DryNites absorberende broekjes (luierbroekjes)

DryNites absorberende broekjes (luierbroekjes)

DryNites absorberende broekjes (luierbroekjes)

(Tekst overgenomen van een andere site)

Bedplassen tiener.

DryNites Absorberende Luierbroekjes Boy zijn er voor jouw zoon. Als jouw zoon last heeft van bedplassen kan dat vaak een moeilijke tijd zijn. Als je kind blijft bedplassen terwijl dat eigenlijk niet meer hoort, kan dat gevoelens van bezorgdheid, verwarring en/of frustratie oproepen. Met de absorberende luierbroekjes van DryNites, voor jongens van 8 tot 15 jaar, kun je hier een einde aan maken. Deze DryNites luierbroekjes geven je kind meer vertrouwen en helpen mee om het probleem op te lossen.

Meer informatie over DryNites Absorberende Luierbroekjes Boy 8-15 jaar
In deze DryNites verpakking zitten 9 absorberende luierbroekjes voor je zoon.
DryNites helpt bij bedplassen door kind en puber
Bedplassen is voor een kind geen pretje. Zeker niet als hij al een puber is. Bedplassen kan bij een tiener soms voorkomen, dat is niet erg. Jij als ouder kunt dit samen met je kind oplossen. Daarom zijn er nu DryNites absorberende luierbroekjes voor oudere kinderen om urineverlies in de kiem te smoren. Het zijn nachtbroekjes van Drynites voor jongens. Deze zijn gemakkelijk en anoniem online te bestellen. Door Drynites broekjes te bestellen en te kopen kun je de incontinentie tegen gaan. Zo worden de nachten met DryNites boy ook daad werkelijk dry nights.
Over DryNites absorberende luierbroekjes
Deze absorberende luierbroekjes zijn speciaal ontworpen om onopvallend te dragen onder de nachtkleding. Ze zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, net als gewoon ondergoed. Door de rekbare zijkanten hebben de broekjes een optimale pasvorm. Verkrijgbaar in drie maten, voor jongens en meisjes.

Absorberende broekjes
Bij de variant voor de jongens zit het absorptievermogen meer voor in het broekje terwijl deze bij meisjes meer in het midden van het broekje zit. De super absorberend laag, de anti-lek randjes en een vochtwerende buitenlaag zorgen samen voor een droge huid en staan garant voor onovertroffen nachtbescherming. De rekbare zijkanten zorgen voor een goede pasvorm, die je kind de hele nacht drooghoudt.
DryNites absorberende broekjes zijn ontworpen om onopvallend onder de nachtkleding te dragen en ze zijn eenvoudig aan en uit te trekken net als gewoon ondergoed en voelen lekker zacht aan. Er zijn voor het maken van de absorberende broekjes materialen gebruikt die niet ritselen waardoor uw kind ongehinderd kan slapen. Uw kind kan ongestoord deelnemen aan slaapfeestjes of mee gaan op kamp zonder dat hij zich ergens voor hoeft te schamen. Hij wordt tenslotte niet meer wakker in een nat bed en met de speciaal door kinderen uitgekozen prachtige jongens- en meisjesontwerpen lijken DryNites broekjes sprekend op gewoon ondergoed!

Drynites vindt je bijna bij elke drogist zoals Kruidvat. Dio. Maar ook bijvoorbeeld de Albert Heijn en C1000, jumbo. Je vindt ze bij veel supermarkten. Ze zijn ook te bestellen via https://www.123incontinentie.nl/product-categorie/kind/huggies-drynites-broekjes/.

 • Hoeveel zitten er in een pak drynites ? 9 stuks.

10 gedachten over “DryNites absorberende broekjes (luierbroekjes)

  1. klaas Bericht auteur

   Hee jordy.

   Drynites gebruikt geen heupomvang, drynites maakt die broekjes echt voor een bepaalde leeftijd.
   Zoals 3 tot 5, 4 tot 7, 8 tot 15 jaar.
   Maar ik ben 14 en heb drynites ook geprobeerd en die pas ik prima. Maar ik gebruik altijd tena luiers en daar de kleinste maat van wat small heet en die hebben wel netjes een heupomvang op de verpakking.
   Dat is 56 tot 85 CM (heupomvang) dus omdat ik drynites ook prima pas denk ik dat de heupomvang van drynites 8 tm 15 jaar ook ongeveer 56 tot 85 CM is.

   En hoeveel ze opnemen ? Ik denk als je er een keer per ongeluk in plast dat ze meteen vol zitten als het net zoveel is als je nodig naar de wc moet overdag.

   groetjes klaas.

  2. klaas Bericht auteur

   Hee jordy.

   Drynites gebruikt geen heupomvang, drynites maakt die broekjes echt voor een bepaalde leeftijd.
   Zoals 3 tot 5, 4 tot 7, 8 tot 15 jaar.
   Maar ik ben 14 en heb drynites ook geprobeerd en die pas ik prima. Maar ik gebruik altijd tena luiers en daar de kleinste maat van wat small heet en die hebben wel netjes een heupomvang op de verpakking.
   Dat is 56 tot 85 CM (heupomvang) dus omdat ik drynites ook prima pas denk ik dat de heupomvang van drynites 8 tm 15 jaar ook ongeveer 56 tot 85 CM is.

   En hoeveel ze opnemen ? Ik denk als je er een keer per ongeluk in plast dat ze meteen vol zitten als het net zoveel is als je nodig naar de wc moet overdag. Ze kunnen veel hebben maar niet voor iedereen is het genoeg. Je moet het even uit testen.

   Groetjes klaas.

 1. Anoniem

  Beste klaas

  Wat denk je dan over kruitvat luierbroekjes
  Ben zelf 16 maar weet niet wat moet
  Kiezen kruidvat luierbroekjes xl
  Of drynires 8 15
  Weeg zelf 52 kilo
  En mijn heup omvang is 72

  Wat vind jij het dan de best

  M.v.g jordy

  1. klaas Bericht auteur

   Kruitvat luierbroekjes hoor ik wel goede dingen over, ze schijnen iets meer meer te kunnen opnemen als drynites maar ik heb ze zelf nog nooit om gehad.
   Drynites ook niet meer als een week gedragen.

   Ik weet dat ik een heup omvang heb van 69 CM.
   Ik denk dat jij er nog wel makkelijk in past in drynites en kruitvat luierbroekjes.
   Ik vindt het moeilijk om te zeggen welke beter zijn.

  1. klaas Bericht auteur

   Als je ze in de winkel koopt zoals de Albert Heijn ben je ook redelijk anoniem hoor. Of de Kruidvat, of een andere drogist. Je kan je toch wel mega zenuwachtig voelen en het gevoel hebben dat iedereen kijkt dat jij drynites koopt maar dat is niet zoo. Ook diegene die aan de kassa maakt het echt niks uit. En als degene die aan de kassa ziet dat een jonge jongen of meisje drynites koopt kunnen ze mischien denken och wat zielig die jongen plast nog in zijn bed maar dat gaan ze heus niet tegen je zeggen. Want daar zijn drynites voor gemaakt en ze zien drynites mischien wel 100X op een dag over de loopband gaan want daarom liggen ze ook in de winkel. Ook hoef je je niet schuldig te voelen als je het ook fijn vindt zitten dat je ze daarom koopt, als iemand er wat van zegt dan zeg je ja dat heb ik nodig.

  2. klaas Bericht auteur

   Als je ze in de winkel koopt zoals de Albert Heijn ben je ook redelijk anoniem hoor. Of de Kruidvat, of een andere drogist. Je kan je toch wel mega zenuwachtig voelen en het gevoel hebben dat iedereen kijkt dat jij drynites koopt maar dat is niet zoo. Ook diegene die aan de kassa maakt het echt niks uit. En als degene die aan de kassa ziet dat een jonge jongen of meisje drynites koopt kunnen ze mischien denken och wat zielig die jongen plast nog in zijn bed maar dat gaan ze heus niet tegen je zeggen. Want daar zijn drynites voor gemaakt en ze zien drynites mischien wel 100X op een dag over de loopband gaan want daarom liggen ze ook in de winkel. Ook hoef je je niet schuldig te voelen als je het ook fijn vindt zitten dat je ze daarom koopt, als iemand er wat van zegt dan zeg je ja dat heb ik nodig. groet klaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.