Uitleg over luiers Op Youtube

lil healthcare supreme – LilFIT Small Extra Plus.

10 gedachten over “Uitleg over luiers Op Youtube

  1. klaas Bericht auteur

   Wat vervelend voor je. Werd ze heel boos ? Ik hoop wel dat het snel weer goedkomt tussen jou en je ma. En hopen dat je ma het ook een beetje begrijpen kan waarom je luiers draagt. En het niet zoo overdrijft en ziet dat het best onschuldig is.

   Ben je op een vervelende manier betrapt ? Ouders vinden luiers vaak ook iets voor baby’s

     1. klaas Bericht auteur

      Dus jij hebt ze ook echt nodig ? Misschien vindt ze je ook wel erg verstandig dat je zelf een oplossing hebt gezocht. Een beetje zelfstudie zeg maar.
      Ik wist nooit dat ze bestonden. Ik heb echt een half jaar lang echt in bed geplast en veel vervelende oefeningen gedaan en hulpmiddelen gebruikt. Totdat ma met het idee kwam van tena luiers ik was stomverbaasd. Ik dacht altijd dat het stopte bij babyluiers. Dat ik het moest dragen heb ik wel flink ruzie overgemaakt. Maar sindsdien ik weet dat het geweldig werkt denk ik van shit dit had ik al vanaf het begin al moeten weten. Het zachte comfortabele gevoel is ook prettig maar dat is ook een troost voor me zodra ik er 1 om heb geeft me dat een veilig gevoel van nu kan mijn bed niet meer nat worden. Ik heb ook een hele grote familie waar ik mee gezamenlijk mee op vakantie ga, Ik heb daar veel problemen gezien dat ik bij mezelf dacht van ja jij moet gewoon luiers dragen.

 1. wout

  hallo
  ik wil eens plassen in luier proberen
  maarf durf da hier niet te doen
  mss aleen op scouts kamp
  en luiers kopen is niet zo ivident
  groetjes wout

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.