IK ga toch door met de website !

Ik heb een tijd gedacht om te stoppen met de website en had het al bijna gedaan maar kreeg toch spijt. De belangstelling is echt groot en veel mensen hebben er wat aan. Ik onderzoek om zelf dingen te gaan verkopen. (eigen webshop) Al haal ik maar de kosten van de website eruit en een klein beetje winst dan ben ik super tevreden.

11 gedachten over “IK ga toch door met de website !

  1. klaas Bericht auteur

   Dank je, dat effect heeft al veel gehad dat ik anderen hielp. Ik was ook gelijk te enthousiast met het upgraden van de site waardoor hij eruit viel. En het aanscherpen met de beveiliging.

 1. Mevr. M.A.P. Hemmelder

  Hallo Klaas

  Mooi dat je doorgaat. Nu maar hopen dat we gezamenlijk een pants voor mijn zoon kunnen vinden.

 2. Dean

  Heel goed Klaas dat je door gaat met deze website! Het zou zonde zijn als deze informatie verloren zou gaan. Er is in vergelijking tot vroeger heel veel verbeterd aan de hulpmiddelen. Ook ik heb tot mijn 12e jaar in bed geplast. Toen s’nachts een plastic slipje met een Inlegluier om. Vaak last van een geirriteerde huid of zelfs open plekken. Nu sinds Mijn 49e jaar incontinent , hoe vervelend dat ook is is er wel een inhaalslag gemaakt met de kwaliteit van van de luiers.

  1. Mevr. M.A.P. Hemmelder

   Dean

   Maar nog steeds kan ik geen pants voor mijn zoon vinden die hem goed passen. Aan de achterkant is alles correct, maar de bescherming aan de voorkant is zo klein dat hij wanneer hij moet plassen het het boven en aan de zijkant langs gaat. Vraag me daarom af (hoewel ik het al vaak heb aangegeven) waarom de makers niet luisteren en een goed zittende pants maken.

   1. Dean

    Zelf gebruik ik voor overdag Tena Pants maxi ik draag hier overheen een fixatiebroekje ( dit is eigenlijk voor inleggers bedoeld) zodat deze beter op zijn plaats blijft zitten. voor de nacht gebruik ik de Tena slip Active Fit . Het nadeel hiervan is wel dat deze moeilijker zelfstandig zijn om te doen. Ik weet niet of hij hier bij geholpen wordt?

    1. Mevr. M.A.P. Hemmelder

     Dean

     Het is natuurlijk niet de bedoeling om een pants te dragen met daarin nog een inlegger. Ik doe het ook bij mijn zoon, maar ik heb al verscheidene keren gevraagd aan de makers dat het voorste deel minstens tien centimeter verhoogd dient te worden om een comfortable pants aan te hebben. Helaas luistert zoals gezegd niemand er naar. Dus ik zit een aantal keren per dag met een volledig nat kind (jong volwassene van 26 jaar) omdat een pants hem niet goed beschermd. Nu kan ik hem een plak luier of band luier omdoen, maar dat is iets voor ’s nachts. Dus wie met een goed idee komt en dan ook nog gemaakt wordt dan ben ik de eerste.

     1. Dean

      Ik hoop voor u dat de fabrikanten toch nog een vedere verbetering aan de pants aanbrengen. Voor mij zou de bovenband wel wat breder mogen zodat de pant beter op zijn plaats blijft zitten. Ik gebruik overigens geen inlegger in de pants. Maar alleen een extra fixatiebroekje zodat deze beter op zijn plaats blijft zitten. Met een bredere bovenband zou dat dan niet meer nodig hoeven te zijn.

     2. Mevr. M.A.P. Hemmelder

      Dean

      Mijn zoon heeft nu Seni Active Basic pants Extra Large die ik altijd koop bij 123 drogist. Deze zijn wat lengte betreft goed, maar ook niet ideaal. Omdat mijn zoon na een buikoperatie een toch wel dikke buik heeft door littekenweefsel wat nooit meer weg gaat en spierverlies komt deze net onder de navel. Beter zou zijn boven de navel. Maar goed dat is voor een ieder anders. En natuurlijk niet te vergeten de bescherming minstens 10 cm hoger en misschien nog wel meer. Ik denk dat er vaker rekening gehouden moet worden met mensen met een beperking.

 3. Anoniem

  Je bent nu al 18 of 19 of zo? Heb je er noch last van? Ga je straks op de universiteit studeren? Hoe ga je ermee om als je niet meer bij je ouders woont?

 4. luierfan

  Ik ben echt heel blij met deze website. Deze heeft me geholpen om een pak luiers te durven kopen. Vannacht ga ik er voor het eerst een omdoen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.