luier zelf (zelfstandig) aandoen of omdoen

icoon-YouTube

Een luier lijkt moeilijk om te doen maar als je het graag zelf wil doen (luiers bij jongeren) kan dat en goed. Al zal het de eerste keer wel wat prutsen zijn Je leert het het snelst door wat YouTube filmpjes (Animaties die ervoor zijn gemaakt. Niet met echte mensen) te kijken. Je kijkt af hoe het gedaan wordt met gesproken instructie. En hoe vaker je het doet des te makkelijker en sneller zal het gaan. Draag je ze bijvoorbeeld in de nacht tegen natte bedden dan vindt je het na een week al makkelijk om er 1 om te doen. Zie Hieronder. (Klikbaar)

Handleiding-slip-luier-omdoen

Op elk pak luiers staat wel een kleine instructie hoe je het product moet gebruiken in de vorm van afbeeldingen maar is vaak niet compleet vind ik. Als het je niet uitgelegd is dan lukt het je misschien om de luier open te vouwen en tussen de benen te doen maar dan heb je 1 hand nodig om de achterkant omhoog te houden en de andere voor de voorkant van de luier en dan de plakkers nog 🙄 Waardoor je handen tekort komt met staand omdoen. Ga daarom met staand omdoen altijd tegen een muur aanstaan in de badkamer bijvoorbeeld.

Voor de rest staat het ook geschreven op deze site als dat makkelijker is. Je kan het op 3 manieren zelf doen. Staand, Zittend, Liggend maar liggend vindt niet iedereen leuk.

Zie ook:

luiers voor 14 jarige

luiers voor 14 jarige (Attends m9)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.