05-02-2020 investering gedaan in de website.

Vanaf nu wordt deze website nog beter gevonden in Google, door een investering van ongeveer 70 euro per jaar aan een professionele betaalde (SEO) plug-in voor deze website. Groetjes klaas, en nog steeds zoeken of ik hier nog een kleine business van kan maken, niet om rijk te worden, maar om mensen serieus te helpen.

11 gedachten over “05-02-2020 investering gedaan in de website.

 1. Marianne

  Hallo Klaas

  Kan u mij vertellen waarom mij zoon van bijna 30 met een verstandelijke beperking niet past in het plaatje bij u???

     1. Marianne

      Hallo Klaas

      Misschien kun je eens aandacht besteden aan het maken van pants die voor Jonge mannen als mijn zoon passend zijn. Ik ben al jaren bezig om de voorkant van de pants een hoger beschermingsvlak te geven. Maar helaas er wordt niet geluisterd. Jij en ik weten allebei neem ik aan dat een jonge heer niet altijd in een kleine stand staat en daar wordt geen rekening mee gehouden. Misschien lukt het jou wel.

      Groet Marianne

     2. klaas Bericht auteur

      Ja ik weet het nog, zelf zorg ik dat hij altijd naar beneden wijst in pants of een slip. Dan kan hij nooit naar boven wijzen maar dat is iets wat iemand zelf moet doen. Wordt het nat, wordt het verband ook in de midden nat. Laatste tijd heb ik veel onderzocht of ik zelf kan gaan verkopen. Als ik dat wil moet ik mijn huidige baan opzeggen, en dan is het een groot gevaar dat ik niet genoeg verdien. Nu blijf ik voorlopig gewoon pagina,s schrijven.

  1. klaas Bericht auteur

   Ik schrijf eigenlijk alleen een beetje over wat ikzelf meegemaakt heb, Ik heb minstens tot mijn 18e urine gelekt maar niemand vertelde me dat er ook luiers voor bestaan en ander incontinentie materiaal. Ik dacht ik ga wat ik weet zoo goed mogelijk vindbaar maken voor iedereen. Ik respecteer iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.