Abena introduceert de nieuwe Abri-Flex

Abena introduceert de nieuwe Abri-Flex (18-12-2015)
Abena biedt nu een nog betere oplossing met de vernieuwde Abri-Flex, het absorberende broekje. Bij de ontwikkeling van dit product is goed geluisterd naar de wensen van gebruikers. Daarbij kwam naar voren dat het broekje niet te zien, niet te horen, niet te voelen en niet te ruiken mocht zijn.
 Abena Abri-Flex
De verbeteringen op een rij:
• Superzacht aan binnen- en buitenzijde door nieuwe premium materialen.
• Dunner (en dus discreter) aan de voor- en achterkant.
• Droog oppervlak en minder huidirritatie dankzij snelle absorptie en verbeterde TopDrylaag.
• Verbeterde pasvorm door meer lycra elastieken, zelfs de meeste in de markt.
• Optimale bescherming tegen lekkages door hoge ant-lekrandjes, ingebouwde barrières en absorptiecapaciteit daar waar nodig.
• Zorgt voor een gezonde huid door maximaal ademende AirPlus folie.
• Unieke urineverzadigingsindicator is handig hulpmiddel bij het verschonen en voorkomt verspilling.
• Geen nare geurtjes en een fris gevoel dankzij de ingebouwde Odour Control.
• Geoptimaliseerd assortiment, nu producten met drie verschillende absorptieniveaus in de maten M en L.
• Testresultaten tonen aan: 78% vindt het product nog beter en 83% voelt zich nog beter beschermd.Abena vindt het heel belangrijk dat je de nieuwe Abri-Flex zelf kunt uitproberen. Bestel daarom nu een proefpakket.

Kopen zou je hier kunnen doen

5 gedachten over “Abena introduceert de nieuwe Abri-Flex

 1. Marianne Hemmelder

  Dank voor uw mail en berichtgeving.

  Een vraag komt bij mij gelijk op. Is er rekening gehouden met de hoogte van het inleggedeelte. Daar heb ik meermaals over geschreven dat dat veel te kort is. Misschien voor de normale man wel, maar wanneer je een kind heb (26jaar) met een verstandelijke beperking dan helaas is het inlegstuk veels te laag. Het zou 10 tot 15 cm hoger moeten zijn. Als dat niet het geval is dan is er dus niet echt goed geluisterd naar de wensen van gebruikers/ Maar goed ik zou graag een proefpakket willen ontvangen.

 2. klaas Bericht auteur

  Ja dat is nog steeds wel een nadeel. Bij deze is dat inleggedeelte nog steeds wel laag. Dan zou je toch meer aan een slip (luier) hebben. Daar is het inleggedeelte altijd hoger van dan deze broekjes. In een luier kan je je geslachtsdeel meer dwingen om naar beneden te wijzen. Dan is het inleggedeelte wel genoeg. Eenmaal naar beneden wijzen en een luier vastgeplakt kan hij niet meer naar boven wijzen.

  1. Marianne Hemmelder

   Dank voor het antwoord. Maar dat is het hem nu juist. Om hem een beetje een zelfstandig gevoel te geven, maar vooral zijn eigen privacy zou het voor hem en vele anderen beter zijn dat er een aangepaste pants werd gemaakt. Hopelijk heel gauw.

    1. Marianne Hemmelder

     Goedemorgen

     Dat zijn inleggers. Ik heb het over een pants. Gewoon een broekje ter bescherming wat hij zelf aan kan trekken. Ik heb zoveel merken, zoveel soorten al uitgeprobeerd. Depend. Abena. Abri. Seni. En noem maar op. Maar iedere pants heeft het zelfde probleem. Het inlegstuk is te laag aan de voorkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.