Is er verschil tussen Jongens / Mannen en Meisjes / Vrouwen luiers ?

Depend Pants Luier - verschil tussen man en vrouw

Bij Depend pants die vooral voor overdag geschikt zijn zit er verschil tussen jongens en meisjes – Klik voor vergroting.

Zijn er ook speciale luiers of (incontinentieluiers) apart voor mannen en vrouwen en/of speciale luiers, pants voor jongens en meisjes apart ? Van de echte Slipluier zoals een: Tena slip maxi small In ieder geval niet. Dit geldt voor alle merken die de slip hebben. Echte luiers zijn allemaal unisex dit betekent dat ze voor jongens en meisjes zijn. (klik voor vergroting van plaatjes)

Absorin comfort slip unisex

Absorin comfort slip unisex. Bij deze is geen verschil tussen jongens luier en meisjes luier.

Bij drynites en depend maken ze wel verschillende luierbroekjes voor jongens en meisjes dit doen ze voor het uiterlijk, jongens vinden een blauwe kleur leuker en meisjes vinden roze leuker. Ook houden ze er rekening mee met het gedeelte wat het eerste nat wordt bij een jongen en een meisje, Bij jongens zal dit meer aan de voorkant zijn en bij vrouwen midden in/onderin. Het luierbroekje is dus op die plekken dikker gemaakt. Bij mannen is het gedeelte wat absorberen kan hoger aan de voorkant dan de versie voor vrouwen zoals op het plaatje rechtsboven. Bij drynites en depend pants heb je wel verschil tussen jongens luier en meisjes luiers.

Nog vragen? stuur me een email via deze link

 

Luier jongen

Luier jongen

5 gedachten over “Is er verschil tussen Jongens / Mannen en Meisjes / Vrouwen luiers ?

  1. Ferry

    Ik merk het nu al op meerdere pagina’s. Let aub op je zinsopbouw, het klopt gewoon niet qua opbouw en grammatica.
    Ik vind dat je best een leuke site heb, maar de spelling, opbouw en algemene grammatica klopt niet. Het zit vol met kromme en rare zinnen. Dit leest uiteindelijk erg vervelend.

  2. Ivy

    Inmiddels is dit toch achterhaald en hebben we het over uniseks en niet over luiers maar over incontinentiemateriaal?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.