21-09-19 Forum verwijdert

Deze website had ook een discussieforum, deze heb ik 4 jaar geleden geïnstalleerd maar nooit meer naar gekeken of eigenlijk heel weinig en er was weinig belangstelling voor. Deze week schrok ik dat spammers met virussen en reclame het hadden overgenomen zonder dat ik het door had, dus het forum is nu compleet verwijdert. Omdat niemand het gebruikte waar het voor bedoelt is, blijft deze voorlopig weg. Mischien in de toekomst voor de webshop.

2 gedachten over “21-09-19 Forum verwijdert

  1. Elvis

    Forum zo beveiligen zodat alleen leden toegang hebben op het forum zodat je leden kan verwijderen die zich niet aan de regels houden

    1. klaas Bericht auteur

      Je hebt gelijk, ik ontdekte dat ik het forum vanaf het begin al verkeerd had ingesteld. Ik kreeg geen E-mail melding van wat er op het forum gebeurde. De keren dat ik wel gekeken had gebruikte niemand het. Deze week stonden er honderden links naar spam en virussen wat Google ook niet zoo leuk vind. Dit kan me 100 bezoekers per dag schelen voor een week. Ik weet ook niet zoo goed meer waarover te praten, ik wil van deze site nog steeds een webshop maken. Niet meer praten erover maar mensen echt face 2 face helpen en ik verkopen. Maar ik durf het ook niet heel goed aan en ik moet er mijn huidige baan als timmerman ervoor opzeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.