luiers voor tieners

Luiers voor tieners/pubers geven je zelfvertrouwen en een veilig gevoel

Luiers voor tieners | pubers | kinderen | luiers geven je zelfvertrouwen en een veilig gevoel.

Wat te doen als je tiener bedplast ? Wanneer u of jij zoekt naar jeugd / tiener / puber luiers kun je worden verrast om erachter te komen dat ze er daadwerkelijk ook echt zijn en bestaan. Jij kan zoo verrast zijn dat je je een beetje overdonderd voelt door alle productkeus en geen idee hebt waarmee te beginnen ! Zoo als de luier industrie is gegroeid en betere productiemethoden heeft ontwikkeld hebben ze hun producten verlengd tot na de behoeften van baby’s. Ze zijn er voor iedere leeftijd. Alleen is het een beetje verwarrend als je ze bijvoorbeeld tegenkomt op internet voor wie ze nou bedoeld zijn ? Want als het geen babyluiers zijn worden het incontinentieluiers of inco luiers genoemd, ben ik dan ook incontinent als ik last heb van onverwacht bedplassen ? Nou nee niet echt als je het overdag makkelijk kan ophouden. Ze zijn wel gemaakt voor alle vormen van ongewild urineverlies wat in bed plassen ook is en in bed doen ze heel goed waarvoor ze gemaakt zijn veel beter als luierbroekjes. Je hoeft je daarmee ook niet druk te maken dat je verschonen moet tot je in de ochtend van bed af gaat als je van jezelf al weet dat er in geplast is doordat je wakker schoot die nacht met het gevoel dat je het in je bed deed maar het blijkt dan in de luier te zitten. Je bent droog voor je gevoel en de meeste luiers kunnen meerdere keren nat worden daarom kan je je veilig voelen in luiers. Het is ook moeilijk wat te kiezen als je niet bekend bent met de maten van incontinentieluiers zoals Small, Medium, Large meer daarover staat op deze pagina onderin. En op deze pagina uitgebreid.

Het merk Abena Abri-Form is sinds kort het eerste merk wat luiers speciaal voor tieners (kinderen) maakt. http://www.abriformjunior.nl/ Deze zijn voor 5 tot 15 jaar. Op de site kan je ook een proefpakket aanvragen. De Abri-Form Junior is het speciaal ontwikkelde tussenmaatje luier/slip voor kinderen met een heupomvang tot 60 cm. Dus voor mij persoonlijk (14 jaar) te klein. Ikzelf gebruikt tena maxi small die we online bestellen bij maree.nl wat wel een aanrader is zie Deze link. Meer info.

Luiers voor tieners-kinderen

Luiers voor tieners-kinderen  (Abri-Form Junior)

Zoals u of jij waarschijnlijk al weet dat baby’s niet de enigen zijn die met incontinentie problemen kampen. En zoo moet je je ook niet voelen als je daar last van hebt. Soms hebben oudere kinderen bescherming nodig voor bedplassen of voor overdag soms een ongelukje waarbij een wordt. Er kunnen vele redenen voor zijn.

Luiers voor tieners | kinderen

Luiers voor tieners | kinderen. Type: ID slip (Merk)

Psychisch Behoefte aan luiers

Psychisch Behoefte aan luiers.

Van peuters die nog niet de controle hebben verkregen overdag tot jonge tieners/pubers/kinderen van wie hun blazen niet zo snel als hun lichaam groeien. Soms zijn deze voorwaarden zelfs psychologische gevolgen van traumatische en stressvolle gebeurtenissen in het leven van een kind. Zoals gepest worden op school waardoor je de hele dag gestrest bent, als je daardoor in bed gaat plassen heb je in de nacht en overdag veel ellende. Het bedplassen in de nacht kan dan gebeuren doordat je overdag heel gestrest bent en in de nacht je te veel ontspant. En door het gepest worden overdag oververmoeid bent waardoor je misschien zoo diep slaapt dat je geen seintje krijgt als je moet plassen. Wat uw specifieke behoefte ook is in de jeugd luiers, ze zijn er nu in een grote verscheidenheid aan opties beschikbaar om ervoor te zorgen dat u en uw kind de gemoedsrust krijgen die u beide nodig hebt. En je kan ze kopen in uw lokale apotheek of je kan ze ook anoniem bestellen bij een webshop.

Wat is een goede luier voor oudere kinderen, Pubers, Tieners ? Zeg maar van 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 jaar etc. Dat zijn om even kort te zijn bijvoorbeeld de:

(Je kan erop klikken voor meer informatie)

Abena Abri form is Hier verkrijgbaar.

Uitleg over maten:

Maat Small of S staat telkens voor een maat die je goed zou passen tot een jaar of 18.

Meetlint

Meetlint

Als tiener dus. Zoals je ook ziet op de website van absorin hier kan je een passend advies krijgen welke type slip je past of past bij hoeveel urine je verliest. Plas je wel een per ongeluk in bed plast dan kun je rustig in het menu kiezen voor: verliest zijn/haar gehele blaasinhoud. Medium is de volgende maat bij deze merken en is een maat die meestal volwassen goed passen, luiers voor volwassenen. De merken Tena, Attends, Absorin, Lilfit, Molicare, Abena, Gebruiken dit. Small, Medium, Large. Alleen het merk Absorin gebruikt sinds 2014 een nieuw systeem kwa namen, ze zetten voor de maat bijvoorbeeld Day, Night. Want sommige luiers zijn wat dikker wat overdag niet prettig zou zijn om mee te lopen dus geven ze bij wat dunnere luiers bijvoorbeeld aan DAY. Meer informatie over de juiste maat luiers kopen of Heupmaat opmeten in CM ? zie op deze pagina: Welke maat luiers gebruiken? Waar moet je op letten?

Absorin Slip systeem 2014:

Absorin Slip Luier 2014 - Ook voor tieners

Absorin Slip Luier 2014 – Ook voor tieners.

Niet in dit lijstje of op dit plaatje hierboven maar bestaat wel:

Absorin Comfort Slip Night/Heavy, maat S Artikelnummer 0910-A, ZI nummer 15974979, Voor heupomvang tot 90 cm. Absorptie 2500ml. 20 stuks in een pak.

  • REF = Artikelcode/De bestelcode. Dit nummer kan je opgeven als je ze wil bestellen in bijvoorbeeld een apotheek of een webshop het woordje luier of slip hoef je zoo niet eens te gebruiken.
  • Waist in CM = Je Taille (heupomvang tot) in CM
  • Name = Naam
  • Absortion = Absorptie – hoeveel is 1800 ml absorptievermogen ? 1.8 Liter, 2500 ml 2.5 Liter.
  • Zi Number = Z index nummer. Dit nummer betekent dat je het product vergoed kan krijgen als je daarvoor verzekerd bent. Ook dit nummer kan je soms gebruiken om te bestellen in de apotheek of een webshop.
  • Quantity betekent Hoeveelheid. Je ziet ook staan 8×14 st dit betekent 8 pakken met elk 14 stuks maar dit is voor de groothandel je kan ook telkens 1 pak kopen.

Absorin slip kan je hier kopen

Wat zijn de beste luiers voor tieners | Pubers | Kinderen ?

De beste tiener luier ? Dat is moeilijk te zeggen eigenlijk doen alle merken wel goed waarvoor ze gemaakt zijn, dus moet je voor jezelf testen wat het beste zit en het beste bevalt want elk merk zit een beetje anders. Als je maar wel van elk merk de hoogste absorptie gebruikt. Ik gebruik tena maxi small die me prima bevallen en die bestelt mijn ma bij Maree. Probeer je een bepaald merk en je slaapt met een luier om dan zou het niet mogen lekken als je het wel eens per ongeluk in bed doet. Als het wel lekt moet je een beetje nagaan hoe dat kan. Te weinig absorptie ? Of het sluit niet goed af in je kruis. Als een luier gebruikt is als je ‘s ochtends wakker wordt en je weet al dat je nat bent (je voelt je al nat) is een slecht teken dat zou niet mogen kunnen dan heeft het gewoon te weinig absorptie. Wordt je wakker en je voelt je nog net zoo droog als de avond ervoor maar komt er toch achter dat een gedeelte van je bed nat is dan sluit het niet goed. Wat je kan doen is: het beter proberen om te doen en de rest van het pak proberen, lekt het bij de laatste paar luiers nog kun je beter een ander merk proberen of je hebt een te grote maat dat kan ook. Je kan ook nog een inlegger in de luier proberen om de absorptie te verhogen.

Welke pampers (luiers) zijn het beste voor bed plassen ?

welke pampers zijn het beste voor bed plassen

Welke pampers zijn het beste voor bed plassen ? Tena 8 druppels. Kleur: paars. Naam is maxi.

De beste luiers voor bed plassen zijn: Als je van ieder merk de hoogste absorptie kiest zit je al goed. Zoo heeft de tena maxi small die ik gebruik 8 druppels op zijn verpakking wat het hoogst voor tena is. Ik heb het omcirkelt op de foto die ik gemaakt heb. Hetzelfde pak is er namelijk ook met 7 druppels erop en 6 druppels. De kleur is (de paarse streep op de foto op de voorkant van het tena pak is ervoor om in 1 oog opslag de absorptie te herkennen. Het zijn maar 2 druppels verschil bij het merk tena maar het verschil tussen absorptie is zeer groot. Dit geldt voor elke merk. Het verschil tussen de 6 druppels en 8 druppels kan al zijn dat als je bedplast en je draagt de blauwe (tena slip plus – 6 druppels) Dat de hele luier gebruikt wordt en misschien al begint te lekken. Bij de 8 druppel (Maxi) is de schade van bedplassen dan veel minder groot, het levert je dan een vlek op in je kruis waar de luier gebruikt is. Dit betekent als je bedplast dat je je geen zorgen hoeft te maken over doorlekken of verschonen midden in de nacht omdat de luier niet verzadigt is (niet vol zeg maar) En zal de luier het ook bij een 2e keer nat worden het ook nog prima aankunnen. Ongestoord doorslapen dus. De eerste keer nat worden in een luier en je merkt het zal het je een minder fris gevoel geven waardoor je de neiging hebben om een schone om te doen maar het hoeft niet je kan er gewoon mee doorslapen. En is niet ongezond om te doen ze zijn ervoor gemaakt.

Tena luiers absorptie sterkte. Met naam. Kleur en druppels is om de absorptie ervan te herkennen. Ultima is nog een extra maatje voor volwassenen.

Tena luiers absorptie sterkte. Met naam. Kleur en druppels is om de absorptie ervan te herkennen. Ultima is nog een extra maatje voor volwassenen.

Tips !

Nachtluiers

Nachtluiers

Absorin Comfort Slip Night/Heavy heeft een katoenen buitenlaag.

Tena slip maxi small een veel absorberende luier en heeft een plastic buitenlaag. Ook met katoenen buitenkant verkrijgbaar.

Attends Slip Regular Small is ook een veel absorberende luiers en heeft een plastic buitenkant.

Lees ook deze pagina met meer informatie:

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>