Luiers die voorkomen dat je in bed plast

In Bed geplast stiekem verschonen

Bed verschonen…….

Op deze pagina staan luiers die je zou kunnen gebruiken tegen bedplassen / bedwateren. Voor meisjes en jongens. Bij deze is dat niet meer gescheiden. (Unisex) . Pampers / luiers voor grote kinderen, tieners, pubers. Je kan deze pagina gebruiken als informatie bron om te kijken wat er allemaal bestaat aan grotere maten luiers, want het is ook weer niet zoo dat als je als tiener nog in je bed plast volwassenen luiers nodig hebt om alles droog te houden, ze zijn er in alle maten ! Je hebt bijvoorbeeld wel babyluiers die gewoon in de supermarkt liggen maar wat moet je dragen als je wat ouder bent en je plast weer in bed ? (Of nog steeds) veel mensen (ouders vooral) weten niet dat er ook speciale luiers in de apotheek te krijgen zijn of te bestellen zijn via internet die ongeveer 4x meer aankunnen als broekjes. Zoo maakt het merk Tena bijvoorbeeld erg goede luiers die beginnen bij een maatje groter dan de supermarkt: Extra Extra Small (XXS) (tena slip junior) Tena Slip Junior 50-60 CM is speciaal ontwikkeld voor jongeren tussen de 5-15 jaar. Deze jongeren zijn uit de grootste maat kinderluier gegroeid en bij hen sluit de Slip Plus XS niet altijd voldoende aan (met name rondom de benen). De pasvorm van de Tena Slip Junior kenmerkt zich door een smallere kern en kleinere beenopeningen. Geschikt bij matig tot zwaar urineverlies. Ze zetten er ook niet meer op voor hoeveel kilo het is (KG) maar wat je heupomvang is. En zoo staat op een pak Tena luiers voor de maat small: (56 – 85 CM) Dat is de heupomvang.

http://www.bedplassen-luiers.nl/images/tena-maxi-small-met-maat.jpg

Tena slip maxi small 56-85CM

Tena slip junior (de kleinste maat):

Tena-Slip-Junior

Tena-Slip-Junior 50-60 CM

Zoo kun je als je telkens per ongeluk in bed plast of telkens de wc niet op tijd haalt toch met het gevoel wakker worden dat je droog bent gebleven al heeft een luier wat opgevangen waar je tot je enkels nat van zou kunnen zijn. Dus niet een vies nat en koud gevoel. En als je het wilt kun je ze gelijk al zelfstandig leren omdoen. De maten van tena luiers in de volgorde van klein naar groot zijn: XXS 50-60 CM, XS 49-74 CM, Small 56-85 cm, Medium 73-122 CM. De druppels geven aan hoeveel het absorbeert. Tena Slip Junior 50-60 CM kopen. Tena slip maxi small 56-85CM kopen.

Ook linkt de afbeelding van een product op deze site hieronder direct door naar de site waar je dit zou kunnen kopen (Deze site verkoopt zelf niks). Welke maat luier moet een jongen of meisje van 10, 12, 15 jaar ? Heb je nog steeds geen idee of deze luiers zouden passen lees dan eerst Deze pagina van mij (link) Of Welke leeftijd welke luiers ?

Voor vragen klik hier. Je kan ook onderaan deze pagina reageren en vragen stellen.

Waar kan je luiers kopen voor 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 jaar ? Op deze pagina staat een lange lijst met voorbeelden die doorklinken naar echte webwinkels waar je ze kan bestellen en thuisbezorgd worden, anoniem vaak maar je zou ook naar hetzelfde kunnen vragen in een apotheek. Luiers zijn er vaak in 3 maten. En omdat ik het hier op deze pagina niet over luiers voor volwassenen heb is de maat Small (56-85 cm middelomtrek). Verder bestaat er ook nog de maat XS wat staat voor extra small, er bestaat ook medium en large.

Meteen Anoniem Bestellen ervan kan je op :

123incontinentie

123incontinentie.nl  (Anonieme verpakking)

Bij deze merken zullen ze vaak spreken van incontinentieluiers, incontinentie is vaak dat je geen of weinig controle meer hebt over je blaas. Luiers die je dan draagt hebben dan een bepaalde tijd tot ze vol zijn, meer absorptie en een dus wat dikkere luier betekent dan dat je wat langer kan doen met dezelfde luier of (slip). Bij bedplassen verlies je vaak de hele blaasinhoud in je slaap als die vol is ongemerkt daarom heb je luiers nodig die dat aankunnen. De meeste met gemak op deze pagina. En de veiligste versies zijn de luiers met 4 plakkers.

Luiers of incontinentieluiers totaal nieuw voor je ?

Dan vraag jij jezelf vast af: Met welk merk kan je dan het beste beginnen ? En welk merk is niet zoveel gedoe ? Als het je eerste keer is. Kijk dan eerst op deze pagina van deze site (klik)

Omdat ikzelf ook luiers draag ’s nachts ben ik van mezelf uitgegaan van wat ik zou kunnen passen maar kan ik wel inschatten dat kinderen die wat ouder of jonger dan mij zijn ze ook passen. En wat er nou nog meer is als het merk wat ik nu heb. Luiers op deze pagina zijn wel geschikt voor 7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18 jaar/ jarigen. luiers voor oudere kinderen maar ze zijn er ook in volwassen maat als je dat nodig hebt. Maar vindt je deze pagina niet duidelijk genoeg Kan je ook meteen op de websites zelf kijken van de professionele luier merken daar vindt je veel meer als wat je hier vindt. Met 1 van de bovenste luiers op deze pagina kan je gewoon geen nat bed meer krijgen.

Absorin Logo

Absorin Logo

Molicare Logo

Molicare Logo

Tena Logo

Tena Logo

Attends Logo

Attends Logo

Lille healthcare

Lille healthcare Logo

Opsomming van producten op deze pagina:

lijn

Door op het plaatje te klikken kom je op een bestel site.

[NoShop Luiers (Slips)]

Productgegevens :

 • FeelDry houdt uitstekend droog, door het vocht snel te absorberen en bijzonder goed vast te houden.
 • Twin Core Dry Soft Technology is een dubbele pulpmat. De bovenste laag neemt snel urine op en de onderste laag verspreidt de urine en houdt het vast. Flexifit taille-elastiek verhoogt de pasvorm en helpt doorlekken te voorkomen.
 • Security Barrier: opstaande vocht afstotende randjes voor minder lekkages.
 • De speciale Tape Landing Zone maakt het mogelijk de tapes herhaaldelijk te openen en sluiten.
 • Eas-i-Select kleurcodering maakt het eenvoudig om het juiste product te vinden.
 • De maatkeuze is afhankelijk van de omvang van de persoon:
 • Tena maxi Heupomvang / Middelomtrek / Taile-maat) Extra Small (49 – 74 cm), Small (56 – 85 cm), Medium (73 – 122 cm) en Large (92 – 144 cm)
 • Geschikt als luier voor grote kinderen voor bijvoorbeeld een (Geschatte geschikte leeftijd) 12 13 14 15 16 17 18 19 jarige om een nat bed te voorkomen.
 • Wegwerpluier : de urine-indicator (vochtindicator) Geeft aan of je deze moet weggooien ‘S ochtens een volledige gele lijn betekent dat de luier ongebruikt is en kan je deze blijven hergebruiken tot ie wel een keer nat is. Overdag geeft het aan wanneer het product moet worden vervangen.

Urine indicator Luiersvochtindicator

Extra informatie :

Artikelnummer 710510
Verpakking 24 stuk
Absorptievermogen 8
Type product Slip
Maat Small
pdf

Meer Details

Gebruiksaanwijzing :

Tena Slip Omdoen handleiding - Staand En liggend

Tena luier om

Tena Slip Plus Met Urine indicator

Tena Slip Plus Met Urine indicator

uitleg tena slips luiers

Uitleg Tena slips luiers Klik voor grootte versie

tena slip maxi product

Tena slip maxi small – Zoo zien ze eruit

Commentaar: Dit zijn de luiers die ikzelf ook gebruik.Door het probleem van ’s nachts in bedplassen kunnen deze niet gaan lekken.Doordat bijvoorbeeld het teveel is voor de luier. De maat is small. Voor mijzelf iemand van 14 jaar is het voor mij de perfecte maat niet te groot niet te klein.

Verkrijgbaarheid: Apotheek / Internetwinkels

lijn

[NoShop Luiers Absorin (Slips)]
Volgens Absorin de ideale nachtluier

Details:

 • Absorptie : 2.536 ML
 • Geschikt als luier voor grote kinderen voor bijvoorbeeld een 12 13 14 15 16 17 18 19 jarige om een nat bed te voorkomen.
 • super absorberend; eendelig systeem
 • anatomische vorm; voor meer bewegingsvrijheid
 • nonwoven toplaag; laat het vocht snel door en zorgt voor een extra droog en zacht gevoel
 • Super Absorberend Poeder (SAP) 3+system; zet urine om in gel, vertraagt bacteriegroei,
 • beschermt de zuurmantel van de huid en voorkomt het ontstaan van nare geurtjes
 • speciale “hybatex-vezel”; zorgt voor een luchtigere structuur van de fluff, waardoor het vocht zich beter verspreidt en de absorptie wordt versneld, ook bij meerdere urinelozingen
 • punt-druk-structuur in het fluff absorptiemateriaal; voor snelle absorptie en verspreiding van urine
 • dubbel absorptiekussen; voor snelle opname en verspreiding van urine in het product
 • zacht aflopend absorptiekussen; voor extra comfort en ter voorkoming van drukplekken
 • soepele lycra beenelastieken; voor een perfecte pasvorm (geen latex)
 • antilekrandjes; voorkomen lekkage van urine en feces
 • elastische tailleband aan voor- en achterzijde; zorgt ervoor dat de slip onder alle omstandigheden perfect aansluit op het lichaam
 • her sluitbare plakstrips; voor perfecte fixatie
 • beschermzijde van PE-folie; voorkomt doorlekken
 • urineverzadigingsindicator; laat aan de buitenkant zien, wanneer het verband verzadigd is,
 • kleurcodering
 • de maat wordt bepaald door de heupomvang
 • elke slip heeft een eigen absorptiewaarde; voor elke mate van incontinentie een juist product
 • Maat S is geschikt als Nachtluiers voor grotere kinderen 10 11 12 13 14 15 16 17 18 jaar (maximale taile-omvang 85 CM)

* Absorin DoorSlaapSysteem: Bij uitstek geschikt tijdens de nacht voor mensen met zeer zware incontinentie/en of bedplassen.

absorin slip luier producteigenschappen.

absorin slip luier producteigenschappen

Product Folder Absorin slip luier (PDF)

Meer Details

absorin slip yellow small

absorin slip yellow small ingezoomd op de maat

absorin slip yellow doos 80 luiers

absorin slip yellow doos 80 luiers (4X20 stuks)

Verkrijgbaarheid: Apotheek / Internetwinkels

lijn

[NoShop Luiers Attends (Slips)]

Door op de foto te klikken kom je direct bij een site terecht waar je het zou kunnen krijgen maar er zijn veel meer internetwinkels Zie hier.

attends slip regular luier

Extra productinformatie:

Attends Slip 9 is verkrijgbaar in 4 maten. Extra Small en Small en kunnen ook gebruikt worden voor kinderen die de luiers ontgroeid zijn en toch nog regelmatig last hebben van bedwateren. Elke slip heeft een lichtblauwe vochtindicator die verdwijnt wanneer de Slip verzadigd is en verwisseld moet worden. Zo hoeft u de slip niet na ieder scheutje te verwisselen, waardoor deze langer meegaat.

Geschikt voor heupmaat: 50-80 cm

attends slip regular plus

attends slip regular plus open pack

Meer info: http://attends.nl/products/view.aspx?pr=799&c=&s=&ru=%2Fproducts%2Flist.aspx

Verkrijgbaarheid: Apotheek / Internetwinkels

lijn

[NoShop Luiers LilFIT (Slips)]

Door op de foto te klikken kom je direct bij een site terecht waar je het zou kunnen krijgen maar er zijn veel meer internetwinkels Zie hier.

lilfit maxi

Punten van het product:

 • BREATHABLE De “ademende” waterdichte buitenzijde zorgt voor een beter comfort van de huid.
 • HOGE DISCRETIE Buitenste “stille” omslag: geen geluidshinder bij bewegen. De discretie blijft behouden.
 • HOGERE ABSORPTIE Dubbel kussen: verhoogt de absorptiecapaciteit op de plaats waar er behoefte aan is, namelijk in de centrale zone en aan de achterzijde van het incontinentiemateriaal.
 • GEEN “VOCHTIG” GEVOEL ” Droge laag” : deze dubbele laag verdubbelt de absorptiesnelheid en verhindert op die manier het risico op lekken en geeft geen “vochtig aanvoelen”.
 • LEKVRIJ Anti-lekranden: hydrofoob en rekbaar, vergemakkelijken het aanbrengen en verhinderen het risico op lekken tijdens de mictie.
 • HULP BIJ VERSCHONEN Vochtindicator: deze kleurt blauw bij contact met urine. Gekoppeld aan een tijdschaal, kan men exact de saturatie-graad zien. Volledige blauwe lijn ? Dan wordt het aangeraden om te verschonen.
 • GEURCONTROLE Super absorbant: nieuwe generatie, de geurtjes worden geneutraliseerd.
 • HYPOALLERGISCH Dermatologisch getest door een gespecialiseerd labo om een optimale veiligheid voor de gebruiker te garanderen.
Alle info over de luiers (Slips) van Lil healtcare

Meer Details

vochtindicator luiers

vochtindicator luiers

Lille healthcare - LilFIT Small Maxi

Lille healthcare – LilFIT Small Maxi

lille healtcare luiers de maten in cm

lille healtcare luiers de maten in cm

Verkrijgbaarheid: Apotheek / Internetwinkels

lijn

[NoShop Luiers Molicare (Slips)]

Molicare super plus luier - Antilekranden

Molicare super plus luier – Antilekranden

Molicare super plus open pack

Molicare super plus open pack

Verkrijgbaarheid: Apotheek / Internetwinkels

lijn
[NoShop Luiers Abena (Slips)]

Abena abri form s4 xplus luier

Abena abri form s4 xplus luier – Anti Lek randjes

Eigenschappen :

 • Maximaal ademende beschermfolie
 • Witte katoenachtige buitenzijde
 • Nieuwe generatie hersluitbare tapes
 • Nieuwe en gemakkelijk kleurcodering voor maat en asborptieniveau
 • Anatomische pasvorm
 • Top Dry® laag
 • Elastische tailleband
 • Anti-lekbarrière
 • Urine-verzadigingsindicator
 • “odour Systeem”
 • Absorptie vermogen: 1800 ML

Verkrijgbaarheid: Apotheek / Internetwinkels

lijn
[NoShop Luiers Tena XS (Slips)]

Productgegevens :

 • FeelDry houdt uitstekend droog, door het vocht snel te absorberen en bijzonder goed vast te houden.
 • Twin Core Dry Soft Technology is een dubbele pulpmat. De bovenste laag neemt snel urine op en de onderste laag verspreidt de urine en houdt het vast. Flexifit taille-elastiek verhoogt de pasvorm en helpt doorlekken te voorkomen.
 • Security Barrier: opstaande vocht afstotende randjes voor minder lekkages.
 • De speciale Tape Landing Zone maakt het mogelijk de tapes herhaaldelijk te openen en sluiten.
 • De urine-indicator geeft aan wanneer het product moet worden vervangen.
 • Eas-i-Select kleurcodering maakt het eenvoudig om het juiste product te vinden.
 • De maatkeuze is afhankelijk van de omvang van de persoon:
 • Extra Small (49 – 74 cm), Small (56 – 85 cm), Medium (73 – 122 cm) en Large (92 – 144 cm)

Urine indicator Luiersvochtindicator

Tena Slip XS (extra small) Details (pdf)

Tena Slip XS (extra small) Details (pdf)

Tena Slip Plus Met Urine indicator

Tena Slip Plus Met Urine indicator

uitleg tena slips luiers

Uitleg Tena slips luiers Klik voor grootte versie

Verkrijgbaarheid: Apotheek / Internetwinkels

lijn
[NoShop Pants Tena Small]

Details:

De unieke zekerheid van dit broekje is te danken aan de FeelDry™-technologie die zelfs grote hoeveelheden urine snel absorbeert en in de kern vasthoudt, weg van de huid. Zelfs bij lang zitten of liggen, blijft de gebruiker droog en comfortabel, wat het risico op huiduitslag en infectie aanzienlijk verlaagt. (Zolang wat het broekje te verwerken krijgt binnen zijn capaciteit blijft) Toch een nat gevoel ? Bijvoorbeeld met het in bed plassen dan moet je wel de tena slip luiers gebruiken.

 • Voor een perfecte pasvorm en extra zekerheid;
 • Draagt net als gewoon ondergoed en is gemakkelijk aan en uit te doen;
 • Opstaande vochtafstotende randjes, minimaliseren kans op doorlekken (Anti Lek Randjes).
 • Air Dry Layer, een zeer zachte laag die vocht tegenhoudt maar lucht veilig doorlaat.
 • Zijnaden open te scheuren na gebruik.
 • Body-Close-Fit: een perfecte pasvorm voor meer zekerheid en een zachter, comfortabeler gevoel.
Tena pants super small - Beschrijving

Tena pants super small – Beschrijving

Tena pants in het echt om - zoo ziet het eruit

Tena pants in het echt om – zoo ziet het eruit

Tena Pants Super Small - Animatie met anti lek randen zichtbaar

Tena Pants Super Small – Animatie met anti lek randen zichtbaar

Verkrijgbaarheid: Apotheek / Internetwinkels

lijn

Voor wie zijn deze luiers geschikt op deze pagina ? Op deze pagina staan:

 • luiers voor een 10 jarige / jaar
 • luiers voor een 11 jarige / jaar
 • luiers voor een 12 jarige / jaar
 • luiers voor een 13 jarige / jaar
 • luiers voor een 14 jarige / jaar
 • luiers voor een 15 jarige / jaar
 • luiers voor een 16 jarige / jaar
 • luiers voor een 17 jarige / jaar
 • luiers voor een 18 jarige / jaar
 • luiers voor de nacht
 • luier voor tieners
 • luiers voor kinderen
 • Als opvolger voor pampers
 • incontinentie luiers voor bedplassen volwassenen
 • luiers voor kinderen van alle leeftijden
 • grote maat luiers
 • bedplassers tieners

Dit is een opsomming van wie ze zou kunnen passen. Weet ik vrij zeker maar deze luierfabrikanten zetten er geen leeftijd bij het gaat bij deze om je taille-maat ( CM ) dan kun je er nooit naast zitten
Lees dan ook het onderwerp (klik) http://www.bedplassen-luiers.nl/welke-maat-luiers-gebruiken-waar-op-letten/
Daar vindt je alle uitleg.

In bed geplast toch droog gevoel animatie

In bed geplast toch droog gevoel

Zoo zal het ’s ochtens ongeveer gaan als je ’s nachts een ongelukje hebt gehad. Ondanks het probleem van bedwateren hebben toch het gevoel hebben of er niks gebeurt is doordat je jezelf nog droog voelt. Een gebruikte luier zal niet zoals op de foto erg geel worden als ie gebruikt is maar is meer om het duidelijk te maken dat je van contant natte bedden elke keer het allemaal in een luier kan houden.

Zoekwoorden: broekluier voor kind, luiers voor kind tot 12 jaar, Luier om uit voorzorg, luier met plakkers, luiers oudere kinderen, luiers dragen tijdens nacht, incontinentie luiers voor kinderen, luiers voor pubers,bedplassen geen luier passen, incontinentieluier merken, luiers voor 11 12 13 14 15 16 17 18 jarigen, bedplassen 10 11 12 13 14 15 16 17 18 jaar, luiers tegen bedplassen, nacht luiers, luier bedplassen, luiers bedplassen, bedplassen luiers, ik plas nog in bed luier, pampers voor jongeren, luiers grotere kinderen, als 18jarige luier om krijgen, luier voor puber.

32 gedachten over “Luiers die voorkomen dat je in bed plast

 1. diap

  He en bijvoorbeeld je zit in het eerste en je draagt ze op school hoe verwissel je de luier dan. Want je bent geen baby en je ouders kunnen op school niks doen wat dan. ??????????

  1. anoniem

   Ik heb op school ook een keer een luier om gehad maar bij ons in de kleedkamers van de gym hebben we twee wc’s een pispot en een wc voor grote behoefte maar daar staat een speciale bak voor maandverband in. Ik heb toen daar m’n luier ingestopt. Misschien als dat bij jullie ook is is dat vgm een goede oplossing.

   1. klaas Bericht auteur

    Hoi,
    Ja daar zit ik zelf ook nog mee hoe ik dat moet aanpakken op school.
    Ik heb op school 2 Wc,s die dicht kunnen en op slot, en 4 pisbakken zijn er (staand)
    En er staat ook een kleine emmer in de 2 wc,s. Voor maandverband denk ik maar hij staat ook bij de jongens.
    Ik krijg nu wel bijna elke dag bescherming op school geen echte luier maar een Tena pant.
    Niet omdat ik incontinent ben overdag maar ik vindt het lastig overdag om mijn plas op te houden als ik heel nodig moet.
    alleen als ik heel nodig moet.
    Niet dat ik in mijn broek plas ofzoo maar druppellen als ik te lang moet wachten.
    Bijvoorbeeld je zit in de les op school en je mag niet naar de wc van de leraar of lerares omdat je een belangrijke toets zit waardoor je de hele les met je knieën zit te zwaaien en kramp krijgt.
    Dat soort dingen.
    Ik heb al heel vaak een natte onderbroek gehad op school door zulke dingen.
    Maar omdat het maar een heel klein beetje nat is ga ik geen luier omdoen.
    Als ik elke dag een luier om op school heb dan zou ik het mijn klas ook moeten vertellen en uitleggen waarom dat is want dat houdt je niet voor altijd verborgen.
    En ik heb daar tena pants voor ontdekt, wekt net zoals een luier maar is veel dunner.
    Het is een beetje zoals drynites maar dan veel beter.
    Het draagt zoals een onderbroek.
    Het beweegt net zoo vrij en kan plas opvangen en geurtjes onderdrukken.
    Ik kan hem de hele schooldag dragen en ik vergeet dat ik het draag.
    Net of het normaal ondergoed is.

    Ik kan die elke dag om hebben op school zonder dat iemand het weet, behalve op dagen dat ik LO heb (lichamelijke opvoeding) of ook wel gym genoemd.
    Dan kom ik zonder tena pant op school, zonder bescherming dus. Omdat ik bang dat de klas er tijdens het omkleden er achter komt dat ik ze draag en ik sport er liever ook niet mee.
    Ik weet niet of dat voor mij werkt om elke keer als ik LO heb naar de wc te gaan om die tena pant weg te gooien.
    Als ik die tena pant weggooi in de wc heb ik ook meteen geen onderbroek meer, die kan ik misschien in mijn tas meenemen maar het is raar om een onderbroek naar de wc mee te nemen.

    Ik zit ermee of ik het geheim blijf houden of dat ik me gewoon normaal omkleed in de kleedkamer terwijl ik een tena pant draag.
    En als iemand vragen heeft zeg: ja sorry jongens maar deze heb ik echt nodig zodat het geen geheim meer is en normaal wordt op school zodat ik elke dag bescherming kan dragen.

    Welke luiers gebruikte jij dan ?

    Groet klaas.

 2. klaas Bericht auteur

  Hee.
  Ja als je het nodig hebt heb je het nodig. Ik ook gelukkig geen echte luiers overdag.
  Luiers kun je staand zelf alleen om doen en verschonen als je het zelf een beetje geleerd hebt.
  Op school kan je dat
  Je hebt als je het alleen en staand omdoet een beetje hulp nodig van een muur.
  Als jeje zelf een nieuwe omdoet dan vouw je eerst de luier open en dan hou je hem achter je bips en dan ga je tegen de muur aan staan / leunen.
  Je klemt dan de luier staand tussen jouw en de muur.
  En zit ie bij de bips kant al waar hij zitten moet en desnoods kan je de hoogte verstellen.
  Je hebt dan je handen vrij en de luier kan niet op de grond vallen.
  Dus dan kan je de luier tussen je benen doen en de plakkers op de voorkant vast maken.

  Je zou het ook zittend kunnen doen in een wc hokje die dicht kan.
  Op een wc voor de grote behoefte.
  Je klapt dan de wc dicht (deksel erop) Je legt een luier klaar op de wc en dan ga je op de luier zitten, en verdeel je de luier voor en achterkant gelijk.
  En dan plak je de plakkers vast.

  Je hebt bijvoorbeeld ook jongens of meisjes die overdag incontinent zijn.
  Dat je niet voelt overdag wanneer je moet plassen of het kan ophouden.
  Als je zoo een jongen of meisje in je klas hebt dan weet je dat vanaf de eerste dag omdat je het niet altijd verborgen kan houden dat je luiers overdag nodig hebt.
  Diegene kan het beter gelijk de eerste dag vertellen.
  Een probleem wat iemand heeft is echt niet om te lachen.
  Dan wordt het voor je hele klas wel normaal, ze wennen eraan.
  Als je daar last van hebt zul je dat moeten overleggen met je leraren op school, misschien mag je wel de wc,s gebruiken van de leraren zodat ze een prullenbak in de wc neer zetten waar je de luiers in kan gooien.
  Bij mij op school hebben we ook wc,s die op slot kunnen daar zou het ook kunnen. In de ruimte van de wc,s staat een prullenbak maar niet in de hokjes van de wc,s voor de grote behoefte.

  Maar of je een luier nodigt hebt overdag licht er ook aan hoeveel je verliest.
  Je hebt namelijk ook speciale luierbroekjes die geen plakkers hebben en die net zoo zitten als een normale onderbroek of boxer.
  Maar die Kunnen geen hele plas aan zoals als je echt nodig naar de wc moet. Een echte luier kan dat absorberen en zelfs dan hoef jeje nog niet te verschonen.
  Als je soms kleine beetjes verliest heb je geen echte luier nodig maar dan is dat luierbroekje genoeg.

  Groet klaas, Als je vragen hebt gewoon vragen daarvoor heb ik deze site.

 3. Daan

  Hoi ik ben Daan 16 jaar word bijna 17.
  Zit nu op het MBO en draag regelmatig luiers omdat ik soms wat urine verlies. Ik draag meestal tena. Maar ’s nachts Dry Nites of die van de kruidvat XXL. Mijn vraag is. Wat is de beste luier die ook luieruitslag voorkomt? Want ik zit nu elke avond vaseline of bepanthen te smeren hahaha. Maar begint een beetje irritant te worden.

  Groetjes,
  Daan

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi daan beetje late reactie van mij want ik was op vakantie maar toch.

   Ik draag zelf ook vaak bescherming omdat ik soms wat urine verlies op school bijvoorbeeld. Al is het in het begin wel een beetje moeilijk om er aan toe te geven dat ik het nodig heb.
   Overdag gebruik ik dan geen luiers maar het heet tena pants small je kan het wel een luier noemen omdat het net zoo werkt als een luier. Tena pants doe je net zoo om als een normale boxer en zoo zit het ook. Je kan het niet zien onder je kleding en je kan gewoon plassen bij de wc want hij gaat net zoo naar beneden als een normale boxer.
   ’s nachts een echte luier. En dat is een tena slip maxi small.
   Ik weet niet precies wat jij van tena gebruikt ?
   Een goede luier die luieruitslag voorkomt is een luier die genoeg opneemt (absorbeert) zoals een tena slip maxi small. Maxi staat voor de allerhoogste absorptie en small is de maat ervan.

   Als je overdag een paar druppeltjes verliest ga je geen tena slip dragen maar is een tena pants beter die wat minder aankunnen en daarom dunner zijn.
   Dat je van die vervelende luieruitslag krijgt is misschien omdat je ook net zoals ik echt volledig in bed plast.
   Drynites of Kruidvat pyjamabroekjes XXL kun je daarvoor gebruiken maar die kunnen niet heel veel hebben.
   Als je ’s ochtends wakker word en je hebt een drynite of Kruidvat pyjamabroekje om en je hebt alsnog natte vlekken in je bed of pyjama dan is dat een slecht teken.
   dan absorbeert het niet genoeg. Dus als je in je slaap plast dan lig je flink wat uren in je eigen plas. Dat is waar je huid kapot van gaat.
   Met een Tena Slip Maxi Small heb je dat niet omdat die veel absorberen. Ik hoef nooit te smeren met vaseline.
   Het is wel een echte luier met 4 plakkers wat wat lomper is als drynites bijvoorbeeld maar zit wel steviger.
   Het is wat dikker maar als je er toch mee gaat slapen dan maakt het niet veel uit.

   Groetjes, Klaas

  2. Anoniem

   Ja als je weet dat je nat bent . dan zal ik maar gaan verschonen . voor je weet gaat het pijn doen . dan ben je verder van huis en kun je niet meer zitten . Gebruik dan sudocreme die is goed .

 4. Bella bastiaansen

  Hoi ik ben bella
  Ik draag een luier overdag en soms poep ik er soms zelfs in. Ik schaam me dan verschrikkelijk in de klas. Dan begint het heel erg te stinken.
  Weet een van jullie misschien iets waarmee ik de geur kan verbergen
  Bella

 5. anoniem

  zou het raar zijn als ik zelf luiers koop ik ben 13 jaar ik ben bang dat iemand achter de kassa raar opkijkt

   1. daan leynen

    hallo ik ben daan leynen
    en ik heb tot mijn 13 jaar een pamper gedragen maar ik wil er met iemand over spreken via fb en ik zou graag nog altijd een pamper dragen om dat ik dat zo fijn vond

 6. daan leynen

  hallo ik ben daan leynen
  en ik heb tot mijn 13 jaar een pamper gedragen maar ik wil er met iemand over spreken via fb en ik zou graag nog altijd een pamper dragen om dat ik dat zo fijn vond

   1. daan leynen

    via wat kan ik het er over hebben met jou op fb instagram he stuur mij een een vriendschaps verzoek op fb dat kunnen we zo babben op daan leynen kan jij mij vinden

   2. Daan Leynen

    Hey Thijs
    Ben jij nog altijd geïnteresseerd om met mij over luiers te praten zo ja heb jij Instagram stuur me dan maar een berichtje als jij er wil over babbelen en leuke dingen er mee doen mijn naam op Instagram is daanleynen
    Groetjes

 7. Jens

  Hallo ik ben jens ik ben 15 jaar en ik daag nog luiers om dat ik het leuk vindt om ze te dragen en ik wil met iemand over kunnen praten

 8. Marieke

  hoi ik woon 12 kilometer van mijn school en dan moet ik met een luier op de fiets. ik kan je vertellen dat is niet zo plezant. verder hebben luiers echt mijn leven gered, want anders zou ik nu al heel wat natte broeken hebben. ik raad het je heel erg aan. oja ruik niet aan je luier als je hem afdoet want dat is vrij vies.
  xx

 9. Linn

  Hey Klaas,

  Vind dit een erg leuke behulpzame site! Ik heb zelf ook al een paar jaar last van bedplassen en draag ook luiers. Dit begon ook met DryNites maar deze lekte als een zeef ik draag nu Tena Slip luiers. Wel twee verschillende in het weekend slaap ik altijd langer dan doordeweeks en kwam het nog wel eens voor dat een Tena Slip Maxi lekte dus nu draag ik alleen doordeweekse dagen een Tena Maxi en in het weekend (vrijdag en zaterdagnacht) een Tena Ultima echt hele goede luiers allebei en sinds deze combinatie nooit meer een nat bed gehad!

  Veel succes met je site

  1. klaas Bericht auteur

   Hee dank je wel, ik heb alleen de fout gemaakt dat ik dacht dat het moeilijk was om zelf luiers te gaan verkopen dus laat de site een beetje zien waar je dingen kunt krijgen. Nu werk ik zelf aan een webwinkel en wordt zometeen de site nog veel duidelijker want het likt niet naar allerlei sites.

 10. Linn Beauty

  Hey Klaas,

  Vind dit een erg leuke behulpzame site! Ik heb zelf ook al een paar jaar last van bedplassen en draag ook luiers. Dit begon ook met DryNites maar deze lekte als een zeef ik draag nu Tena Slip luiers. Wel twee verschillende in het weekend slaap ik altijd langer dan doordeweeks en kwam het nog wel eens voor dat een Tena Slip Maxi lekte dus nu draag ik alleen doordeweekse dagen een Tena Maxi en in het weekend (vrijdag en zaterdagnacht) een Tena Ultima echt hele goede luiers allebei en sinds deze combinatie nooit meer een nat bed gehad!

  Veel succes met je site

 11. Ian

  Ik draag ook nog luier om te slapen want ben nog nooit droog geweest nachts al van baby plas ik nog in mijn bed en daarom nog luiers en overdag Soms alleen in de wiekende als we iets gaan doen anders is het soms in mijn broek en de luier voelt als gewoon e onderbroek en draag tena maxi luier en ben 16 draag anderen op die leeftijd ook nog luiers

 12. Ian

  Draag 24 op 24 een luier ben nog nooit zindelijk geweest draag tena maxi luier en een body om de luier op zijn plaats te houden en mijn vriendin weet da en draag ook luier op dat ik haar dat is had aan gedaan en vond da leuk en ze draagt ook een body en wij zijn 16 nog 16 jarige die luiers dragen

 13. Anoniem

  Halo ik ben Thomas soffers ik heb altijd al pampers willen dragen maar ik wist niet hoe ik er eentje moet verbergen ,kan iemand me helpen en in formatie geven

 14. ATTENNDS BOY

  1ik draag graag Attends Regulear plus omdat de plakstrips goed blijven zitten en omdat ik niks anders wil en volledig veilig voel en ze lekken niet Als ik er in plas en soms poep ik ook in voledig

 15. gaatjouwniksaan

  Hallo,
  Mijn ouders willen dat ik een pamper draag maar ik wil dat helemaaaaaaal NIET.
  Kan iemand mij zeggen hoe dat ik ervoor kan zorgen dat ik geen pampers hoef te dragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.