04-09-2019 pagina bijgewerkt.

Vandaag is de pagina: luier om naar school bijgewerkt. Voor school is dat toch heel belangrijk als je vaak gewoon lekt, je kan zoo toch alsnog een volledige dag droog zijn. Ik heb de pagina makkelijker gemaakt, ik hou van lange verhalen om mezelf duidelijk te maken maar niet iedereen heeft er wat aan maar dat ben ik, als ik alles zou weghalen kan ik alleen nog maar luiers verkopen. Dus ik heb links geplaatst dat je hele lappen tekst kan overslaan direct naar een onderwerp waar je wat aan zou kunnen hebben, kritiek mag je ook hebben of een tip voor verbetering.

2 gedachten over “04-09-2019 pagina bijgewerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.