet je het niet zien. Je kan ook spreken van ik draag incontinentieluiers ik hoor bij de mensen die incontinent zijn en zoo zijn er wel meer groepen. Het is ook niet zoo van dat je niet meer zindelijk bent en daarom weer een luier om moet. Bedplassen heeft toch ook niets te maken met of je een grote jongen wilt zijn? En dat je daarom nog een luier nodig hebt. Het hoort gewoon bij de hulpmiddelen zoals rolstoel,gehoorapparaat etc. Het is meestal de laatste periode in je leven dat je er last van kan hebben het heeft te maken met opgroeien en gaat meestal vanzelf over. Je moet eroverheen groeien.

Luier om moeten vanwege het in bed plassen (bedplassen)

Mijn moeder wil dat ik een luier ga dragen. Luier om moeten vanwege het in bed plassen (bedplassen) Ik moet weer een luier om.

Wat ik ook vaak heb gehoord in mijn bed plas kring nadat ik ze al een tijdje gebruik is dat jongens zeggen ik heb ook last van in bedplassen nu moet ik van mijn ouders een volwassen luier gaan dragen en van schaamte het absoluut niet willen dat vindt ik erg jammer 😥 om te horen je moet gewoon over de eerste keer heen maar dat durf ik in het echt niet altijd te zeggen om mezelf niet te verraden dat is ook een beetje waarom ik deze site eens gemaakt heb. Volwassen luier is ook niet helemaal waar ze zijn er echt voor alle leeftijden dus je hoeft nooit een overdreven grootte luier te dragen Ik gebruik bijvoorbeeld Tena maxi small die zitten als gegoten niet te groot niet te klein. Het is eigenlijk zonde want meteen als je ze draagt ’s nachts wordt je altijd droog wakker dan leer je ze wel waarderen. Ik heb ook weleens te horen gekregen: Hee je draagt een luier voor het in bedplassen wordt je ’s ochtends dan niet wakker in een natte luier ? 😉

Wat kan ik er kort over zeggen ? Hij kan weleens nat zijn ja maar dan voel je dat niet. Droog eigenlijk soms moet je echt op de voorkant kijken of ie wel nat is en kunnen bijvoorbeeld niet lekken doordat je teveel plast in je slaap ze onderdrukken zelfs nare geurtjes ( neutraliseren ) Soms proberen leeftijdsgenoten me een gevoel te geven van je gaat toch niet met een pamper op bed ? Dan vertel ik ook gewoon dat ik ruim 2 maanden echt heel veel in bed geplast heb en alle details uitleg over luiers en waarom. Zoo overtuig ik hun dan ook dat het niet zoo raar is. Ook dat ik daarmee weer net zoo kan slapen als toen ik het probleem nog niet had. Anderen vinden luiers dan ook handig. Bij een doktersbezoek heeft de dokter ook uitgelegd dat het zoo kan zijn dat ik te hardt groei. Dat ik van nu een klein mannetje 1.70 ruim 2 meter kan worden omdat mijn pa dat ook is en dat niet alles in je lichaam even hardt groeit waardoor je ook kan gaan bedplassen. Dus ik zal er overheen moeten groeien omdat het bij mijn ouders ook zoo ging. Je moet luiers eigenlijk zien als een top uitvinding die je echt droog kan houden wanneer je het ook maar nodig hebt. Maar ik ben ook bijgedraaid.

Het belangrijkste wat je over luiers kan zeggen is dat het een hygiëne product is. Wat me wel eens is opgevallen is dat er wel meer bescherming bij ons thuis wordt gedragen waar ik totdat ikzelf wat nodig had nooit heb bij stilgestaan. Bij mij thuis staat de badkamer vol met dingen die vrouwen nodig hebben waardoor ik mijn luiers in mijn kledingkast heb.

Zoo staan er inlegkruisjes: in de badkamer.

tena lady mini magic inlegkruisjes

En mijn zusje gebruikt sinds kort maandverbanden.

Always ultra maandverbanden
Wat niks anders is dan “Persoonlijke Bescherming dragen”

Luiers is ook hetzelfde het is gewoon een speciaal soort ondergoed. De inlegkruisjes die ze bij ons gebruiken horen ook in dezelfde product familie als mijn luiers die ik gebruik en officieel heten ze niet zoo “SLIP” staat erop dat is hoe ze een onderbroek ook vaak noemen. Je hebt inlegkruisjes van tena en maandverbanden maar blijkbaar ook luiers.

tena lady mini magic inlegkruisjes

Tena lady mini magic inlegkruisjes – Halve Druppel absorptie

Tena Slip Maxi 8 Gekleurde druppels

Tena Slip Maxi 8 Gekleurde druppels absorptie.

Tena Slip maxi product familie(op de afbeelding kun je klikken om te vergroten)
Productfamilie
Helemaal links bovenin Tena inlegkruisjes
Bijna rechts onderin Tena slip maxi ( luiers )
2e Rij van onder rechts in paars gemarkeerd.

Als je de beschrijvingen leest van luiermerken lees je vaak teksten als: Voor zeer zwaar urineverlies in het begin schrok ik wel is dit dan wel voor mij die luiers ?! Klopt ook wel voor het grootste deel worden luiers overdag gedragen door mensen die het echt niet op kunnen houden, gelukkig heb ik dat niet. Maar zeer zware urineverlies geldt voor mij wel hier bedoelen ze mee dat je hele blaasinhoud in de luier verdwijnt. Hetzelfde als bedplassen.
Daarom voelt het heel veilig om snachts een luier om te hebben maar zou er niet aan moeten denken om ze overdag te moeten gebruiken. Als je op zoek bent voor tips voor hoe slapen met een luier om kun je ook op deze pagina verder kijken.

lil-fit-supreme

lil-fit-supreme geschikt voor 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 jarigen

absorin

Absorin slip geschikt voor 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 jarigen

luiers voor 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 jarige

Tena slip geschikt voor 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 jarigen

luiers voor 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 jarige - Tena_slip_maxi_Small

Tena maxi pak

Tena luier

Tena luier geschikt voor 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 jarigen

Tena Super 1 luier

tena super 1 luier geschikt voor 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 jarigen

zoekwoorden: nog met een luier om slapen, bedplassen jongeren schoolkamp, een luier nodig hebben ?, luiers voor 11 12 13 14 15 16 17 18 jarigen

123 gedachten over “Luiers !? Ik moet weer een luier om, ben ik incontinent ?

 1. hans

  hoi ik vond mooi verhaal ik heb zelf ook luiers aan ik hoop dat jij mijn nog meer uit kan gaan leggen dat zou ii fijn vinden groeten hans

    1. marnix

     hoi jens ben je iemand die graag luiers draag of omdat je het nodig hebt en heb je skype zo je dit is mijn naam: CAPMAN

     1. jens

      ik draag graag luiers en wil gij is mij toevoegen op skype en mijn naam is jens plaetinck

     2. Jens

      Hey capman ik draag ze graag de pampers om het gevoel te hebben en mijn skype naam is jens plaetinck

 2. roy de kuiper

  het lijkt me leuk en lekker om luiers te dragen. soms doe ik wc papier in me onderbroek voor het gevoel… in een luier zou ik gewoon kunnen plassen dan zou ik me ontspannender voelen, alleen wat als me ouders er achter komen dat ik luiers draag ik schaam me er erg voor en hoe kom ik aan luiers… ps ik ben geen bedplasser.

  1. klaas Bericht auteur

   Hee roy ik ben wel bedplasser dan. Dat leeftijdsgenoten het leuk / lekker / interessant vinden vindt ik ook niet zoo raar en heb zelf in het echt ook wel eens een gesprek erover gehad met een jongen die net zoo oud als me was. Zelf hield ik er pas van of vond het fijn nadat ik ze een paar dagen heb moeten dragen van mijn moeder. Ik dacht er nooit aan tot ongeveer mijn 13e ik wist ook nooit dat ze bestonden op baby luiers na tot mijn 13e ongeveer. Bij mij begon het bedplassen op mijn 13e. De eerste keer dat het gebeurde was ik net 13 geworden en dat was echt bizar om mee te maken ik wist dan wel dat jongens en meisjes daar last van konden hebben want dat wist ik van vakantie, we gaan elk jaar met de familie op vakantie. Totaal heb ik meer dan 3 maanden meer dagen per week een nat bed gehad en alles geprobeerd om eraf te komen. En ja over leuk en lekker en ontspannender snap ik ook. Toen mijn moeder luiers voor me had gehaald de eerste keer haatte ik het echt, het heeft wel een week geduurd voor ik haar toestemming gaf om er 1 om te doen. Toen het pak luiers de eerste keer er stond dacht ik van ja daag ik ben geen baby maar na 2 keer zeiknat te zijn geweest gaf ik toch toestemming. Nou dat is goed bevallen eerste keer is het wel even wennen het is groot en dik en je bent er tot je navel mee ingepakt. En je schaamt je even voor de rest van het gezin. Maar na de de eerste nacht dat het me droog hield vindt ik het geweldig.

   Ik ben sinds ik luiers draag voordat ik op bed ga ook veel ontspannender Voordat ik ze droeg dacht ik bijvoorbeeld na het eten al van shit zo meteen moet ik moet ik weer gaan slapen, ik was bang om weer nat te worden die nacht nu heb ik dat niet meer. Ik vindt het fijn om het al ruim voor het slapen om te hebben en nog even beneden te zitten in een pyjama Ik voel dan wel dat ik een luier om heb maar dat is niet erg dat is meer een troost voor me want ik weet dat ik zolang ik deze draag nooit meer in bed plas, En het is ook niet vervelend om ze te moeten dragen lekker juist het voelt meer als watten lekker zacht dus net als je pyjama.

   Wij gaan ook elk jaar met familie op vakantie en diegene die door hebben dat ik luiers nodig heb vinden dat ook heel interessant of zijn jaloers dat hun dat niet mogen van hun ouders (terwijl hun dat echt nodig hebben)

   Heb jij wel luiers thuis dan of kan je er af en toe aan komen ?
   Misschien heb je weleens in bed geplast, als je ouders je betrappen ermee zou je kunnen zeggen dat je zelf wat gekocht hebt voor je probleem en dat het goed werkt.
   Luiers kun je gewoon kopen in een apotheek bij jouw in de buurt maar je kan ze ook op internet bestellen dat is de allerveiligste manier om te bestellen zie hier: luiers online bestellen bij een webshop of-internetwinkel

   groet. klaas

  2. Klaas

   Ik wil luiers dragen ik bestel ze gratis op tena site en zitten heerlijk aleen hoop dat ouders niet er achter komen anders moet ik drynicht aan

  3. bas

   Ik ben ook geen bedplasser en vind het ook lekker om luiers te dragen maar ik koop ze niet. Ik heb nog luiers liggen van toen ik klein was en leg die los in mijn onderbroek.

  1. klaas Bericht auteur

   Ze bestaan voor elke leeftijd, heeft jou ma dat zoo tegen je gezegd dat je luiers moet gaan dragen ? Kan wel even shit voelen de eerste keer dat je het hoort. De eerste keer dat ik het te horen kreeg was een keer snachts toen ik alles nat had toen zij ze op een rustige manier van : wil je weer een luier om ? Ik had meteen iets van he wat! ik ben geen baby maar nu ben ik er wel blij mee.
   Ik kan wel helpen.

  1. klaas Bericht auteur

   Zolang ze goed passen en niet lekken heb je er wat aan. Anders kun je altijd nog tena maxi small gebruiken. Dan ben je ook van de kinderachtige figuurtjes af als je je daaraan stoort.

  2. Ferry

   Als je luier goed zit dan is het goed, ook al staat er pampers op of een ander merk. Gaat erom dat het goed zit en z’n werk doet. 🙂

 3. Marnix

  Hoi mijn naam is marnix ik ben 14 jaar en ik vind het lekker om een luier te dragen maar eerst droeg ik altijd luier van mijn broetje van 6 jaar want die luiers paste ik nog gek genoeg maar die plast nu niet meer in bed en mijn ouders weten niet dat ik het lekker vind om een luier te dragen wat moet ik nu doen ? Want ik verlang er naar om luiers te dragen dat was mijn vraag hopelijk kan iemand mij helpen

  Groeten marnix

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi marnix, dat vindt ik ook niet zoo gek als je het fijn vindt. Ja dat is erg moeilijk als je geen luiers meer hebt en je wilt het graag.
   Misschien is het een idee om het gewoon een keer te zeggen tegen 1 van je ouders dat het je fijn lijkt om een luier te dragen misschien niet dat je dat al gedaan hebt.
   Om te kijken wat hun reactie is.
   Als ze het een raar idee van je vinden denk ik niet dat ze minder van je gaan houden.
   Als ze het raar vinden zullen ze dat vast ook snel vergeten zijn.
   Ze gaan niet een week denken sjonge wat raar van mijn zoon dat hij graag een luier wil.

   Als ze het niet raar vinden is het hopen dat je ze mag kopen, waarschijnlijk wel van je eigen zakgeld.
   Je kan ze ook zelf halen en verstoppen maar daar kunnen ouders boos om worden als ze je betrappen (maar niet alle ouders zijn hetzelfde) zelf ken je ze het beste.
   Zelf kun je drynites kopen in de supermarkt zoals albert heijn of Kruidvat maar die zijn niet zoo goed als luiers maar komt aardig in de buurt.

   Misschien ken je iemand van wie je ze kunt krijgen.

  2. klaas Bericht auteur

   Hoi marnix, dat vindt ik ook niet zoo gek als je het fijn vindt. Ja dat is erg moeilijk als je geen luiers meer hebt en je wilt het graag.
   Misschien is het een idee om het gewoon een keer te zeggen tegen 1 van je ouders dat het je fijn lijkt om een luier te dragen misschien niet dat je dat al gedaan hebt.
   Om te kijken wat hun reactie is.
   Als ze het een raar idee van je vinden denk ik niet dat ze minder van je gaan houden.
   Als ze het raar vinden zullen ze dat vast ook snel vergeten zijn.
   Ze gaan niet een week denken sjonge wat raar van mijn zoon dat hij graag een luier wil.

   Als ze het niet raar vinden is het hopen dat je ze mag kopen, waarschijnlijk wel van je eigen zakgeld.
   Je kan ze ook zelf halen en verstoppen maar daar kunnen ouders boos om worden als ze je betrappen (maar niet alle ouders zijn hetzelfde) zelf ken je ze het beste.
   Zelf kun je drynites kopen in de supermarkt zoals albert heijn of Kruidvat maar die zijn niet zoo goed als luiers maar komt aardig in de buurt.

   Misschien ken je iemand van wie je ze kunt krijgen.

   ikzelf vindt het nu fijn om een luier te dragen al was dat de eerste keer wel anders. Bij mij is het nu dat ik het fijn vindt maar ook nodig heb om niet in bed te plassen.
   Bij ons in huis stonden er al minstens 10 jaar geen luiers meer totdat ik in bed ging plassen, ik heb meer als een half jaar echt in bed geplast en toen kocht mijn ma in 1 keer luiers wat ik als een soort straf zag.
   Ik wilde er absoluut niet aan en heb het pak luiers 2 weken genegeerd ik dacht die laat ik me niet om doen ik ben geen baby.
   Want ja je moet je ook een beetje overgeven van ja ik heb ze gewoon nodig.
   Tot dat ik een nieuw matras kreeg toen was ik het verplicht.

   als je nog vragen hebt gewoon vragen, groet klaas.

   1. Laurens

    Hoi,

    Ik ben een jongen van 15 jaar en ben niet incontinent maar Mijn moeder is erachter gekomen dat ik luiers droeg en reageerde daar echt heel arelaxed op.
    Bij ons thuis ligt er van dat speciale maandverband (always) wat heel goed absorbeert. Dat gebruik ik wel eens en het houd wel vocht vast maar het is toch geen echte luier. Daar is ze gelukkig nog niet achter gekomen. Heb je misschien toch tips dat ik ongemerkt luiers kan dragen?

    1. klaas Bericht auteur

     Werd je ma heel boos ? Toen ze erachter kwam ? Veel vinden dat fijn. In de nacht ben ik incontinent kun je zeggen en ik vindt het erg fijn dat luiers dat goed opvangen maar het zit ook erg fijn voor het slapen gaan. Gelukkig ben ik overdag niet incontinent want dat is vervelend voor sporten en bewegen. Misschien kun je op een vakantie ongemerkt luiers dragen. En alleen in bed zodat niemand het ziet.
     Een maandverband lijkt niet echt op luiers want ze hebben ook geen antilekranden en plakkers. Welke luiers had jij dan ?

     1. laurens

      Ja mn ma werd wel erg boos toen ze erachter kwam. Ik had nog een pak luiers van merk pampers thuis staan en heb die los in mijn onderbroek gelegd omdat ze niet meer paste. En toen ze erachter kwam was door een natte luier die ik nog niet had weggegooid. Maar om op vakantie ongemerkt luiers te dragen is geen optie.

     2. klaas Bericht auteur

      Ik vindt het niet erg dat je het fijn vind. Maar met sommige ouders moet je oppassen.
      Zo meteen sturen ze je naar een psychiater maar als je hele lieve ouders hebt zullen ze dat nooit doen en begrijpen ze het ook wel een klein beetje.

   2. Kevin

    Ik heb nu matras beschermers maar ik wil luiers ik heb het al gevraagd maar dat mocht niet.

    Wat moet ik doen al die matras beschermers onder plassen of?

    1. klaas Bericht auteur

     Mischien weten je ouders niet dat er luiers in jouw maat bestaan en niet meer zoo kinderachtig zijn.
     Het verschil met een matras beschermer en een luier is dat als je een ongelukje hebt dat je onderbroek en je pyjma wel nat worden met een luier wordt het meteen bij je kruis al gestopt en opgeruimd zodat er niks meer nat word in bed. Misschien kun jeje ouders de site van https://www.123drogisterij.nl/ laten zien want daar staan luiers in jouw maat en ze kosten net zoo duur als matras beschermers. Je kan ook vragen aan je ouders waarom niet.

 4. Marnix

  Dankje wel voor de tip ik heb het nu tegen mijn vader durven te vertellen en hij vond het niet erg heel erg fijn maar mijn moeder weet het nog niet maar dat maakt mij niet uit ik moet ze wel van mijn eigen geld kopen maar ook dat maakt mij niet uit het was ook best eng om luiers te gaan kopen maar ik denk dat ik daar wel aan gewend raak het belangrijkste is dat ik nu weer lekker luiers kan dragen

  1. klaas Bericht auteur

   Wel lief van je vader dat hij er relax mee omgaat. Ze zullen niet minder van je gaan houden denk ik dat je dit hebt. Hopelijk vindt je ma het ook geen probleem.
   Ik heb ze ook nodig en mijn vader heeft weleens gezegd dat ie dat schattig vindt.
   Ouders houden er ook wel van als je eerlijk bent.
   Dus je mag ze wel kopen en dragen ?
   Ik denk wel dat je ze alleen binnen huis mag dragen van jouw vader.
   Dan moet je wel op je hygiëne letten.
   Je kan ze beter niet meer als 3 dagen in een prullenbak in huis hebben liggen. Beter in de container buiten.
   Hoe ga je ze gebruiken ga je er mee slapen ?
   Het is zeker eng om voor de allereerste keer luiers voor jezelf te kopen of op te halen had ik ook, het wend wel langzamerhand.
   Waar heb jij ze gekocht dan ? Bij een apotheek of een drogist ? En welke ?

 5. Marnix

  Ik vind het echt heerlijk om een luier te dragen maar ik plas er ook gewoon in alleen ik poep niet in een luier en jij ?

  1. klaas Bericht auteur

   Ik vindt het ook heerlijk om te dragen en voor mij heeft het 2 redenen waarom ik het fijn vindt.
   Voordat ik luiers had en ervan wist dat ze bestonden in mijn maat heb ik meer als een half jaar in bed geplast en van alles geprobeerd om eraf te komen.
   Tijdens dat elke keer in bed plassen wist ik niet dat er ook luiers voor bestonden.
   Totdat ma onverwachts met luiers aankwam waar ik een klein beetje problem om heb gemaakt in het begin. Sindsdien heb ik nooit meer een nat bed gehad. Daarom alleen al vindt ik het top.
   En ik vindt het als ik hem voordat ik op bed ga omheb ook een fijn gevoel omdat het erg zacht is. Ik vindt het ook gewoon een fijn en een verzorgend gevoel, ik voel me veilig erin. Omdat ik ook vaak genoeg ongelukjes heb gehad.
   Ook als ik uit voetbal kom dan ben ik doodmoe en als ik gedoucht ben dan is het altijd te vroeg om te gaan slapen dus ga ik nog even in de woonkamer tv kijken met luier alvast om zodat ik er niet aan hoef te denken dat ik steeds van die irritante ongelukjes heb. Voor als ik in slaap val voor de tv of aan tafel met een spelletje. Echt een heel veilig gevoel.

   Mijn luiers worden dus vaak onbewust gebruikt, poepen erin zou ik nooit doen. Lijkt me erg vies en een luier kan er niks mee doen. Plas je erin dan is alles wat erin de luier zit er om je weer droog te laten voelen.
   En het houd ook nog rare geurtje tegen heel goed, daar zijn ze ook voor gemaakt. Je stink nooit heel erg naar plas. plas je weleens in je broek dan stinkt dat 100x erger.

   Ik probeer mijn luiers altijd zoo draag mogelijk te houden maar 1 keer heb ik het nu expres gedaan of een beetje. Toen werd ik wakker en toen voelde ik dat ik moest plassen en ik wou het niet in de luier doen dus ging ik gauw naar de wc die in de badkamer bij ons is maar toen ik er kwam was deze op slot gedraaid omdat mijn zus aan het douchen was terwijl ik super nodig moest. En dan mag ik er niet in, ik heb toen nog 5 minuten staan hinken en lopen voor de deur tot ik misschien erin mag maar gebeurde niet en steeds erger moeten plassen door het geluid van water, van de douche.
   toen kreeg ik dus zulke kramp dat ik het niet meer hield door het wachten en omdat het zeer deed van het ophouden ging dus alles in de luier wat wel raar voelt als je al je hele leven bij de wc plast en ik nu voor de aller eerste keer in een luier sta te plassen terwijl ik wakker ben. Ik dacht ik plas door de luier heen en mijn pyjama wordt nat en misschien moet ik de vloer ook nog gaan dweilen waar ik sta.
   Maar niet dus je plas verdwijnt er gewoon in zonder te lekken wat ik wel bijzonder vond hoe dat kan.
   Toen voelde ik voor het eerst zelf wat normaal gebeurd als ik slaap.
   Een heel warm gevoel maar nog steeds hartstikke droog zijn.
   Ik heb toen de schade aan de buitenkant van de luier bekeken en ben toen maar alvast gaan eten alleen wat dus geen probleem is met dezelfde luier nog om, heel veilig dus.
   Omdat het ook niet vol is.

 6. Marnix

  Ja ik vind het ook fijn dat me vader het goed vind en ik draag nu elke nacht luier want ik vind het gewoon fijn om met een luier te slapen en in het wekend draag ik af en toe overdag luier maar ik gebruik ze wel gewoon bijna elke luier gooi ik weg met urine er in en ik haal mijn luiers bij een apotheek in de buur maar ik weet niet pressies hoe die heet

  1. klaas Bericht auteur

   Welke gebruik je nu dan ?
   Je ouders willen er denk ik alleen geen last van hebben denk ik.
   Ik vindt het ook fijn om er mee te slapen.
   Het gevoel van er 1 om hebben geeft me een veilig gevoel en het zit gewoon fijn, ik ben beschermd.
   En het zorgt ervoor dat ik normaal kan slapen. zonder luier zou ik 4x per week mijn bed nat hebben en snachts moeten douchen. Dan was ik ook altijd doodmoe overdag op school omdat je dan gewoon niet goed slaapt.
   Wel elke keer douchen als je luiers gebruikt hebt.

 7. Marnix

  Ja ik hen nog een vraag: ik heb nu zo’n gratis proefpakket van de apotheek maar welke luiers raad je me aan ? Ik ben 14

  1. klaas Bericht auteur

   Ik ben 15 dus de luiers die ik gebruik moet jij ook wel passen.
   Ik heb deze: https://www.123drogisterij.nl/tena-slip-plus-m-30st-716355

   Het heet Tena Slip Maxi Small.
   Het merk is tena
   Maxi staat voor dat het de de hoogste absorptie van het merk tena heeft. Kan het meeste hebben van het merk tena voordat het lekken gaat. (8 druppels staan erop)
   Small is de maat. Bij mij zit die als gegoten.

   En deze zijn ook erg goed: https://www.123drogisterij.nl/abri-form-premium-s4
   Ook dezelfde maat.

 8. niemand

  Hallo klaas ik gebruik pull up zitten erg lekker lekken niet ik vind het veel beter dan tena zitten ik zou julli pull up aanraden

 9. wil

  Hoi klaas
  Ik ben geen bedplasser maar word s’nachts tot weldrie keer wakker om te plassen heb dit al heel me leven lang.
  Dat is knap frustrerend en speel met de gedachte om luiers te gaan dragen of gaat dit te ver?

  1. klaas Bericht auteur

   Als je er beter door slaapt gaat het niet te ver. Je kan daar luiers voor dragen.
   Als ik zelf uit bed moet om te plassen kom ik zelf ook weer moeilijk in slaap.
   Ik plas zelf wel onbewust in bed als ik slaap maar heb daar luiers voor.
   Ik word toch soms weleens wakker in bed en voel ik dat ik heel nodig moet plassen of bijna ik weet niet of jij dat ook hebt elke keer ?
   Als dat bij mij gebeurt dan is dat maar 1x per nacht wat ik al frustrerend vindt omdat het meteen hoge nood is meestal en er dus uit moet en het raar vindt dat ik er soms wakker van wordt maar soms ook doorslaap.
   Ik heb dan de instructie gekregen van mijn ma om me niet volledig over te geven aan mijn luiers maar om hem zoo droog mogelijk te houden, ik wil er zelf ook niet expres in plassen.
   Ook om mijn blaas te trainen.
   Omdat ik een zwakke blaas heb vindt ik het al moeilijk om als ik wakker word en ik moet nodig heel nodig de wc op tijd te halen.
   Om het in te houden zeg maar.
   Ga ik makkelijk worden door het elke keer in de luier te doen train ik mezelf of mijn blaas ook niet om het beter op te houden waardoor ik mischien overdag ook problemen krijg.
   Dat is mischien wel het gevaar als je het bewust in luiers doet maar jij hebt het je hele leven al en 3x per nacht.
   Dus ga ik wel netjes naar de wc met kramp van het nodig moeten, de luier is dan puur voor om op te vangen, de beetjes of druppels die ik niet kon inhouden en doe de luier af en daarna weer om.
   Misschien dat dit ook zoo voor jou kan werken ?

 10. Wil

  Hoi Klaas
  Ik ben natuurlijk geen bedplasser en het is ook niet elke nacht 3x maar minimaal 1x altijd.
  Als ik er dan uit ga ben ik klaar wakker maar ik kan het prima ophouden alleen met een volle blaas slaap ik voor geen millimeter.
  Vanacht ook weer tegen 3uur en dan denk ik ik blijf gewoon liggen en val weer in slaap maar nee hoor ik moet er dus weer uit!
  Dat zijn gebroken nachten nou heb ik me volledig laten onderzoeken maar alles prima in orde! het hoord gewoon bij mij.
  Nu heb ik wel eens over medicijnen gelezen die urine aanmaak verminderen snachts maar ik wil eigenlijk geen rotzooi slikken.
  Daarom speel ik met de gedachte om een luier te dragen mischien slaap ik dan wel meteen verder maar eigenlijk vind ik het toch wel ver gaan.

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi wil
   Je kan er luiers voor gebruiken als je dat ziet zitten.
   Je kan ze ook af en toe gebruiken voor dagen dat je zeker wilt weten dat je de volgende dag fit bent.
   Bij mij thuis zijn we ook niet voor medicijn gebruik zoals minirin mijn ma wil het niet en ik zelf ook niet echt.
   Veel medicijnen worden ook bedacht om veel geld mee te verdienen door bedrijven.
   Ze kunnen bijwerkingen hebben en mag je ze nooit voor een lange tijd slikken.
   Ik ben er zelf ook bij de dokter voor geweest maar die kunnen ook niet zeker zeggen van daar light het aan.
   De dokter zij tegen mij dat ik te snel groei en de groeispurt heb voor mijn 12e heb ik nooit zulke klachten gehad.
   Voor jou zou het kunnen werken omdat je niet in de elke nacht je bed uit moet maar het is ook niet makkelijk om bij je volle verstand het in een luier te doen omdat het tegen je verstand in gaat.
   Je doet het al jaren bij de wc het is raar om dat niet te doen.
   Ik heb zelf nog steeds het gevoel als ik toch wakker word en erg nodig moet plassen dat ik soms bijna in mijn broek plas. Terwijl dat met een luier om onmogelijk is het gevoel is er nog wel.
   Het gevoel van ik wil niet zelf mijn bed smerig maken of mijn pyjama. Of in de badkamer de tegels.
   Terwijl als ik met een gebruikte luier van bed af kom zoiets heb van fijn dat het weer een nat bed heeft voorkomen.
   Het kan het met gemak aan een luier.

 11. wil

  Ha Klaas
  ik zal er nog eens goed over nadenken maar ik weet wel dat het knap vervelend is om er iedere nacht weer opnieuw uit bed te moeten om te plassen.
  Maar bedankt voor je reactie!
  Grt Wil

 12. Mathijs

  Hoi mijn naam is Mathijs ik ben een bedplasser en daarvoor draag ik luiers eerst was het alleen ‘s’nachts maar nu moet ik ze ook overdag dragen kan het zijn dat ik door het bedplassen probleemen zijn gaan krijgen ?

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi Mathijs.

   En ja ik ben zelf ook bedplasser helaas maar ik ben ook degene die de site gemaakt heeft.
   Het kan niet gebeuren dat als je ’s nachts luiers nodig hebt dat je daarvan ook overdag problemen krijgt doordat je ze draagt.
   Wat een luier alleen doet is je plas opvangen zodat je geen nat bed krijgt omdat je anders niet wakker wordt als je moet plassen. Of soms moeilijk op tijd de wc haalt.
   Wat je wel moet doen als je luiers draagt om je bed droog te houden is ze zoo droog mogelijk proberen te houden dus je niet compleet er aan over geven zeg maar.
   Luiers zijn duur maar ook om het ophouden te trainen als je nog wakker bent.

   Dus als je ’s avonds al een luier om hebt en je voelt dat je nodig moet plassen gewoon plassen bij de wc ’s nachts ook.
   Je plas ophouden doe je met een spier en als je die niet traint wordt het overdag ook langzaam moeilijker om op te houden.
   Plas je in je slaap dan kun je er gewoon echt niks aan doen.

   En heel soms kun je ook een klein beetje een blaasontsteking krijgen als je vaak in bed plast dan krijg je overdag dus problemen dit kan bijvoorbeeld gebeuren als je luiers gebruikt die niet zoveel opnemen en alsnog je bed moet verschonen bijna elke ochtend omdat ze gelekt hebben, dan zijn de luiers te nat en dan kun je problemen met je blaas en huid krijgen.

   Waar heb jij overdag precies last van ? Kun je het moeilijk ophouden overdag ?
   Er zijn ook speciale oefeingen die je kan doen om het beter te kunnen ophouden zoals bekkenbodemspieren oefeningen.

   groetjes klaas.

 13. Dominique Dewulf

  Aan alle vrouwen:
  Dominique is een jonge man met een verstandelijke handicap, autisme en incontinentie. Hij heeft enige hulp nodig als hij een namiddag of avond weg gaat. Het kan gaan om een feestje maar ook om één van de tentoonstellingen waar hij zijn prachtige stripverhalen tentoonstelt.
  Dominique heeft enige hulp nodig wat betreft omgaan met geld en op tijd een maaltijd en medicijnen nemen, gezien hij dat zelf soms vergeet.
  Ook heeft hij hulp nodig bij het aandoen van schoon incontinentiemateriaal.
  Voor Dominique is het krijgen van wat hulp en begeleiding heel belangrijk omdat het ervoor zorgt dat hij op die wijze meer vrijheid krijgt om leuke dingen te doen in zijn vrije tijd.
  Voor begeleiders is het een leuke ervaring om een medemens de mogelijkheid te geven om van extra vrijheid te genieten en deel te mogen nemen aan toffe momenten. Voor ons is het zo vanzelfsprekend om zorgeloos te doen wat we willen, voor mensen met een verstandelijke handicap en incontinentie is dat niet vanzelfsprekend.
  Op zijn pagina kan je meer lezen, vragen of reacties posten, tips geven enzovoort.
  https://www.facebook.com/groups/helpmeeenhandje/?fref=ts

 14. Anoniem

  Hoi ik ben 15 jaar en draag ook luiers ik heb zelfs een vriend waarmee ik samen luiers draag
  En we vinden dat allebei heel fijn.

  1. klaas Bericht auteur

   Vind ik niet raar, geniet er van. Bij ons in huis wisten we nooit dat ze bestonden in een maat voor als je bijna 13 bent. Een jaar natte bedden hebben gehad en niks hielp om eraf te komen.

   Toen kreeg ik luiers van mijn ouders en later een nieuw matras en had ik meteen zoiets van dat laat ik me niet omdoen. Ik dacht ik ben geen baby.
   Ik wist toen ook niet wat een luier ging doen als je erin zou plassen, ik dacht dan wordt ik wakker met een natte stinkende luier.
   toch uiteindelijk geprobeerd, voelde meteen wel fijn.
   En ermee wakker worden was nog fijner omdat ik dacht dat ik die nacht geen ongelukje had gehad. Maar bij het af doen pas duidelijk dat ie een volledig nat bed heeft voorkomen.
   Dat is hoe droog ze zijn.

   Buitenhuis dacht ik altijd dat ik me moest schamen voor mijn luiers maar als anderen het door krijgen merk ik eerder dat ze jaloers worden.

 15. wimmeke

  Hoi
  Ik ben wimmeke en draag nog dag en nacht luiers. Ben op zoek naar een meid of vrouw om me te verschonen en luiersexs te hebben . heb een tel nr waarop u me kan bereiken. +32 (0) 486 25 00 27.Alvast bedankt .

 16. Ger

  Hoi allemaal. Ik draag al heel lang luiers en Plasticbroeken. Ik heb ook een plastichoeslaken op mijn matras liggen. Ik draag overdag en s’nachts een luier en Plasticbroek. Ik ben namelijk incontinent. Ik heb er geen probleem mee denk maar zo het hoort bij mij. De mensen in mijn naaste omgeving weten ervan. Ik heb al verschillende luiers uitgeprobeerd. Mijn ervaring is dat ik zeer tevreden ben over de Seni Quattro luier medium hij kan veel opvangen en is via media Combi Care en de apotheek te verkrijgen. Schaam je nooit voor je bed of broekplassen dat je een luier nodig hebt. Beter een luier om dan een natte broek of bed. Het heeft ook voordelen je hoeft nooit naar een toilet te zoeken of op een vieze toilet plaats te nemen.

 17. Brendon

  Ik draag ook graag een luier maar mn ouders( moeder ) weten dat niet, ben 14 , en ik heb ze wel stiekem al eens gehaald ook om dat ik in bed plas ) ik heb een moeke en vake waar ik luiers draag snachts maar ik durf da niet goed te vertellen , ik zou dat wel willen maar heb de moed niet , ik zou gwn graag af en toe eens een luier dag en nacht willen dragen ( mezelf zijn )

  1. klaas Bericht auteur

   Mischien toch als je een keer per ongeluk in bed plast zonder luier en je moeder weet dat het gebeuert is dat je nat bent, dan vragen of je daar luiers voor mag gaan gebruiken. Zodat je niet meer nat bent in bed. Bijvoorbeeld als je je hele bed eraf trekt samen met je moeder of alleen. Als je snacht nat bent en je moeder hoort je herrie maken en komt je helpen om je bed te verschonen dat je dan zegt dat je op internet gelezen hebt dat er ook goeie luiers voor te krijgen zijn. Uitleggen waarom je er zoo in gelooft, dat ze in je maat bestaan en je ze zelf om kan doen. Nog niet vertellen dat je het al gedaan hebt maar vragen wat ze ervan vinden. Dat je het prettig vindt zitten hoef je er niet bij te vertellen maar dan is het niet meer raar voor je ouders dat er luiers voor jouw in huis staan. Of bij je oma. Bij mij was het andersom en wouden mijn ouders dat ik ze ging dragen waar ik eerst problemen over heb gemaakt. Ik moet soms zelf ook weleens in de ochtend een luier wat langer omhouwen nog omdat ik niet meteen de badkamer in kan omdat iemand staat te douchen. Omdat ik mijn luiers in de badkamer altijd af doe en dan gelijk ga douchen gooi ik ze daar ook in een afvalemmertje. Ik ga dan niet een half uur voor de deur wachten en ga in de luier waar ik in geslapen heb nog relax ontbijten. Daarna ben ik het ook wel zat.

 18. Ger

  Hallo jongen van 14 jaar. Als je zo graag luiers wilt dragen is er maar 1 oplossing voor en dat is dat je dan gewoon dag en nacht in je broek en bed ga plassen. Waar ze bij zijn natuurlijk. De consequenties is dan voor je zelf. Ze zullen met je naar de dokter gaan en misschien naar het ziekenhuis voor een uroloog. Dan zou je ook aan je vrienden en klasgenoten moeten uitleggen dat je incontinent bent. Ik draag zelf ook luiers en plasticbroeken en heb zelfs een bedzeil op mijn matras liggen. Ik ben al 23 jaar incontinent. Dus ik weet waar ik over praat. Succes.

 19. matthijs

  ger

  waar gaat dit over? je zit jezelf hier enorm tegen te spreken
  ik draag ook al veel jaren plastic broeken en luiers dus ik weet ook waar ik over praat
  en tegenwoordig moet ik gewoon dikke luiers dragen omdat ik het echt niet meer binnen houd
  maar ik vind het prettig om luiers te dragen . dus mijn inco heb ik geen probleem mee

 20. m

  ik ben zo bang geworden dat ik de wc niet meer haal en dat ik vandaag of morgen snachts ook niet meer wakker wordt als ik moet plassen
  dat ik tegenwoordig dag en nacht de dikste luiers draag die er zijn
  maar eigenlijk is het ook zo dat ik dan wel erg incontinent ben, maar dat ik het ook heerlijk vind om een luier te dragen
  ik had 15 jaar geleden nooit kunnen bedenken dat ik heel jong al inco zou worden en dat ik luiers dragen zo fijn vond
  want anders had ik er 15 jaar geleden mee begonnen
  ik vind het echt geen probleem dat ik geen controle meer heb over mijn blaas

 21. D.wetzels

  Hoi klaas,
  Ik plaste vroeger in bed maar nu niet meer
  Maar mijn moeder koopt nog altijd luiers en als ik iets fout doe dan moet ik een luier om voor straf dag en nacht ook als ik naar school moet.
  Dus ik schaam me best wel overdag.
  s’nachts vind ik het niet erg want dat vind ik best een fijn gevoel.
  Maar ook als ik vakantie heb dus dan ben ik thuis maar als ik dan straf heb moet ik een luier om en dan mag ik niet naar de wc en moet ik het in mijn luier doen
  Ik voel me dan echt ongemakkelijk want ik moet dan ook er in poepen en ze behandeldmet dan als een baby
  Dus als ik in mijn luier heb geplast/gepoept dan Moet ik op het gedrag gaan liggen en dan doet ze een nieuwe luier bij me om
  eerst talk poeder en dan de luier en dan krijg ik ook nog een romper aan dus ik vind het niet leuk vooral niet op school want dan moet ik ook ales in mijn luier doen
  Dus als ik het in mijn luier heb gedaan moet ik op school naar de wc en een nieuwe aan doen heb er altijd 2 mee
  ik vindt het niet leuk

 22. Urifoon

  Hallo Klaas en andere bedplassers,
  Bedplassen is niet leuk, maar jullie zijn zeker niet de enigen. Alleen al in Nederland zijn er ongeveer 150.000 (!) kinderen die regelmatig in bed plassen.
  Gelukkig is hier een oplossing voor! In de loop der jaren zijn er vele methoden ontwikkeld om mensen van het bedplassen af te helpen. De meeste methoden bestaan uit trainingen. Het lichaam wordt getraind om te herkennen wanneer de blaas ’s nachts vol is. Zeer effectief bij bedplassen is de plaswekkertraining. Urifoon helpt al meer dan 60 jaar mensen die last hebben van broek- en/of bedplassen. Zij geven persoonlijke telefonische begeleiding tijdens de plaswekkertraining, zodat de training zo snel en efficiënt mogelijk verloopt. Kijk voor meer informatie op de website http://WWW.URIFOON.NL

 23. Engeltje

  Ik ben een vrouw en ik kan mijn plas niet zo goed ophouden. Hierdoor heb ik op de gekste plekken al noodgedwongen geplast, op het treinperron gehurkt achter een prullenbak, achter een lullig struikje, in een winkelstraat gewoon staand met benen wijd, achter een bushokje, zelfs een keer in een lege treincoupé. Als ik nu ver moet reizen doe ik een luierbroekje aan.

 24. Lewis

  Draag luier 24/24 plas nog altijd in mijn broek en bed draag tena en zeer goede luier ben 16 dragen anderen 16 jarigen ook nog luier doe ze ook aan om naar een fuif te gaan en de eerste keer sex met mijn vriendin was op de fuif in de wc en die von da leuk als ik dat draag en die draagt die nu ook en draag ook nog een body om de luier op zijn plaats te houden

 25. danny

  hoi ik ben danny ik ben 39 jaar en ik plas weer in bed en in mijn broek ik vind niet leuk ik ga ook niet op stap of maar maat ik ben zoow bang als ik op gastaan dat er plas uit loop en soms vraag wel is maat kom je slaap maar ja dat gaat ook niet je kan tocht niet met nat bed wakker worden ik voel me alleen zijn er nog van mijn leefdijt die dat hebben ik zoek vrienden die dat ook hebben groede danny

 26. Dani

  Ik hou super veel van luiers vooral pampers omdat ik me dan echt een baby voel maar ik durf niet te vragen aan mij ouders of ik ze mag

 27. matthijs

  ik vind het heerlijk dat ik incontinent ben geworden want ik ben verplicht om dag en nacht luiers te dragen en ik voel mijn plas nooit meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.