6 thoughts on “Forum

 1. Anoniem

  Dag Allemaal ik ben 45 jaar en ik ben dag en nacht een luier nodig, dan plas ik mijn hele bed nat. Zou dan voor mij een kateter beter zijn om mijn bed droog te houden, want nu verschoon ik mij zes of zeven keer op een dag die dan 24 uur duurt en ik hoor jullie reactie graag tegemoed groeten van Pieter.

  Reageren
 2. Eva

  allo,

  Ik heb een beetje een beschamend probleem. De laatste tijd heb ik als ik het lang ophoud, kleine plekjes urine in mijn slipje. Mijn moeder vond deze in de was en zei dat dat komt omdat ik het te lang ophoud en dat ik eerder naar het toilet moet. Dat klopt. Nu heeft mijn moeder gisteravond weer mijn slipje gevonden met een vlekje erin. Nou kwam ik vandaag thuis van school, en zag ik dat ze van die pamperbroekjes gekocht had. Ze zei dat ik deze aan moest doen vandaag. Ze zei als je steeds in je slipje blijft plassen dan mag je dat in je pamper doen. Nu moet ik deze iedere keer aan voor een dag als dit gebeurd. Mijn vraag is, is dit normaal? Kan ze dit zomaar doen?!

  Reageren
  1. klaas Bericht auteur

   Kan ze wel doen ja. Ik moet alleen zelf ontdekken dat je daarvoor pamperbroekjes kan kopen. Ik werd zoo gek van het in mijn broek plassen dat ik het niet erg vond om het een keer te proberen.

   Reageren
  2. Anoniem

   Ja dit is volkomen normaal.
   Beter een luier dan nat zijn lijkt mij.
   Ikzelf ben 28 en draag naar bed ook luiers.
   Dit vanwege mijn zwakke blaas .

   Reageren
 3. Pieter van Beele

  Hallo allemaal weet iemand of er speciale materialen zijn om de vloer te beschermen tegen ontlasting uit de luier verliezen en elke keer de vloer vuil en door de huishouding steeds moet schoonmaken en ik hor julie reactie met voldoening tegemoed.

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.