Contact / E-mail

E-mail sturen: Berichten die je hieronder verstuurd komen aan in mijn mailprogramma en krijgt u of jij ook een reactie terug op het e-mailadres wat je achterlaat. Het is niet te lezen op deze site. Direct mailen naar info@bedplassen-luiers.nl mag ook, dat is het mailadres van de site. Mijn naam is klaas kramer en ik kom uit Urk. Appen mag ook dat is 0644368757. Er worden veel privé dingen gevraagd op deze site zoals je naam en E-mail maar dit hoort gewoon bij de site. Zoo is de site in elkaar gezet, het hoeft niet je echte naam te zijn. Ik geef er niet om als je een schuilnaam gebruikt. Ik snap dat iedereen privacy wil. Als je een reactie terug wilt moet alleen je E-mail adres kloppen. De intentie is om iedereen serieus te helpen. Als je nog tips hebt of iets anders om toe te voegen ook prima!

27 gedachten over “Contact / E-mail

  1. klaas Bericht auteur

   Hee, sorry late reactie. Drynites zijn wel goed. Absorberen doen ze goed. Als je per ongeluk in bed plast kunnen ze net hebben zonder lekken of soms net niet. Op drynites staan leeftijden, de grootste is 8-15 jaar.

   1. Tomas nelsen

    Waar kan ik het drynites broekje het best aan doen waar niet zo opvalt

    Ik zie je reactie graag
    Op je pagina

 1. Tomas

  Hoi Klaas
  Ga binnenkort op vakantie dan doe ik mijn Drynites aan .
  Maar waar Kan ik dan het broekje aan doen waar minst opvalt

  Kan je een site bij vermelden welke Drynites ik nodig heb

 2. Tomas nilsen

  Hoi Klaas
  Ga binnenkort op vakantie dan doe ik mijn Drynites aan .
  Maar waar Kan ik dan het broekje aan doen waar minst opvalt

  Kan je een site bij vermelden welke Drynites ik nodig heb

 3. Tomas nilsen

  Hoi Klaas
  Ga binnenkort op vakantie dan doe ik mijn Drynites aan .
  Maar waar Kan ik dan het broekje aan doen waar minst opvalt

  Kan je een site bij vermelden welke Drynites ik nodig heb

 4. Steven

  Hoi Klaas
  Ga binnenkort op vakantie dan doe ik mijn Drynites aan .
  Maar waar Kan ik dan het broekje aan doen waar minst opvalt

  Kan je een site bij vermelden welke Drynites ik nodig heb

 5. Steven boom

  Hoi Klaas
  Ga binnenkort op vakantie dan doe ik mijn Goodnites aan .
  Maar waar Kan ik dan het broekje aan doen waar minst opvalt

  Kan je een site bij vermelden welke goodnites ik nodig heb

 6. Niels de groen

  Hoi Klaas
  Wij gaan binnenkort op vakantie in een vliegtuig . nou heb een vraag ik plas nog in bed. En ik slaap in het vliegtuig maar waar moet dan mijn Drynites broekje aan trekken.

  Zou je à.u.b snel willen regeren, en dan je pagina
  Zetten.

   1. klaas Bericht auteur

    Hoi wout, de leiding van je kamp zij dat waarschijnlijk omdat er vaak kinderen zijn die nog in bedplassen, als dat op kamp gebeurt is dat meestal erg vervelend voor jezelf maar ook voor degene die je helpt. Bijvoorbeeld als je in een tent slaapt en iemand word nat in zijn slaap, moet alles sochtens uit de tent worden gehaald om te wassen in een wasmachine en zelf ben je helemaal nat. Daarom begon je leidster over plassen in een luier denk ik.

    Abena-luier-test-1 | Klaas’s zijn homepage over in bedplassen en luiers – voor jongeren (bedplassen-luiers.nl)

    Een luier of pamper is veel beter als je problemen hebt met droog blijven daarom zij je leidster van scouting dat. Wat er gebeurt en hoe het voelt als jezelf nu een luier omdoet en je plast erin als je nodig moet plassen is dat het meteen in de luier trekt. Terwijl het loopt (plas) zakt het meteen weg in de luier en als je uitgeplast bent voel jezelf alweer droog. Ook als je je luier afdoet meteen nadat je geplast hebt zie je dat je plasje verdwenen is en de binnenkant van de luier er droog uitziet en voelt. Het trekt erin zonder te lekken, dus als je bijvoorbeeld een pyjama draagt over je luier zul je zien dat er geen druppel in je pyjama komt en als je een spijkerbroek draagt komt daar ook geen druppel in. Je voelt alleen dat de luier warm word, het nat worden voel je bijna niks van.

    Draag je bijvoorbeeld een luier omdat je in bedplast in je slaap, wordt je gewoon wakker met het gevoel: ik ben droog. Maar pas als je de luier afdoet merk je pas dat je er die nacht in geplast hebt. Doordat het niet nat voelt aan je billen of kruis heb je er geen last van als je wakker wordt en kan je bijvoorbeeld nog met je luier om meteen aan het ontbijt of wat anders doen.

    Ook wanneer je plast in je slaap in de luier maakt je meestal niet wakker. Je voelt je droog, alles in bed is droog, maar je kan zien dat je luier gebruikt is.

    Een pamper is gewoon een ding die je heel goed drooghoud. Er zijn wel 30 soorten luiers, sommigen lekken wel heel snel

    Als je leidster er weer over begint over pampers zou ik het gewoon een kans geven. van ja wil ik wel. niet te bang ervoor zijn.

    Groetjes klaas.

 7. Roberto

  Hi Klaas,

  Ik ben nu 16 en Ik heb sinds 2 maanden ongeveer veel last van dat ik overdag en tijdens de nacht ineens erg nodig naar het toilet moet. Vaak lukt het niet om op tijd daar te komen ‘s nachts of op school en dan alles nat. Wat is jouw advies wat ik zou doen? In mijn familie is het ook niet echt bespreekbaar omdat mijn broertje altijd gestraft word als hij in bed geplast heeft.

  Alvast bedankt voor advies!

  1. klaas Bericht auteur

   Hoi roberto,

   Ik snap je probleem, ik heb dat zelf ook altijd gehad. Op school is het vervelendst, omdat je van huis weg bent. Weten jouw ouders ook dat je tegen je zin in op school en ´s nachts vaak nat wordt ? Ik snap ook wel de schaamte als je het voor je ouders verbergt. Ik vertelde het ook niet als ik overdag nat was uit schaamte. Ik zou het blijven proberen te vertellen tegen de aardigste ouder die je hebt dat je er last van hebt. Misschien ga je dat dan voor het eerst doen en krijg je enorm veel stress maar daar moet je overheen, als het verteld is, is het vaak daarna een enorme opluchting. Jammer dat je broertje gestraft wordt want in bed plassen doet niemand expres. Het is altijd extreem vervelend want als je bijvoorbeeld om 2 uur snacht in bed plast wordt je koud en nat. In dat bed kun je niet verder slapen tot dat het verschoond is.

   Jou broertje moet ook gewoon zeggen als hij een nat bed heeft dat hij er niks aan kon doen, het gebeurt tegen mijn zin.

   Je kan ook voorstellen aan je ouders dat je er zoveel last van hebt dat je steeds nat bent of je naar de huisarts mag gaan van ze daarvoor. Misschien ben je bang voor de huisarts of bang dat hij je probleem raar vindt maar hun vinden dat echt niet raar. Als je daar heen gaat kan een huisarts zeggen dat je blaas/lichaam een probleem heeft en dat doorgeven aan je ouders, dan luisteren ze wel.

   Dat je broertje per ongeluk in bed plast en jij vaak niet de wc haalt laat ook zien dat het een beetje in de familie zit, dat kun je vertellen als je bij een huisarts komt. Zoo help jij je broertje ook. Wat een huisarts kan doen om je te helpen is je luiers voorschrijven. Dat kost jij en je ouders geen geld vaak want dat gaat via de verzekering. Als jij luiers hebt wordt het automatisch wel gebruikt voor je broertje want dat houd een nat bed echt wel tegen.

   Voor familie kun je verbergen dat je het hebt, in het gezin moet het eigenlijk normaal zijn.

   Ik help je graag.

   Groetjes klaas kramer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.