19-06-2019 – Excuus voor het onbereikbaar zijn van deze website.

Afgelopen tijd heb ik een kans gehad om een eigen webshop te starten of voor een webshop te werken (ik kreeg hulp voor iets wat ik dacht dat onbereikbaar was) maar door veel afleiding in mijn privé leven is het nog niet gelukt waar ik spijt van heb, ik dacht op kleine schaal incontinentiemateriaal of zeg maar luiers te verkopen maar het is moeilijk om dit te regelen via de groothandel en dit is moeilijk om te combineren met een baan van 07.00 tot 16.00 die me eigenlijk niet veel interesseert maar die baan zou ik pas kunnen opzeggen als ik het hetzelfde inkomen kan verdienen met het helpen van mensen (jongeren met incontinentie) door het verkopen van incontinentiemateriaal. Al verkoop ik 1 pak per dag bij me thuis of ik stuur het op, het is toch een handige service, dit om te kijken of ik er echt mijn baan van wil maken. De groothandel is de plek waar bedrijven hun spullen bestellen en die leveren dus in 1 keer heel veel. Als ik zelf een webshop wil moet ik er dus 100% voor gaan met een eigen pant om spullen in op te slaan en mijn huidige baan opzeggen, ik ben bang dat het thuis niet lukt, ik heb wel onderzocht of het kan. Door het nog niet lukken van het opzetten van een eigen webshop verloor ik laatste tijd een beetje de interesse in deze site maar ik had niet de planning dat deze site het niet meer zou doen, sorry als je het gemist hebt. Voor de voorbereiding van een eigen webshop had ik de website beveiligd, wat is vereist voor een webshop, maar deze beveiliging had ik maar voor 3 maanden. Deze liep af zonder dat ik het door had. (Https) ssl wat zeker vereist is als je met geld van mensen omgaat. Https staat weer aan. Ik ben bereid te betalen voor deze site.

Door een poging om zelf een webshop op te zetten kwam ik erachter dat ik van een paar dingen nog weinig kennis heb maar ik leer zeer snel, waar je vast loopt kun je jezelf ook heel snel dingen aanleren. Dingen zoals om zelfstandig een ondernemer te worden, delen daarvan. Dus dat is mijn nieuwe hobby om alles te leren wat een (eigen) baas nodig heeft en ondertussen heb ik nog steeds dezelfde droom om zelf te gaan verkopen, elke dag kom ik wat dichterbij. Ik onderzoek de mogelijkheden, mischien een opleiding zodat ik helemaal geen kennis mis. Tot die tijd link ik gewoon door naar webshops die doen wat ik eigenlijk zou willen doen maar ik moet mezelf financieel onderhouden, ik kan mijn schepen niet verbranden. Als ik weer een kans zou krijgen om voor hun te werken zou ik het ook doen. Nu leer nog elke dag over het ondernemerschap en ga deze website grondig opknappen want ik heb hem verwaarloosd. Het kopje Blog bovenin is nieuw, als ik wat nieuws heb zul je het daar vinden.

 • De site moet overzichtelijker gemaakt worden
 • De site heeft op de achtergrond wat fouten dus als je een witte pagina ziet dan is deze tijdelijk stuk waar ik aan werk. Maar hij zou nu prima moten draaien.
 • Ik leer steeds beter schrijven, dus dingen mogen wel herschreven worden
 • Dode links verwijderen.
 • Meer opener worden

 

 

 

 

4 gedachten over “19-06-2019 – Excuus voor het onbereikbaar zijn van deze website.

 1. saskia

  Hallo Klaas.
  Weet niet dat je er wat mee kan.
  Heb de merk https://rearz.ca luiers nu een keer geprobeerd.
  Weet niet dat jij ze kan?
  Ze maken ze zelf geloof ik.
  De luiers daar sluiten gewoon heel goed aan beter dan andere.
  Alleen na deel misschien dat ook op ab dl gericht is.

  Saskia

 2. renien

  hallo klaas ik zie dat je het druk hebt met de site daarom heb ik een idee wat nou als je masen mee late helpen met de site renoveren dat gaat sneller en dan kun je je bezig houden met de webchop opstarten.
  een idee om die luiers van de groothandel opslaan is bijvoorbeeld een opslag huren bij shurgard ofzo
  ps hoe oud ben je nu. nog succes met de site.

  1. klaas Bericht auteur

   Ik wil ook graag een heel nieuw uiterlijk, het is trouwens een wordpress site met nog geen wijzigingen maar ik moet nog leren hoe ik het zelf kan verbouwen of iemand anders. Ik kan nu alleen servers bouwen en een site veilig aanbieden en installeren. Op de achtergrond staat al een webshop klaar, deze site heeft al een webshop maar hij is verborgen. Ik moet eerst zeker weten dat het wel mogelijk is. Iemand van https://www.123incontinentie.nl/ heeft me geleerd hoe alles moet maar diegene is er nu mee gestopt bij die webshop. We zouden samenwerken maar dat contact is nu verbroken. Ik ben ook bang dat ik te weinig tijd heb, ik werk als timmerman bij een bedrijf. Ik ben trouwens 34, veel van wat op deze site staat is niet volledig waar. Wat ik veel schrijf is wat ik zou willen hoe het zou moeten geweest zijn. Luiers waren bij mij thuis verboden, dat wilden mn ouders niet. Met deze site hoop ik gewoon dat anderen het wel mogen thuis, de informatie is nou te vinden. Als ik zelf een webshop heb doe ik alles wat niet waar is weg en concentreer ik me op het verkopen. Ik zou dat juist wel als baan van 7 tot 4 willen hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.