Merk: Attends, Attends slip regular s9Attends Slip Regular Small (50-80 cm middelomtrek) Geschikte leeftijd: 10 tot 18 jaar.

Attends Slip Regular biedt optimale bescherming bij bedplassen & zware incontinentie. De slip heeft een anatomische pasvorm, en daardoor een comfortabele aansluiting op het lichaam. De krachtige, uit 3 delen bestaande absorptiezone, mede voorzien van de gepatenteerde Quick-Dry® technologie neemt het vocht snel weg en sluit deze op in de kern van het product, zodat de huid comfortabel droog aanvoelt. Deze kwalitatief hoogwaardige absorptiezone zorgt voor een droge slip, zodat u zich toch comfortabel voelt tijdens het dragen van de slip. De Attends Slip Regular heeft 4 plakstrips, zodat het product makkelijk te fixeren is. De zijvleugels zijn gemaakt van luchtdoorlaatbaar materiaal, wat uw huid in staat stelt te blijven ademen. Attends Slip Regular is verkrijgbaar in 2 absorpties (9 en 10) en 4 maten Evenals alle andere Attends producten biedt de slip bescherming tegen nare geurtjes dankzij de “Odour protection” en zijn de slips wit van kleur voor extra discretie.

Door op de foto te klikken kom je direct bij een site terecht waar je het zou kunnen krijgen maar er zijn veel meer internetwinkels Zie hier.

attends slip regular luier

Extra productinformatie:

Attends Slip 9 is verkrijgbaar in 4 maten.  Extra Small en Small en kunnen ook gebruikt worden voor kinderen die de luiers ontgroeid zijn en toch nog regelmatig last hebben van bedwateren of in bed plassen. Elke slip heeft een lichtblauwe vochtindicator die verdwijnt wanneer de Slip verzadigd is en verwisseld moet worden. Zo hoeft u de slip niet na ieder scheutje te verwisselen, waardoor deze langer meegaat.

Geschikt voor heupmaat: 50-80 cm

attends slip regular plus

attends slip regular plus open pack

Meer info: http://attends.nl/products/view.aspx?pr=799&c=&s=&ru=%2Fproducts%2Flist.aspx

 

Verkrijgbaarheid: Apotheek / Internetwinkels

 

 

Zoekwoorden: luiers voor de nacht. attends luiers. luiers voor 10 tot 15. luiers voor 10 tot 18. tiener luier. bedplassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.