Inleggers | Inlegverbanden speciaal voor luiers | Incontinentiemateriaal

Inlegluiers - Inleggers (Abena abri let op deze foto)

Inlegluiers – Inleggers (Abena abri let op deze foto)

Inleggers worden gebruikt bij zware incontinentie, bedoeld om de absorptiecapaciteit te verhogen van Contours, Slips, Pull-Ons, Pants.

Hier bestaat ook veel verwarring over zoo vallen maandverbanden en inlegkruisjes voor vrouwen op sommige sites ook onder inleggers wat het ook wel een beetje is. De meeste inleggers zijn bedoeld om in vrouwen ondergoed te dragen net zoals maandverband en inlegkruisjes maar er zijn ook inleggers waarmee je de absorptie kan verhogen als je een luier draagt zoals een tena slip maxi maar ook de tena flex. De inleggers zoals op het plaatje hierboven kan je dan extra erin dragen zodat een luier veel meer aankan en langer meegaat. Zoals de Abri-let maxi (bestel site) of de Attends Slipinleg 

Een inlegger kan je dan iedere keer verschonen waardoor je veel langer kunt doen met 1 luier (slip of een flex) of je gebruikt ze als een luier te vaak doorlekt.

BoosterPad__66338.1432237142.1280.1280Er zijn verschillende types inleggers je hebt bijvoorbeeld ook inleggers die bijna net zoo groot zijn als het slip model luiers met plakkers maar de plakkers missen bij dit type Incontinentiemateriaal en er eigenlijk uitzien als een groot maandverband zoals deze:

inlegger

inlegger met bijbehorend broekje

En je draagt ze met een broekje dat erbij hoort om het op hun plek te houden  wat expres een beetje strak zit zodat het niet heel snel verschuift deze worden veel gebruikt door vrouwen die zwanger zijn of geweest. Meestal kiezen ze hiervoor omdat ze zich dan minder schamen ervoor voor hun gevoel hebben ze geen pamper om maar het is in principe hetzelfde. Dit type Incontinentiemateriaal past niet in een luier daar zijn ze te groot voor. Om de absorptie te verhogen.

Abena Abri Let Maxi Inlegger

Abena Abri Let Maxi Inlegger voor in luiers.

Inleggers speciaal voor in luiers met plakkers.

Inleggers speciaal voor in luiers met plakkers zijn er ook. Deze zijn niet zoo breed en passen in de midden van een slip, zoals een tena maxi small luier. Deze zijn er echt voor bedoeld. Je zou het zelfs in een drynite kunnen gebruiken. Je gebruikt ze voor als je een luier heel lang wilt gebruiken. Doordat je de inlegger iedere keer verschoont duurt het heel lang voordat de luier zelf verzadigt is en/of het type wat je gebruikt wel eens doorlekt dan vergroot de inlegger de absorptie ervan. Enkele voorbeelden van Inleggers voor in luiers met plakkers zijn:

Inleg luiers waar te koop ? Bestel sites:

inleg luiers van Tena:

 1. http://drogist-store.nl/slim_inkopen/baby_peuter/baby_peuter_luiers_doekjes/tena_inlegluier_20x60cm_753900-65195.html
 2. http://topdrogist.nl/onbekend/c-298/inleg-20x60cm-753900-40-verp-/p-101215/
 3. http://www.123drogisterij.nl/tena-maxi-verb-normaal-753900-40-st

Merk Abena:

 1. http://www.incontinentieverzorging.eu/index.php?item=abena-abri-let-maxi-inlegger——art_-4035&action=article&aid=957&lang=NL
 2. http://www.incontinent.eu/index.php?item=abena-abri-let-inlegverbanden&action=article&aid=11080&lang=NL
 3. http://www.inleggers.nl/

line

Abena Abri Let Maxi Inlegger

Abena Abri Let Maxi Inlegger voor in luiers.

Abena Abri let inlegverbanden zijn wel geschikt om in een luier of slip te dragen.

Het Abena Abri-Let programma bestaat uit rechthoekige verbanden met beschermfolie en fixatieverbanden (zonder beschermfolie). Abena Abri-Let verbanden zijn geschikt voor lichte tot matige urine-incontinentie maar kunnen ook gebruikt worden als absorberend verband na een lichte operatieve ingreep.
Ze zijn hoofdzakelijk ontworpen voor gebruik in combinatie met speciaal fixatie ondergoed. De Abri-Let Mini is voorzien van een peel-off hechtstrip waardoor deze ook in normaal ondergoed gefixeerd kan worden.

Eigenschappen
 • Non-woven bovenlaag
 • Optimale bescherming tegen lekkages
 • Kern met hoog absorptievermogen
 • Voelt zacht aan
 • Met of zonder plakstrip
 • Absorptie vermogen: 1.300ML
 • Afmeting: 16 X 61CM

line

Voorbeelden:

Absorin Sanette Orange

Absorin Sanette Orange

xInlegverband-voor-matig-tot-zwaar-urineverlies-Absorin-Comfort-Sanette_3656_1_jpg_pagespeed_ic_QRH34wynHz

sanette

Sanette is de naam die het merk absorin heeft voor het type incontinentiemateriaal wat je met een broekje draagt. Deze zijn niet geschikt om extra in een luier met plakkers te dragen.

3 gedachten over “Inleggers | Inlegverbanden speciaal voor luiers | Incontinentiemateriaal

 1. marcelkokkedee

  heb u ook in grote maat inlegkruisje
  voor man
  2×40
  als u nog hebben
  dan kunt u op stuuren
  populierlaan 53
  4621 cj
  bergen op zoom
  of hebu ook een catgulog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.